Scudo Sports

Aaron Gwin Blazes a Downhill MTB Trail in California

Scudo
@Gökhan Selçuk
sana katılıyorum kardeş.yalnız bu heriflerde, resmen deli cesareti var.özellikle amerikalılarda daha da fazla. ben discovery channel, vs. bilimum kanallarda, böyle extrem sporları özelikle izliyorum, bangi jumpingten kanoya, ski den, mtb yarışına, serbeş tırmanıştan, serbest düşüşe kadar, kaykay dan aklınıza gelebilecek bütün sporların uç örneklerini. inanın özellikle amerikadan daha çok çıkıyor böyle manyak cesaretli herifler. adamlar aşmış. tek dertleri adrenalin yaşamak. bunu da yapıyorlar walla. ama çocukluktan başlıyorlar, orası ayrı...naçizane :)

@Lammarth

@mtkeskin

Video'nun kurgusu da en az bisikletçi arkadaşın hayret bıraktığı kadar etkileyici ve emek isteyen bir iş. Ne kadar bu iniş etkileyiciyse video ile de daha görsel bir şölen haline gelmiş. Işıklar, renkler ve özellikle saat 16:eek:o 'dan sonraki fotografçılar için en güzel saat olan bir zamanlama elbette dış çekim için videoda da atlanılmayacak bir unsur. Neticede hepsi ince ince hesaplanıyor tıpkı parkurun da ön hazırlığının yapılması gibi.
Dikkat ettiyseniz de bir çok noktada jimy-jip, stady-cam kullanıldığı gibi kritik atlayış ve zıplamalar da hızlandırma dışında slowmotion hale de getirilmiş.
Kısaca "bisiklette, kullanıcı da video da bir harika!" diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
@murat cömez

Bilmiyorum specialized di galiba onun arka maşasında Fsr yazıyordu...

(link)
(link)

işte bu ikisi Murat abi... Yanlış yazmışsam kusura bakma...

@enes savaş

FSR bisiklet tarzi degil, specialized FSR'i daha iyi komfor, daha iyi kontrol ve daha iyi yaylanma icin tasarlamis. Dedigim gibi bunun downhille bir alakasi yok.

@murat cömez

Demekki yanlış biliyormuşum... Neyse öğrenmiş olduk...

Geri