Scudo Sports

Abdurrahman Dandal Kaza geçirmiş :( 2 ayağıda kırık

d.berkay

Forum Bağımlısı
Tepki
2.981
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
(link)

Benimde bugün haberim oldu çok üzüldüm gerçekten.. tam en verimli zamanında böyle talihsiz bir olayın başına gelmesi çok üzücü gerçekten.. Ancak herşeyden öte allah korumuş yine ucuz atlatmış kazayı..
Çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..

Scudo
ALLAH'tan acil şifalar diliyorum.

Allah tez şifa versin..
Sporcu için sakatlık büyük zorluk.Neyse ki kırıklarla atlatmış...

Çok geçmiş olsun İnşaallah çabucak toparlanır ve yeniden başarılarını devam ettirirsin.

Geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur.

Genç sporcu kardeşimize acil şifalar diliyorum...

.
.

ne zaman yapmış yaa valla benimde yeni haberim oluyor lan neyse geçmiş olsun arkadaşımıza umarım biran önce iğleşir ve aramıza geri döner

Dandal kardeşim acil şifalar diliyorum umarım eski sağlığına en kısa sürede kavuşursun...

Dandalıma geçmiş olsun dileklerimle,en kısa zamanda aramızda görmek isteriz.

Sakatlanması ve parkurlardan uzak kalması çok üzücü , hayati kayıp ya da daha büyük bir sakatlanma geçirmemesi sevindirici.. Kendisine Allah tan acil şifalar dilerim. Umarım eskisinden sağlam ayağa kalkar...

bağların kopmaması ve kemik iyileştiğinde tekrar geri dönebilecek olması iyi bi haber Allah acil şifalar versin abime

Öncelikle çok geçmiş olsun.Kafama birşeyler takıldı tam da sezonun açılışına yaklaşıyoruz yani Dandal yarışlardan uzak kalacak.Bu olimpiyatlara katılmamızı zor sokar mı ? Puan açısından.Durum gerçekten sinir bozucu ciğeri 5 para etmez bir eşkıya yüzünden sporcumusun başına gelene bakın :/

Kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz.Atilla Bisiklet Takımı adına kendisine geçmiş olsun, dileklerimiz çabucak iyileşmesi.

Çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..

Ayaklarımda oluşan kırıklara rağmen bağlarda ve kaslarda kesik ve kopma yaşanmadı.

İyi bari sadece kırıkla atlatmış. Geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah.

Bilgi için Sağ ol , Berkay..
ALLAH acil şifalar versin.Umarım daha büyük kazalarla hiç kimse karşılaşmaz.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Allah acil şifa versin kardeşimize... İnş bir an önce iyileşir.

Gerçekten ucuz atlatmış.
Motorsikletdahi trafikte araç olarak görülmezken bisiklet hiç görülmez:boese157: . Trafikte bizde varız diyoruz, bunun için turlar duzenleniyor ama adamlar motorsikleti kabul etmiyorki bisikleti kabul etsinler:boese157: :boese157: :boese157:

Büyük geçmiş olsun, fif ve kas yapısında tahribat olmaması sevindirici.

giresun ekibi de arkadaşımıza acil şifalar diler geçmiş olsun. kırılan kemikler eskisinden daha sağlam olur, ama gönül isterki böyle üzücü kazalar olmasın. yaptığımız iş çok tehlikeli bir spor herkese dikkat çağrısında bulunuyorum.

Geri