Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Engin YILDIZ

bu haftasonu benim iptal bazı özel meseleler var ama haftaya gorusmemiz mumkun engin abi ayarlarız

@mustafa akman

daha 2 gun önce sipariş verdim mustafa bey. bugun kargo yola çıkmış muhtemelen 1 2 hafta sonra elimde olur.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Scudo
@Engin YILDIZ

engin selam nerdesin sen yaw :))..selim bisikleti toplatsın birde havalar güzelleşsin en kısa zamanda turlara devam

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
az kaldı formalara..hadi bakalım

• Beğen
@Goflet
Selam Umut,

Özledim valla hepinizi, :) tur olsun olmasın bundan sonra daha sık görüşelim.

Bu arada formaları ben de sabırsızlıkla bekliyorum, emeği geçenlere çok teşekkürler tasarım çok güzel olmuş.

• Beğen
@Engin YILDIZ

tasarım neredeyse bitti 1 2 ufak nokta kaldı. ondan sonra asus pg yollara cıkacak. diger tasarımlarımız da bitmek üzere. kısmetse biraz geç oldu ama bomba gibi dönecegiz :) haftaya hepimizin uygun oldugu bir saatte görüşelim zira numuneler gelecek bedenlerimizi seçecegiz.

beni beden belli :)

@Engin YILDIZ

Ben 2XL giyiyorum bu halimle bile sen nasıl XL olacan abi :) Bi M bi L iyidir sana :):in:

Ya yormayın siz kafanızı ben hepinizin ölçüsünü alacam bi göğüsten bi göbekten :winken :D

@Selim Siliğ

selim vektorleri yollarsın diye bekledim ama bir şey gelmedi. yazdım msnden falan. vektorlerden farklı logo koyup bir daha ugrasmıyım diye düzenleme yapmadım onları bekliyodum. yarın bana hangi vektorleri buldugunu atarsan bende ona gore bir duzenleme yaparım. ve boylece yarın forma işi noktalanır. daha ugrasmak istemiyorum zaten kaç gün oldu sıkıldım artık photoshoptan.

bu havalar bitirdi beni...yeter diyorum düzelsin artık

Merhaba arkadaşlar sayfanızı özenle takip etmeye çalışıyorum....
ve çok şey öğreniyorum fakat birde turlara başlasak diyorum artık geçen sezondan bana üyelik için sözünüz var...+mayo da istiyorum ilk turu sabırsızlıkla bekliyorum.....

Selo cumm özel kutum doldu boşaltırmısın..:):):):):):):):)::):):):)
canım benim çok özledim seni..:):):):):)::)):)

@mustafa akman

Hocam senin kimden öğrendiğin belli baksana hocanla birlikte foto çektirmişsin..:):):):):):):):):):)::):):):):)

Arkadaşlar lütfen özel mesajlarınızı özelden gönderin.

Bir daha yazmıcam bu cümleyi :)

Grup,

Zirve toplantimiz hangi gun? :)
Ne zaman bulusuyoruz, ilk turu nereye yapariz?

Geri