Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Goflet

bir taş geldi :)))))))

son pişmanlık fayda etmiyor artık yola kron la devam :D

Scudo
@Selim Leylak

vayyyy benim kron'a kardeş mi geldi yoksa :D ben corratec'le takılırım ama söylim kamyona binmem :D

@Aziz Özkan

Geldi geldi :))))

Binersin bro biz kamyonla gezerken sen limuzine mi bincen öyle bir tablo içine sokma bizi :D :D

@Selim Leylak

o kadar hızlıyım ki öncü yancı arkcı aynı anda hepsi ben olabilirim bro :D:D:D.. ego patlaması yaşadım şu an :D

@Aziz Özkan

ferrari var zaten bizde...:))) anca yetişirsin

boş konuşma dolu olur..dolu konuşma boş olur

haftasonu yine yagmurlu her taraf ıslak. hafta içi 5 gün yagmıyor haftasonu 2 gün yagmur yagıyor ya :D
bir tane trainer alacam agustos'tan sonra yetti gari .

@Aziz Özkan

aziz işin olmaz ise yarın saat tam 10.00 da karşıda beşiktaş iskelesinde olursan bebek rampaya dalacağım mesafe çok kısa adam yok şu an ..bebekten etilere ordan zincirlikuyu yalnız yolla sakat olur mtb varsa daha iyi olur ,benim teker silik 1.50 pek fazla kayma olmuyor denedim bunları .......aşırı sürat yapamayacağım yarın genede tedbirli olmak lazım ....

@Aziz Özkan

he yaw...çok doğru demişsin ..ama bunlar son yağmurlar..gelecek hafta artık güzelleşir hava.

@Kudret Kurtcebe

kudret abi gelmeyi çok isterdim ama yarın atilla bisiklet takımının antrenmanına katılacagım aynı saatte. 11-12 arası anca kadıkoye dönmüş oluyorum tuzladan. o nedenle malesef yarın sana eşlik edemeyecegim :( başka bir sefere umarım saatler de uyar beraber çıkarız. zaten yağış olursa sabah hiç çıkmam ama hayırlısı diyelim..

@Goflet

valla fiyatlara bakmaya başladım bugun. haftada 2 gün zaten yetmiyor en azından evde takılırım , haftada 5 gün olur :)

@Aziz Özkan

sağlık olsun aziz....
saat 05.57 şu an yağış yok..
sana başarılar dilerim bebek rampayı tek alacağız ....
görüşmek üzere antremanlarında başarılar dilerim....

Arkadaşlar Nisan ayının son haftası sezon açılışını yapıyoruz Allah izin verirse. Eksiği olanlar o zamana kadar toparlasınlar. Tura yakın bir tarihte detaylı tur bilgilerini konuşuruz zaten.

Soracak olan arkadaşlar için şunu da belirteyim; açılış turu sadece çekirdek ekip arasında olacaktır. Dışarıdan katılım sağlanmayacaktır. Bilginize.

Herkesi öpüyorum.

mavi-siyah 2011 kadroda yakıyo bee:))

yolda geliyo

Hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşlar sezon açılıyor asus ta uykusundan kalkıyor iyi iyi :D

Aziz ciim kaza yapmışsın geçmiş olsun..öğrendiğime göre önemli birşey yokmuş

@Goflet

saolasın umut abi. yokuş aşşagı kaptırmış giderken kavşakta bir anda araba cıktı önüme. fren yaptım ama durmadı bisiklet sağ ön kapıya 90 dereceyle vurdum :) 20km'ye kadar düşürmüştüm hızımı muhtemelen. vurdugumda bir anda yere kapaklandım zaten. neyse allahtan ne bana ne bisiklete bir şey olmadı sadece akord yapılması yeterli gorunuyor şimdilik. verilmiş sadakam varmış, araba yarım metre geride olsaydı kaputun ustunden takla atıp daha kotu bi sonuçla karsı karsıya kalabilirdim. allah korudu :) kasksız çıkmayın aman diyim

Geri