Scudo Sports

9 yaşındaki 1.31 boyundaki kardeşim için yol bisikleti ?

650C yol bisikletleri var. 24" yol bisikletleri var. eBay gibi siteler üzerimden de uygun fiyata alınabiliyor.
Kardeşinizin yaşında hiç bir sorun yok. Gayet güzel şekilde kullanabilir yol bisikleti.

Ne güzel bir spor yapmak istiyor. Destekleyin elinizden geldiğince.

O olmaz bu olmazcılarla yetişmiş neslimizi görüyorsunuz.
Takımlar o yaşlarda yetiştirmeye başlıyor çocukları.
http://1.bp.blogspot.com/_5tY-XfbgJe0/TNlzAXtQFzI/AAAAAAAAFJo/DbVcIQgz4ps/s1600/Lightweights.jpg

Scudo
@Tolga Günsezer

Tolga abi ben de bu kadar masraf çıkmaması için fren ve vites kolları birbirinden bağımsız olacak şekilde bi sistem önerdim. 20-30'liraya da 2. el bi yol gidonu alınabilir. Bunların hepsi taş çatlasın 100 liraya falan gelir. Hatta Seda Bisiklet'te 15 liraya çelik 1" gidonlar var.

(link)

Bu ebay'deki en ucuz olanı, kargo hariç 500 TL'ye geliyor gümrük dahil. Bunun yerine var olan bisiklete drop bar sistemi daha az maliyetli olur diye düşündüm

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
valla bende kızımıa 1-2 sene sonra yol bisikleti düşünüyorum, bence mtb veya yol çocuklar için kullanımı çokta farklı olmasa gerek.. önemli olan alışkanlık.

Dahada üstelemeyelim arkadaş koymuş kafasına bir kere.

Ama 9 yaşındaki bir çocuğun iki tane bisikleti olması yadırganabilir.

@Tolga Günsezer

Tolga Abi cok tesekkur ederim.Yurt disindan getirmekten baska care yok gibi tek parca almak daha mantikli geldi . Son yorumlardan sonra.İzmirde bir abimizde 44 cm kadro buldum kardesime uygun olursa alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
@Gökhan Toros

Gokhan Bey yorumunuzu begenmek az gelir bana . Supersiniz cok tesekkur ederim . Spor bilinci ve spor kulturu ile yetismek yetistirmek cok onemli yerden goge kadar katiliyorum size ;) .

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Tolga Çelebi

Hocam o yasta benim bir tane bmx vardi Bmx marka . Ama onda 5 tane olsa benim icin sorun olmaz . Hele bi yol kullanmaya baslasin veririz diger bisikletini baskasina :)

Çok güzel bir karar vermişsiniz. Umarım size özenen kardeşiniz ileride ülkemizi temsil eden bir sporcu olur.

@mtkeskin
Hocam insallah. Kardesim 3 yil kadar yuzme yapti. Kulubumuze girmesine ragmen yuzmeyi istemedi. Baska branslara yonlendiricem artik. Kendisi bireysel sporlarda bisiklete ve uzakdogu sporlarina duskun. Hayirlisi bakalim.

@Berk Mercancı
xrs 300deki vites fren kollarının diğer yol bisikletlerinden farkı nedir

@Murat Saygin

Vites ve fren aynı kolda değil. Vites değiştiriciler ve fren kolları birbirinden bağımsız

@Berk Mercancı

hocam çok bilgim yok bir soru daha sorucam

aynı kolda olunca double shift mi oluyor?

@Murat Saygin

Onlara da STI kol veya fren-vites kolu deniyor

Geri