Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@temu90

rampalar bizim temu :))...rampasız parkur bize gelmez zaten..eyvallah uyarın için...

Scudo
A.S.U.S a canakkaleden selamlar. Neler yapmissiniz bir baktim soyle :) guzel seyler olmus. kismetse agustos sonu donecegim. Bazi ozel meseleler nedeniyle erken gelemiyorum malesef telefonda aciklarim:(
Hepiniz kndinize cok iyi bakin beyler gorusmek uzere. Arada yine nete girebilirsem yazarim :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Aziz Özkan

Bekliyoruz bakalım Aziz fazla özletme kendini :D

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım:)
eee yarınki tur için liste bukadarmı?
sadece iki kişi e birde ben gelsem üç:D

@Ramazan Okyay

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=68331

eyvallah ramazan;

ayrı konu açtığımız için burayı güncellememişiz.

1 Ağustos' ta Rumeli Feneri' ni fethetmeye gidiyoruz. Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 90 km olarak belirledik. Parkur genel olarak asfalt ve düz, fakat iniş çıkışlar tabi ki mevcut. Zaten bizim rotalarımızda rampa olmazsa olmaz. Ortalama hız olarak ise 20 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Tabi ki ortalama hızı yaklaşık olarak belirlesek de hızımızı en zayıf halkamıza göre belirleriz ve arkada hiç bir şekilde kimseyi bırakmayız.

Tarih: 01.08.2010 Pazar

Topanma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:30

Hareket Yeri: Sirkeci Tren Garı Karşısı Simit Sarayı

Mesafe: 90 Km ( Ortalama )

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Umut Yıldırım
3. Adem Ay
4. Murat Yalçın
5. Ayhan Yıldız
6. İnan Onur İleriak
7. ...

6 kişi şu anda.Gelirsen bekleriz

tamam umut kardeşim yarın sabah görüşürüz inşallah:)
7 benim ugurlu sayımdır:D

• Beğen
Tepkiler: Goflet
@Goflet

Yarın ben de Bakırköy'den trene binerek Sirkeci'ye gideceğim siz de Bakırköy'desiniz galiba yarın tren istasyonunun orada buluşup gidebiliriz ya da siz nasıl gideceksiniz Sirkeci'ye?

@İnan Onur İleriak

07:30 civarındaki trenle gelir Bakırköy istasyonundan zannediyorum.

Turumuz başarıyla tamamlanmıştır. Tur fotoğraf ve videomuz kısa zaman içerisinde montajlanarak buradan ve web sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

Turumuza olan ilgi ve katılım için bir bir herkese teşekkür ederim. Çok iyi vakit geçirdik, yorulduk, yapılabilecek her bir şeyi yaptık, denizin keyfini çıkarttık, öylesine bir tur bu olsa gerek

Yeni katılan arkadaşlar için ise, hiç de yeni tanışmış gibi değildik uzaktan.. Biz sizi sevdik, umarım siz de bizi sevmişsinizdir.

Tur ortalama km saati bilgileri:

Ortalama Hız: 19,50
Pedal Çevirilen Toplam Süre: 4 Saat 23 Dakika
Toplam Katedilen Mesafe: 87 Km ( Gidiş - Dönüş )
Maksimum Hız: 54,50

70 km diye çıktık 100 km yol yapmışız..ne rampa çıktık...helal olsun herkes neticede tamamladı

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
çok güzel tur oldu...biraz antremansız olmamıza rağmen iyi bastık...katılan dostlara selamlar.

Eee nolcak şimdi?

Rumeli de fethedildi. :in:

Sırada ertelenen İznik turumuz var sanırım, elleri görelim yavaştan! ;)

iznik turunu ramazan sonrası tam takım olarak yapalım diyorum...

bu aralar havalarda aşırı sıcak...ramazan sonrası serin serin tam takım gidelim derim.

Geri