Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Selim Siliğ

bir gitti gelmez..internettemi yok gittiği yerde?

Scudo
@Goflet

Adam çalışıyor orda, bizim gibi müşteri kovalamıyor. Müşteri onu kovalıyor :cool:

ben yarın çıkacağım...

Ben bir Taksim tarafına ya da Beşiktaş' a doğru gideceğim gelen olursa bekleyim sahildeki malûm benzinlikte beraber gidelim.

Önce bir Sirkeci yapıp ardından ters yöne, Zeytinburnu' na döndüm ortada buluştuk Selimle. Sultanahmet' te güzel bir nargile keyfi ardından Çapa' ya arkadaşımın kafesine gittik soğuk bir şeyler içtik ve turu tamamladık. Güzeldi katılmayanlara duyurulur ;)

@Selim Siliğ

:D Güzeldi güzel karpuzlu soğuk içecek iyi geldi. İftardan sonra kısa da olsa böle güzel mekanlarda muhabbet falan iyi gidiyor hep yapalım ;)

iyide ben bu saatte eve dönemem dostlar...saat 2.30 da mesaj yazıyosunuz.

iş var güç var.

@Goflet

Saat 10' da mekânda olduğumuzu varsayarsak, 12' de kalkarsak 12:30 da evdesin. Geç mi?

Yahu kafama bir şey takılıyor bugünlerde, bir insana ya da bir yere arkasından sürekli sövüp de yine de o insanla görüşür ya da o yere yine de gider misiniz siz beyler? Saçma değil mi?

@Selim Siliğ

olabilir...maximum 12.30

@Goflet

Tamam o zaman ;) Biz dün 2 ayrı mekân gezdik falan baya da takıldık ondan geciktik.

Akşama Umut abi, Selim ve ben uzun zaman sonra Yeşilköy meydandayız inşallah gelmek isteyen varsa buyursun.

evet arkdaşlar ben de katılmak isterim z.burnu veliefendi tarafındayım. z.burnundaki arkadaşlar nerede buluşucak ?

@mertares

Bakırköyden katılacaklar Onur ve Baran sanırım. Yeşilköy istikâmetindeki BP' de ( Gelik karşısı ) 22:15' de görüşürüz.

Kazlıçeşme tren istasyonunun ordaki stadın üstündeki göbekten hareketle sahilden geliyoruz Bakırköy BP' ye, güzergâha çıkarsanız yolda görüşürüz yoksa en kötü ihtimal Bakırköy BP' de görüşürüz.

@mertares

Zeytinburnunda birbirimizi bulmak zor olur. Gelmek isteyenler Bakırköy sahil yolunda gelik karşısındaki bp den katılabilirler. Saat 22.15 gibi orda oluruz.

Floryadan katılıcaklar ise florya meydan da olucağız.

Numaram : 05558571631

Geri