9 Yaşındaki kızıma bisiklet alacağım ama hangisi

ironic

Üye
Tepki
0
Merhabalar;

Forumda yeniyim tavsiyelere şöyle bir baktım fakat bana uyan mesaj göremedim. Şöyleki ;

9 yaşındaki kızıma bir bisiklet almayı düşünüyorum. Ankara'da olduğum için en bildiğim yer Yiba çarşısı oldu. Orada genelde Ümit markayı öneriyorlar. 20" tavsiye ettiler. 80-100 YTL'ye 4 taksitle veriyorlar. Bir de Bianchi vardı tabi kalitesi belliydi. Fiyatı da 190 YTL :(

Tabiki ileriye de yönelik olsun istiyorum 20" uygunmudur daha büyüğünü mü alsam:rolleyes: Birde bütçem aslında fazla yüksek diil. Sizce Ümit marka işimi görür mü? Bir de Ankara'da başka nereden almamı tavsiye edersiniz?
Saygılarımla

Scudo

no_name

Daimi Üye
Tepki
198
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
merhaba bence ümit bisiklet yaz sonuna kalmaz problem çıkartabilir ama bir bianchi alırsanız rahat 2*3 sene sorunsuz binebilir kızınız parçaların kalite oranlamasına göre bianchi kat kat fark atar bir de tabiiki kadro

• Beğen
Tepkiler: ironic
T

Tuğrul

Misafir
20" olmaz , 26" küçük kadro alın , büyüdükçe kadro değişir.

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
24" aslında uygun olacaktır tekerlek ölçüsü olarak, ancak ülkemizde bu bisikletlerin kadro boyu seçeneği maalesef ki yok. Tuğrul Abi'yle aynı yönde olacak benim de tavsiyem. 26" tekerlekli, ancak düşük kadrolu bir bisiklet ileriye yönelik, uzun vadede de sorun yaşamayacağınız bir tercih olur. Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet ve Delta Bisiklet ile de irtibata geçmenizi öneririm. Bilgi için;

ironic

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar çok teşekkürler yardım ve bilgileriniz için. Çalıştığım yerin vakıf mağazası var orada bianchi var diyorlar ama bir bakıp dediğiniz ölçütlere uygun bakacağım ;) Selamlar

T

Tuğrul

Misafir
9 yaşındaki kızınıza uygun bianchi bulmanız zor.Kron arayın.Eğer bütceniz elveriyorsa Trek 3900 ve 3700 ün 13" kadroları var

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.150

Merhaba.9 yaş için Drag Laser 24" iyi ve hesaplı bir bisiklet..Delta'da var..

• Beğen
Tepkiler: ironic

Metin

Üye
Tepki
3

merhaba kızınız için bianchi stratos 24lük olabilir şimdiden hayırlı olsun.

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
313

Selam
9 yasında, yani daha kucuk,
bu durumda ucuz bir bisiklet alın, cunku bisikleti evdeki buzdolabı gibi, zırt pırt değiştirmiyoruz.
Büyüyünce daha cici bir bisiklet alabilirsiniz.
diyecektim ama bu sefer de başka sorunlar doğacak.
Bu gün ucuz bisiklet alırsanız !!
Bozulan bisikletden, ve kadrosunun ağırlığından dolayı genç yaşta soğuyacaktır bisikletden. Bu anlamda şimdiden cici bisiklet almanızı tavsiye ederim.

Sewgiler

ironic

Üye
Tepki
0

Cümlenin ortasına kadar iyi geldin de :D Ondan sonra benim cebimi soğuttun bu seferde:p Yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için bizim vakıftada eskiden kalan beldeyama bisikletler varmış. Artık satmak için aşağıdaki tüm modelleri 175 ten verebiliriz taksitle diyorlar; Bu konuda da tekrar fikirlerinizi rica edeceğim:eek:
(beldeyamanın sitesinde de internette de bu modelleri bulamadım)

Beldeyama Titanic M2618AG-3
Beldeyama Stone M2618AG-3 ve 1
Beldeyama Active M2418A-3

(Hepsi aynı sondaki rakamlar farklı renk kodu olabilir kutuda oldukları için göremedim hepsini. Birde M'den sonrakilerde cantları belirliyo sanırım)

ironic

Üye
Tepki
0
Mesajı düzenle butonunu bulamadım ama bir şey daha var 24" lık bisikletlere arada ben de binebilirim di mi :) (Sanırım 26" lıklar zaten binebilirim de)

cembio

Üye
Tepki
0
@ironic

cembio 2006 da değişimini kanıtladı 2007 model cembio ları bekleyin

Cembio Prety Girll 20" veya Cembio Miami 24" tavsiye ederim..

Reklam yapmak yasaktır...Tuğrul