Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

yine uyu(ya)madan bir tura katılıyorum saat 5 30 . az önce kalktım yataktan saga dön sola dön olmadı bir turlu uyumadan kalktık :) güzel bir kahvaltı yapayım 6 30 da yola çıkarım Selimin eve dogru :) .. görüşmek üzere beyler bugün offroad yollar :D

Scudo
birazdan çıkıyorum dostlar

güzel bir tur geçirdik yine..rampalar bizimdir

Arkadaşlar;

Haftaya pazar günü yapmayı düşündüğümüz İznik Gölü turu için güzergah çıkardım.Yalova çıkışlı Yalova dönüşlü yaklaşık olarak 135 km'dir

Fikirleri bekliyorum

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg

@Aziz Özkan

a.s.u.s pedal grubundan özür diliyorum doğu ekspresinin saatinin 07.00 ye çekilmesi dostlarımın avrupa yakasından bu treni yakalama şanslarını zora sokmuştur 08.00 de olan trenin neden 07.00 e çekildiğini anlamak zordur
dün gar muavini ile yaptığım konuşmada bana adapazarı treninde yük vagonu olmadığını söylemesi üzerine bu gün haydarpaşaya gittim ve malesef yük vagonu vardı şimdi kızarmısın kızmazmısın neyse patladım tabi ordaki görevlilere değil direk ulaştırma bakanı sorumlu dedim
ve bazı arkadaşlar vardı onları görünce sevindim ama listede 24 kişi var idi hepsinin o yük vagonuna sığması imkansız iki yanda masa var ve 10 bisiklet bile zor sığar oraya evet bundan sonra bu tcdd ile işim olmaz
dostlar tekrar özürler

kudret dost eyvallah..sorun değil...durumu anlıyoruz...

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi hiç sorun değil . senin elinde olan bir şey değil bu . bu garip bir şey söylemeye dilim varmıyor burda . anlıyoruz durumu umut abinin dedigi gibi

@Goflet

Umut abi tura katılırım sorun değil guzel bir planlama olmuş ufak ufak başlayalım artık :) ben 1 gece konaklama felan da yaparsak daha guzel olacagını dusunuyorum .

kayabaşı da çok guzeldi bu arada parkuru çok begendim . yine giderim oraya

Selam dostlar,
İznik'e iki defa gittim, çok keyifli bir güzergah hele ki Yusuf'un yeri köfteci İmren'in köftelerinin tadı hala damağımda.
Eğer tur düzenlenirse ben de Avrupa yakası Atakent'ten aranıza katılmak isterim.

Dostlar;

Şimdi IDO'nun internet sitesinden baktım.Pazar günleri Yenikapı-Yalova en erken saat 11:30'da var.Buda demektirki bu turu Pazar günü yapmamız münkün değil.Cumartesi günü ise ilk sefer 08:00'da.

Turu 10.07.2010 Cumartesi günü yapalım diyorum.

@Engin YILDIZ

Engin Bey;

Tur büyük ihtimalle 10.07.2010 Cumartesi yapılacak, tarihi ve buluşma yerini bu konudan takip edebilirsiniz.Ayrıca tarih kesinleşince konu olarakta açacağım.Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Yusuf'un yerinde köfteleri lüpletiriz :)

Saygılar.

@Goflet

Çok sevinirim,

Zaten sizi ve grubunuzu, gerek kendi web sitenizden gerekse Forumumuzdan takip ediyorum, bu yüzden hepinizi tanıyor gibiyim.

Bu arada Selim Siliğ arkadaşımızında forumdan uzaklaştırılmış olmasına üzgünüm, yanlış bir uygulama olmuş, umarım yakın zaman da aramıza geri döner.

Saygılar.

@Engin YILDIZ

Desteğiniz için teşekkürler..Gerçek bisikletseverler zaten herşeyin farkındalar.

görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: engin engin
@Engin YILDIZ

katılımınız bizi memnun eder Engin Bey bekleriz .

@Goflet

evet pazar gunu geç olur baya . ctesi uygunum ben gideriz . konaklama için ne diyosun

• Beğen
Tepkiler: engin engin
@Aziz Özkan

Ben de sizlerle birlikte olmaktan çok memnun olurum, ayrıca konaklama oteldemi yoksa, göl kenarında bir çadır kampımı olsun istiyorsunuz?

konaklamada olabilir..son feribot 19.45..ancak parkurun düz olduğu bilgisini aldım...yaptığım hesaplara göre yeterli vakit var 19.45 yetişmek için.

Ancak bir aksilik olması durumunda konaklamada yapılır.Tabi burda ekonomik durumda önemli.

bence bu turu 1 günde bitiririz..konaklama seçeneğini 1 aksilik olması durumunda devreye sokalım..

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Kaptan rota güzel tebrikler. Cumartesi bana da uyar daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Goflet
ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

dostlar bu işin peşini bırakmıyacağım

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

artı eğer bana cevap gelmezse sürekli telefon edeceğim

@Kudret Kurtcebe

eyvallah kudu dost..sonuna kadar arkandayız.

Geri