Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Selim Siliğ

doğru dedin la...tüm gruba ısmarlasın..birer büyük içelim.

kılıç balığı yiyelim.

Scudo
@Goflet

çok param var benim alıcam fıstıgı binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı (bkz:şişko nuri versus sezercik)

70likler helal olsun asus a beee kaç tane istiyosanız rakam verin arkadaşım :cool:

@Goflet

sabah 9:30 da gulhaneden başlıyor diye biliyorum ama emin degilim 12:00 12:30 gibi biter muhtemelen. hee bu arada ss bişeyler diyo pazar günü için anlamadım ben dün gece uykum vardı okuyamadım tam olarak :)

edit:sultanahmet meydanından baslıyomus

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
9.30 da gülhane den başlıyor ise bizim saat 10:30 gibi falan bağdat caddesinde olmamız lazım..

metrobüsle gelsem ordan nasııl gelicez bizi bi yerden al azizim.

@Goflet

benim kafamda şey vardı sultanahmet meydanında startı izlerim oradan aşşagı iner vapurla kadıkoye geçerim ordan da bagdat caddesi diye düşünmüştüm :rolleyes: ama sen direk bagdat caddesine gidelim diyosan oyle de yaparız.. metrobusle son durakta incen oraya gelirim bende ordan taksiyle bagdat caddesine gideriz.

@Aziz Özkan

startta bi numara yok geçen sene izledik biz...

bağdat caddesine gidelim orda konuşlanalım.

5-6 kez geçecekler önümüzden..

finişe yakın bir yer buluruz.

@Goflet

tamamdır o halde bana uygun ;)

okuduguma gore 8 tur atacaklarmış. iyi bir yerde mevzilenirsek kimseler toplaşmadan güzel görüntülere denk gelebiliriz. ss geliyo mu

Şu pedallar hoşuma gitti..Türkiye'ye gelmedi heralde bulursam alıcam.

aziz sen beyazını al ben siyahını

PD M530

http://cdn.mos.bikeradar.com/images/news/2011/03/01/1299000302166-19gag5cx2voqa-500-90-500-70.jpg

http://www.singletrackworld.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/03/PD-M530-640x425.jpg

@Aziz Özkan

ok..konuşuruz daha zaman var..

ss gelecek tabi.eli mahkum

ne farkı var o pedalın platformu genişletmişler.

@Goflet

valla bilmiyorum trib atıyo bana 2gündür. yok ajandasına bakması lazımmış. yok çok yogunmuş meşgulmuş.
bilmiyorum artık :)

@Aziz Özkan

evet hoşuma gitti işte platformu genişletmeleri

daha havadar olmuş..püfür püfür

@Goflet

:D:D:D:D

nese ben yattım akşama kalkarım uyicam biraz :D 24ünde yarışta görüşmek üzere :p

your guess is good as mine.

@Goflet

ben begenemedim pek bu pedalı ya bizim kullandıklarımız daha guzel bence. zaten alırsam yol pedalı alırım bu saatten sonra. onun içinde ayakkabı da almak lazım birsürü masraf. yani yatar o iş

@Aziz Özkan

3 gün olmuş spd'ye geçeli bide pedal beğenmiyosun..

alma zaten ,shimanoya mail atçam seni kara listeye alıcak bi daha sana parça yok

@Goflet

ahahaha

sram var babalar gibi campagnolo var ohooo alternatif çok :D

bu arada yarışın kopruye tırmanış kısmınıda izlesek diyorum ya. ve son olarak sen bu saatte hayırdır :D

La vampirler ben diyorum bi helikopter kiralayalım tepeden cillop gibi izleriz tırmanışı da salınışı da ne dersiniz? wik:wik

@Selim Siliğ

sakin ol şampiyon :D tırmanışı izleyelim bence nerden olursa olsun tepeden aşagıdan :p

haftaya ctesi günü herkes müsaitse bişeyler yapalım.madem pazar günü yarışla güme gidicek.

bakarız gelecek hafta olsun ....

@Aziz Özkan

beyler haydi artıkın bütün kış sizi bekledik Bahar geldi geçiyor...bi tur yapında keyifle izleyelim...

Cumartesi napıyosunuz????Ben hergün müsaitim beyler...:):):):):):):)

Pazar yarışla güme mi gidecek.......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

yukarıdaki sözlerden anlaşılacağı gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletine vede Milletine Türkiye Cumhur Başkanlığı Turu HARAM....:(:(:(:(:(:(:(

@Goflet

cuma günü ss le görüşücez. musait olursan sende gel konusuruz ;)

Geri