Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Aziz Özkan

Bro tekrar geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış harbiden...

Scudo
@Selim Leylak

eyvallah moruk dikkat edicem artık trafikte basmak yok oyle sakin gidicem :) dün çok sorumsuz gittim ama. yüksek hız , yokuş , yerler hafif ıslak, dikkatsizlik sonu boyle olcagı belliydi :)

hala kask takmayanlara ders olsun.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Arkadaşlar nasıl durumlar? Ben hariç var mı eksikleri tamamlamayan bakalım?

bende esik yok fazla var...nasıl olacak?

tempo diyorum , performans diyorum anca yatıyosunuz..

one man army olucam sonunda bende

maşa konusunda eksiğim ve kararsızlığım var sonum hayrola benim :D

Umut abi hadi bizde eksik var çıkamıyoz sen çıksana ya kim tutarr seni :D

araba taşıyıcısı alacam bi tane..takıcam bisikleti basıcam

@Aziz Özkan

aziz mesajı yeni gördüm büyük geçmiş olsun evet senin teker tahminimce 1.20 olsa gerek gerçi bu pazar yağmur olmayan sicim gibi kar serpiştirmesi bi olay oldu 0.05 mm, pazar zincirlikuyuna son sürat girdik cemille teker 1.50 benim fakat enteresan bi şekilde o viraja hızla girmem ile kayma olmadı bunun nedenini eski iranlı bisiklet şampiyonu muhanmed dostum söylemiş idi namı diğer bu forumda hız nikini kullanır.......evet bu teker kaydırmaz dedi azıcık havasını alırsın dedi fakat ben havayıda almadım riske girdim ..80 hava basıldı tekere taş gibi sertti tek kayma olmadı model silik teker 26- 1.50 zenith maxxis ..ama 26 ya göre belki yol bisikletlerine göre olanlar vardır kaydırmayan bilmiyorum varmı ......
ayrıca kavşaklar ile seviştik ama hızlı girmedik kavşaklara ..trafiği az yoğun olan yerleri seçmek lazımda yok ki kardeşim.....

:mad: :mad: :mad:

@Cem Şentin

teşekkürler cem bey. daha dikkatli olucam bundan sonra özellikle yagmurda

@Kudret Kurtcebe

çok saolasın kudret abi. benim bisiklette 700x23 schwalbe lugano var ve verdigi performanstan memnun değilim :) altımda mtb olsaydı durabilirdim ama lastik ince olunca duramadık işte. o kaydırmayan lastiklere bakıyorum şimdi kudret abi muhtemelen 1 ay içinde yeni lastik alırım kendime. tabi çok yüksek performans beklemiyorum yagmurda, 100psi hava var içinde sonucta ama daha iyi olmalı lugano oldukça kötü yani. trafiği az yer de dedigin gibi yok işte olan bize oluyor kaporta biziz

@Selim Siliğ

bro bende eksik falan yok zaten hep dışardayım

@Aziz Özkan

aziz herşey geliyor paraya dayanıyor gördüğün gibi 112 ytl verdik teker taş gibi pazar kaydırmadı ıslak zeminde bence sende bi adet al kaydırmayan teker en azından tedirgin olmazsın evet durma zor olur yolla, frene bastığın halde gene gider ..neyse boşver bunlar bizi durdurmaz vuracağız pedala sevgimiz büyük çünki...

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

aynen oyle yine geldik para konusuna :) halledicem kudret abi bakalım şöyle kaymayan güzel tutunan bişey bulucam.
ne olursa olsun pedala devam :)

yarı yolda bırakanlar nolucak ?

• Beğen
@Goflet

ben değilim ben bırakmadım ben yapmadım :)

perşembe yani yarın için ders iptal oldu. o nedenle yarın kadıkoy pendik tempolu gidip geliyorum. eşlik eden olursa (ki yine yalnız takılacagımdan eminim ama teklifimi yapayım yinede :)) yarın saat 11:00 da kadıkoyde olsun. akşam haber de versin öyle zart diye gelmesin.

yarın hava 7-12 derece arası bulutlu. yagmur yok. wik wik67.

@Aziz Özkan

Dönüşü E5ten yap uğra yanıma soluklan bi kahvemi iç : )

@Selim Siliğ

moruk e5 tek başına çok tehlikeli ya özellikle çıkışlar. bir sefer girdim de havamı aldım yani henüz bana fazla oralar :D

Bu da benden gelsin o zaman kardeşim :)

Biraz çıplak ama idare edin :p

http://www.cycleway.cn/upload/ProductImg/1001/2011%20Giant%20XTC%20FR%20BLK%20S%20%281%29_b.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
@Selim Siliğ

yanıyo bee..kadroya bak...

• Beğen
@Aziz Özkan

kron daha güzel bence...alttaki dandik.

• Beğen
Geri