sebep bir yönetici arkadaşın selim'in imzasına birşeyler yazması sonucu çıkan tartışmadır..bazı arkadaş bildiğimiz kişilerde bu davranışın arkasında durarak haksızlığa prim vermiştir.
pmler hepimiz tarafından biliniyo zaten yeterince kaba bi uslup var ortada . zaten konu esasında uslubun kabalıgından cıktı . biz burda arkadaş olamadıgımız insanlara her zaman sizli bizli konusuyoruz saygı gosteriyoruz ancak malesef bazı kişilerden bunu göremiyoruz . yazık diyorum sadece Selim bu forum için bence bir kayıptır . ancak bu olay Selim banlandı kapandı olmayacak kapatmayacagız bu olayı . illa karşılaşırız bir yerde
Bana göre ilk yanlış imzayı silmek. eğer imza kurallara uygun değilse nazik bir şekilde uyarılması gerekiyordu Selim'in. Bunun üzerine illa ki bir tepki verecekti Selim bu gayet normal. İkinci yanlış ki bu daha büyük bir yanlış adı üstünde imza. Nasıl olur da bir kişinin imzasında oynama yapılabilir (hangi sebepten olursa olsun) anlamadım. Kimse kusura bakmasın ama forumun bu yönetim anlayışını diktatörlüğe benzettim ben.
4 Temmuz 2010 Pazar günü sabahın erken saatlerinde Sakarya' ya geçiyoruz Haydarpaşa' dan trenle. Ardından tırmanışa başlıyoruz. Kudret Kurtcebe'nin kendine güvenen grubuyla beraber A.S.U.S. Pedal Grubu olarak. Tırmanış ortalama 18 km sürecek ve dönüşümüz de aynı şekilde bisikletlerle olacak. Dönüşte yine Sakarya' dan trene binilerek Haydarpaşa' ya inilecek. Oteller bölgesine çıkınca güzel bir mangal sefası yapılarak geri dönüş plânlanıyor.
Tarih: 4Temmuz 2010 Pazar
Hareket Saati: 08:00
Buluşma Noktası: Haydarpaşa Tren Garı
A.S.U.S. Pedal Grubu Katılım Listesi
1-Aziz Burhan Özkan
2-Selim Siliğ
3-Umut Yıldırım
4-Selim Leylak
5-Adem Ay
6-..
7-..
Yarınki kartepe turununun iptal olma durumu var..Şu an kesin değil bütün olasılıkları gözden geçiriyoruz.Ancak olduda iptal olursa boşta kalmayalım diyorum.
Kayabaşı Offroad teklifi sunuyorum..Sizlerdede fikri olan söyleyebilir ona göre karar verelim.
Bu durumda grup kararı olarak Kayabaşı Offroad yapıyoruz.
Buluşma Yeri : Florya Tren İstasyonu
Buluşma Saati : 08.15
Hareket Saati: 08.30
Sahil yolunu takip edip Küçükçekmece Gölünü takip ederek Altınşehir üzeriden kayabaşı ormanı yapıyoruz.Ordan offroad'a giriyoruz.Mükemmel parkur var.Bilenler biliyor
Katılımcı Listesi:
1.Selim Siliğ
2.Selim Leylak
3.Adem Ay
4.Aziz Özkan
5.Umut Yıldırım
6.....
katılmak isteyen arkadaşlar listeye ismini ekleyebilirler