Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

kaçta buluşuyoruz şimdi hatlar karıştı.

Scudo
Adem den gelen son bilgiye göre saat 8 de tekzende buluşuyoruz :D

tamamdır...8 de tekzende buluşma..bekleme yapmadan sahilden sultanahmet.

Ne goygoycu adamlarsınız kardeşim sabahtan beri burada dırdırdır çıkın gelin işte pedallayıp ya :D

Dostlarım teşekkürler tur için. Her şey güzeldi de nargile de biraz daha fazla kalabilseydik :D Şaka bir yana nargilesinden muhabbetine kadar iyi vakit geçirdik. Pazar Riva yolarında görüşmek üzere :D:D

@Selim Siliğ

Şuraya bak 1 kişi yazmamış 1 kişi en azından girip de Riva turunu güncellememiş. Son güncelleme 11:00. Biraz ilgi arkadaşlar yahu.

söz vermek başka şeye benzemez :)

Dostlar;

Ramazan dolayısıyla turlara ara veriyoruz.Hafta içi gece iftardan sonra muhabbet turları olabilir.

Ramazandan sonra ertelediğimiz İznik turunda görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Adem AY
günaydın dostlar...

bu sıcaklar daha ne kadar sürecek malumatı olan var mı?

eve klima taktırıcaz artık şart oldu..uyunmuyor

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Siliğ

apse mi olucan hemen :)?

Ben dun aldim bauhaustan. A sınıfı baymak 7 yıl garantili 549 tl bi bak istersen tavsiye ederim ;)

@Selim Leylak

alması kolayda kim uğraşıcak onlar taktırması bissürü sorun.

@Goflet

Servisten gün alıyosun onlar takıyolar o gün izin alırsın. Ama bazı markalar 10-15 gün sonraya gün veriyolar alırken dikkat edersin. Bana cuma gününe verdiler mesela. Baska bi markaya telefonla sordum ayın 29 u dedi en erken düsün o markadan vazgectim...

Evettttttt. Ramazan-i şerif herkese huzur getirsin ve nefsinizdeki kötülükleri arındırmasına vesile olsun inş.

Turlarımıza Ramazan ayında canlılık getirelim hemen hemen her akşam kısa da olsa tur yapalım derim.

Şahsen ben tek de olsa çıkmayı düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Dün akşam Aziz' le görüştüm, herkese selamı var. Ağustos sonu gibi gelecekmiş.

Geri