Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

öle eski günler aklıma geldi paylaşayım dedim.. aa yerler ıslak ?

http://img198.imageshack.us/img198/9506/fotoraf315i.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/8606/67213202.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/4400/fotoraf060i.jpg

Scudo
Ne gündü di mi kanki? Hele o senden sonra Sirkeci - Kumkapı arasındaki pislik suları daha fenaydı göl gibi uff özlemişim canlandı gözümde yahu winken :)

--

Neyse WEBSELim yatar, yarın büyük gün, grubun sezon açılışının ilk hareket eğilimi huhuvv ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
asus pedal gruba başarılar ,,,,,
bütün kış bu forumda çok kişi çalışmadı ..... istanbulun anadolu yakasında sadece kaynarca yol ekibi çalışmıştır.bir de avrupa yakada avrupa pedal akşam turları yapmıştır .... anadolu yaka bu bakımdan kısır kalmıştır ...şu bi gerçekki istanbulun avrupa yakasından bisiklet heveslisi daha fazla olmaktadır 5 yıllık istatistik göz önüne alındığında avrupa faliyet olarak önde olmuştur ve de sayı olarak bunları gerek kendi düzenlediğim turlardan ve bi zamanlar arka takım kaptanlığı yaptığım pedal sesi bisiklet topluluğundan bilmekteyim anadoludan bir gelirse avrupadan beş geliyordu...
belgrad turuna tam ,nedret hatırlar 107 bisikletli ile gitmiştik çoğunluk avrupa yakadan idi....
evet anadolu yakada antremanlarım bütün kış boyunca devam etmiştir hafta içi ve hafta sonu işim benim bu olduğu için bisiklete daha fazla zaman kalmaktadır bu antremanlara onur berberci ve de aytekin erzan dışında gelen olmuştur ama en fazla aytek ve onur gelmiştir ....
ben sadece burda tur düzenlerim benim başka yerde sayfam yoktur face i hiç sevmem lagara lugara yeridir....burası bisiklet forum ise yararlı konulara değinmek gerekir bu da nedir ......
evet merhaba nasılsın yada lüpletelim mideyi dolduralım yerine yapılan hataları burda paylaşmak gerekir bunlar nedir ......
gezi esnasında kask takmadığı için kaza geçiren arkadaşın durumunu buraya aktarabiliriz...tabi son tahlilde insanların kask seçeneğine saygı göstermekte gerekir ,turlarına kasksızları almamanın izahı nasıl olacak.....
yapılan gezi hız gerektirmiyorsa kişi kask takmayabilir norveçte 1980 de gördüğüm insanların çoğunda kep vardı hanımlarda ise kep bile yoktu.....
şimdi avrupa böyle iken bura niye böyle diyebiliriz....ordada geziler yapanları gördüm bazılarında kask bazılarında yok kaynaşmış gidiyorlardı...
tabi alt yapıları mükemmel .........
evet yararlı bilgiler nedir performans yapanlar varsa bizler ile tecrübelerini paylaşmalı ...evet nedir bunlar 2- 3 lü gitmenin tekniklerini bizle paylaşmalı fren mesafesini iyi ayarlamalı rüzgara karşı değişmeli gitmeli bunlar çalışa çalışa yapılır bu forumda 5 yıldır gördüğüm olay şudur burda pek performans yapan yok...ama bu demek değildirki herkez performans yapsın hayır kesinlikle katılmadığım bi mevzu isteyen istediği tarz bisiklet sürüşünü benimsemeli...isteyen yavaş tempo yapar gezi amaçlı sürer isteyen konaklamalı çadırlı muhabbet yapar....
yalnız sürekli yemekli tur yapıla yapıla kişilerin kiloları veremedikleri bu beş yılda görülmüştür evet bol bol et yemek ve üzerine bisiklete binmek ve akabinde neden midem erimiyor demek ve tabi yavaş bisiklet kullanıldığı için ve de rampalardan kaçıldığı için mide nasıl eriyecek ........
bu gün euro sport ta seyrettiğim yarışlarda çok kilolu adam görmedim .....
ama aramızda bi insan vardırki aytekin erzan 100 kilodor ama fişek gibidir bu special bi durumdur.......
son tahlilde yararlı bilgiler ,tabiki sahada yapılan tecrübesizliklerimizi buraya aktarmakla olur aslında bütün hatalarımızı ve doğruları burda paylaşmalıyız
özellikle antreman yapılan yerlerde trafiğe çok dikkat etmek ve kavşaklara mümkünse az kavşaklı yerlerde antreman yada gezi amaçlı bisiklet sürmek...
bu nedenle anadolu yakada az kavşaklı etaplarda antremanı seçiyorum ...

tekrar başlayan sezonda asus a teşekkürlerimi iletir ve başarılar dilerim

esen kalın......

Bu nasıl bir fotodur ya:)) tiplere bak..ne gündü ...

http://img228.imageshack.us/img228/8606/67213202.jpg

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
bb92 bb32 değil :))

donuyom asus pedal grubu..

@Goflet

Ben de donuyorum **** ofis buz gibi ölürsem benim bb92 yi sana hediye ediyorum ona göre naparan yap :)))

@Selim Siliğ

taksim meydanındaki heykelin tepesine koyarım

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
evde bangır bangır müzik çalıyorum ss hala uyuyor.. ne olcak ?

edit: haa uyandı şimdi. asdf

@Aziz Özkan

vampir misiniz...sabah karşı 4 te mesaj atıyosunuz cepten ?*

forma şahane oldu ...kolların bantında ne yazıyo onu okuyamadım?

Birincisi kollar diil kol :D:D Sadece sağ kolda var ve sol bacakta olcak. Sponsor aldık oraya wikwik Adamlar bastı parayı aldı kol bantın *** wikwik :winken57

kimse gelmesse tek giderim.

uzun bir araştırmadan sonra Schwalbe Ultremo ZX siparişi verildi ;) chainde %30 kadar indirim vardı iyi denk geldi. Luganodan sonra ayagım yerden kesilecek. zira Schwalbe'nin ürettiği en iyi Ultremo modeli bu (ZX - the best Ultremo ever!). baktıgım kadarıyla şu an Türkiye'de satışı da yok ;) 1-2 hafta içinde gelir diye tahmin ediyorum.

lastik ayrıca oldukça hafif sadece 190gr :) lastik değişiminden sonra toplamda 200gr hafifleyeceğim :)

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/24/2239.jpg

@Aziz Özkan

Hayırlı olsun bro cix duruyo lastikler.

Tv de sanki sizi gördüm laa Cumhurbaşkanı geldiği sırada arka tarafından ona doğru yürüyormuydunuz :D:D

Geri