Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Scudo
@Engin YILDIZ

Bir şey düşünemiyorum şuan müthiş yorgunum. Fikir atın ortaya beraber düşünelim sabah itibariyle :in:

bi tuzla yapalım :p geçirmeyin beni şimdi taa karşıya kadar

bu arada bu haftasonu olan programım bir sonraki haftaya ertelendi. pazar günü istanbuldayım

Giro İtalya Bisiklet Turu

http://static.skynetblogs.be/media/131612/dyn005_original_225_320_pjpeg_2560046_da96e1de6c27d1159eac4fb44a28774c.jpg

Yarışın 3. gününde üzücü bir olayla karşı karşıyayız. Belçikalı pedal Wouter Weylandt Passo del Bocco inişinde düşüp hayatını kaybetti.

(link)

(link)

Doğum Yeri: Ghent
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1984
2005 yılından bu yana-Prof
Takımlar: Quick.Step-Davitamon (2005-2006), Quick.Step-(2007-2008) Innergetic, Quick.Step (2009-2010), Takım Leopard Trek (2011)

ALINTI

müdehale yapılmış ama yinede hayata döndürülememiş. üzüldüm gerçekten. umarım böyle bir olay bir daha yaşanmaz.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Aziz Özkan

Üzücü olay. Sevenlerine sabır versin Allah. Dikkatli olmak lazım, hız yapmamak lazım, ...

herkese ödeme konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederim :)

forma siparişlerimiz yarın veriliyor, 1 hafta sonra formalar elimizde olacak inşallah.

ee haftasonu napıyoruz? toplanacak bi giant xtc 2011 vardı noldu o?

• Beğen
@Aziz Özkan

Ben de aynı şekilde arkadaşlar, hızlı ve beklediğim gibi ödeme süreci oldu bravo bize, Allah nazarlardan saklasın inşallah..

Türkiye' de tek olan makineden bahsediyorsun herhalde Aziz kardeşlik :p Perşembe günü hayırlısıyla bir şeyler olacak yahu :)

@Selim Siliğ

dünyada yok moruk. türkiyede var ama :p

perşembe günü olsun artık bir şeyler de haftasonu takılalım. uzun süredir yağan yağmur bu haftasonu yağmamaya karar vermiş :p

marmaristen selam dostlar...tatil süper

@Goflet

Kaç git sen bizsiz çıtır goflet :D

Yarın geliyorum Antalya' ya karada buluşalım

@Selim Siliğ

yeni makinanın fotolarını atmammışsın..

atta bide link ver bakalım

hayırlı olsun Selim :)

yarın sabah her zamanki güzergahımda antrenmanımı yapacagım. pendik-kadıkoy.
pazar günü de grup olarak turumuzu yapacagız. beşiktaş-belgrat.

formalarımız geri sayımda.. sipariş verildi. salı ya da çarşamba günü elimizde olacaklar.

• Beğen
hacı abi makina süper

güle güle kullan

• Beğen
Hazır Mısın A.S.U.S. ?

An itibariyle ben de hazırım her şeyimle, ve yarın ilk tur için yola çıkıyoruz!

Herkesi öpüyorum, yarın görüşmek üzere..

@Selim Siliğ

Oooo haci yarin florya taraflarindayiz. Acilisimizi yapiyoruz.

Rota değişti, yarın 13:00 Sirkeci çıkışlı Ortaköy - Bebek yapıyoruz. Hadi bakalım :)

Geri