Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™ - 1 Ağustos Rumeli Feneri Turu

1 Ağustos' ta Rumeli Feneri' ni fethetmeye gidiyoruz. Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 90 km olarak belirledik. Parkur genel olarak asfalt ve düz, fakat iniş çıkışlar tabi ki mevcut. Zaten bizim rotalarımızda rampa olmazsa olmaz. Ortalama hız olarak ise 20 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Tabi ki ortalama hızı yaklaşık olarak belirlesek de hızımızı en zayıf halkamıza göre belirleriz ve arkada hiç bir şekilde kimseyi bırakmayız.

Tarih: 01.08.2010 Pazar

Topanma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:30

Hareket Yeri: Sirkeci Tren Garı Karşısı Simit Sarayı

Mesafe: 90 Km ( Ortalama )

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Umut Yıldırım
3. Adem Ay
4. Murat Yalçın
5. Ayhan Yıldız
6. ...
7. ...

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/rumeli.jpg
http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/fener1au6.jpg

Scudo
denize girebiliriz dostlar...ona göre hazırlıklı gelelim.

1 Ağustos' ta Rumeli Feneri' ni fethetmeye gidiyoruz. Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 90 km olarak belirledik. Parkur genel olarak asfalt ve düz, fakat iniş çıkışlar tabi ki mevcut. Zaten bizim rotalarımızda rampa olmazsa olmaz. Ortalama hız olarak ise 20 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Tabi ki ortalama hızı yaklaşık olarak belirlesek de hızımızı en zayıf halkamıza göre belirleriz ve arkada hiç bir şekilde kimseyi bırakmayız.

Tarih: 01.08.2010 Pazar

Topanma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:30

Hareket Yeri: Sirkeci Tren Garı Karşısı Simit Sarayı

Mesafe: 90 Km ( Ortalama )

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Umut Yıldırım
3. Adem Ay
4. Murat Yalçın
5. Ayhan Yıldız
6. İnan Onur İleriak
7. ...
8. ...

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Kara
hımm!! kulağa hoş geliyo,sıcakların tavan yapacağı bi günde..
para toplayıp bi su istasyonuyla mı anlaşsak acaba. özel dizayn motosikletlerine 5 damacana yüklüyolar.lojistik destek sağlar bize.;)
kısmetse size katılmak istiyorum.vesselam..

@Goflet

a bunu sevdim işte. ben de Arnavutköy ya da üsküdar tarafına gidip denize girme planları yapıyordum..

Selamlar

Umarım çok keyifli geçmiştir, gelemediğim (Sağlık nedenleri) için çok üzgünüm, kısmetse bir sonrakine inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Ayhan Yıldız

Bir dahaki sefer gelip gelememe durumunuzu tur öncesi bildirirseniz kesin olarak sevinirim.

Turumuz başarıyla tamamlanmıştır. Tur fotoğraf ve videomuz kısa zaman içerisinde montajlanarak buradan ve web sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

Turumuza olan ilgi ve katılım için bir bir herkese teşekkür ederim. Çok iyi vakit geçirdik, yorulduk, yapılabilecek her bir şeyi yaptık, denizin keyfini çıkarttık, öylesine bir tur bu olsa gerek :)

Yeni katılan arkadaşlar için ise, hiç de yeni tanışmış gibi değildik uzaktan.. Biz sizi sevdik, umarım siz de bizi sevmişsinizdir. :)

Tur ortalama km saati bilgileri:

Ortalama Hız: 19,50
Pedal Çevirilen Toplam Süre: 4 Saat 23 Dakika
Toplam Katedilen Mesafe: 87 Km ( Gidiş - Dönüş )
Maksimum Hız: 54,50

@Selim Siliğ

bizim gidiş-döüş 98 km oldu...malum bakırköy'e devam ettik
max-hızda 64 barbaros bulvarında ;:)

tebrikler..gerçekten artıçısıyla,öncüsüyle techizatıyla iyi hazırlanılmış bir organizasyondu.teşekkür ediyorum.
yol bilançosunu arkadaşlar hazırlarkene ben tükettiğimiz gıdaların bilançosunu paylaşmak istiyorum.
4 dilim ekmek
bu ekmekle yenen peynir,zeytin,t.yağ,bal v.s
5 bardak çay
7 yarımlık su
1 büyük ayran
yarım ekemek arası ciğer
1 büyük bardak limonata
2 armut(iyisi :)
2 maximus
1/5 muz
1 limon
1 avuç leblebi
3 yarım ceviz
biraz kuru üzüm
biraz yaban mersini
çeyrek ekmek tavuk
şimdi yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini paylaş diyenler çıkabilir.Çıkmasın
zira 95 km. yol.72 kilo idim.Eve geldiğimde tartıldım yine 72 .Nereye gitti bunca şey? :)

• Beğen
bu arada sahilden R.feneri 50 km.,beşiktaştan dönüş 45 km.O yılan gibi yol o kadar da uzun değilmiş hani.;)

@Goflet

Yapılan yolu Sirkeci' den hareketle Sirkeci bitişi ile hesapladım ben.

@Selim Siliğ

tamam ne kızıyosun :))

@Selim Siliğ

Tekrar özür selim hocam

Sabah 7 ye kadar geliyordum, uyandıgımıda şiddetli baş ağrısı, tüm günü evde gecirmeme neden oldu. Sonrakilerde iletişim için daha dikkatli olmaya çalışırım inşallah.

• Beğen
Geri