Scudo Sports

abiler ablalar beni de aranıza alırmısınız?

Scudo
fotoğraf görünmüyor bende :(

karabükte üniversitede mi? okuyorsunuz yoksa yerlisimisiniz

bisikletiniz gerçekten güzel . btwinin bisikletleri gerçektende güzel ve 500-600 liralık bisikletlerine bile ömür boyu garanti veriyorlar. bu gerçektende ilginç ve güzel. karabükte okumuş bartınlı birisi olarak karabukte bisiklete binenleri görmek güzel. inşallah karabükte bu sayı artar

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Bisikletin hem çok güzel, hem çok kaliteli. Kazasız belasız sürmek nasip olsun.

Hoş geldin.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karabük güzel yeşilliği doğal ortamı olarak inşallah bu bisikletle o güzellikleri keşfetmeye çıkmayı planlıyorum

Güle güle kullanın. Kazasız belasız :) Ben de maalesef doğru düzgün bisikletli birilerini görmek için Çaycuma' ya gidiyorum.

@Serkan HODANCI
bende karabük'te öğrenciyim öğrenciliğim boyunca okul zamanı o çevrede takılmayı planlıyorum hafta sonları boş zamanlarda

• Beğen
@mustafa.d

Peki gidiş planın nedir. Benim evden 20Km ben keyfi gider, gezer çay içer gelirim. :) Abuk subuk bir cümle oldu. :)

Karabük - Eskipazar yoluna sözde bisiklet yolu yapılacaktı ne oldu o proje tezgaha mı kalktı?

@Serkan HODANCI
şuan karabük'te değilim ankaradayım okul zamanı ordayım

@Oguz_
öyle bişi yok daha olcağıda yok gibi

• Beğen
Hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız sürüşler dilerim.

@mustafa.d

2 sene önce para topluyorlardı vatandaştan püsüklet yolu yapıcaz diye, demekki cukka yaptılar...
Yazık...

@Serkan HODANCI
mamaktayım

@Oguz_

olabilir'de ama arada üniversitenin bağımsız bir bisiklet gurubu var onlar arada gidip geliyor ama gene ayrı bir yol yok zannedersem

bisikletle mesafeler daha kısalıyor

Geri