Scudo Sports

9 Mayıs Pazar Günübirlik Bisikletle Edirne Kültür Turu

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
http://www.edirnesohbet.tk/edirne3.jpg

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Delta Bisiklet ve Leman Bisiklet Kulübü ile birlikte Uzun zamandır planladığımız Edirne Turunu yapıyoruz ve 9 Mayıs Pazar Günü Edirne'ye gidiyoruz.

Tarih: 9 Mayıs Pazar
İstanbul'dan Hareket Saati: 08:00
Hareket Yeri: Bağdat Cad. No:9 Delta Bisiklet Kızıltoprak 0 216 450 66 30
Edirne'ye varış saati: 11:00 de Koca Sinan Mah. Talat Paşa Bulv Star Sport önü 0284 235 63 18

Edirneden katılmak isteyen arkadaşlar saat 11:00 da Star Sport Mağazasına gelebilirler.

Tur Planı: Saat 11:00 gibi Edirne'ye varıldıktan sonra gezilebilecek yerlere bisiklet turu yapılacaktır. Daha sonra yemek için şehir merkezinde meşhur Edirne Ciğeri yenilecektir.

İki şekilde katılım olacaktır. İster bisikletli ister bisikletsiz gelin. Bisiklet gurubu tura başlarken yürüyüş gurubu da Edirne'nin tarihi yerlerini gezebilir. Her iki gurup da tur sonunda ciğercide buluşacaktır. Yemekten sonra hep birlikte şehir merkezinde dolaşılacaktır.

Saat:18:00 gibi Tur sona erecek ve İstanbul'a döneceğiz.

İstanbul-Edirne ulaşımı otobüsle yapılacaktır ve katılanlar sadece kendi otobüs ücretini ödeyecektir. Otobüs Ücreti Gidiş Geliş 80 TL ( Otobüs bütün gün bizimle olacaktır ) Ciğer ısmarlaması da bizden ;)

Otobüsün bagajı sınırlı sayıda bisiklet aldığından kontenjanımız sınırlı olacaktır. Bu yüzden gelmek isteyenler en kısa zamanda Delta Bisiklet'e kayıt yaptırmalıdır. Kısa süreli rezervasyon ve ön bilgi için Delta Bisiklet'i arayabilirsiniz 0 216 450 66 30 veya delta@deltabisiklet.com adresine mail atabilirsiniz.

Çok Önemli Not: Ayrıca bir sonraki hafta 16 Mayıs Pazar günü de Ankara ve İstanbul gurubu ile birlikte Abant Turu Yapılacaktır. Bilginize

Scudo
Sabırızlıkla sizleri bekliyoruz. İki güzel olay aynı gün gerçekleşecek. Sizlerin buraya gelmeniz ve Edosk 2.Uluslararası Bisiklet Şenliği...

Çok güzel bir etkinlik olacak katılmayı çok isterdim ama o tarihte Zirve Dağcılık GYK Toplantısı için İzmir'de olacağım...

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
Otobuse Ne Gerek vardı ki ??? Herkes Bisikletle İstanbuldan Edirneye gelebilir Biz Çekerdik. 230 km önümüz şurası hem antrenman olurdu bızede.

Siz önden çıkın :) Biz otobüsle gelelim.

Bu tura Avrupa yakasından katılacak olan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var. Buluşma yerine nasıl gideceksiniz? Ben de bu tura katılmayı istiyorum ama Beylikdüzü tarafındayım ve sabah erken saatte burdan Kızıltoprak'a gelmem çok zor. Delta'yla iletişim kurdum, doğal olarak direk Tem'den gidilecekmiş, başka bir durağı olmayacak yani otobüsün.

Hayır Moonspell'in dediği gibi gelmeye kalkacağım yoksa : )))

Bir gün öncesinden bisikletinizi bize bırakın. Gezi sabahı da metrobüsle gelin.

Teşekkürler, bu iyi bir çözüm oldu. O zaman ben hemen bir mail atıp adımı yazdırayım. : )

siz metrobüse binin ben tur otobusunun deryarına girer 90 - 90 gelirim arkanızdan :)

Kendine o kadar güveniyorsun yani :) 250 km olduğunu biliyor musun? ;)

Beni Bülent Birson Yetiştirdi Frank alper oconner tekniğimi geliştirdi "HIZ"iranlı mehmet(muhammed) süratimi verdi can şakarcan mukavemetimi geliştirdi serkan karayılan yokuşumu geliştirdi % 80 civarında... okan deniz & furkan yapıcı denge teknik eğitimi verdi.
sence 250 km nin beni gerçekten yoracağına inanıyormusun ??? :D kendime çok güveniyorum ulaş adminim :D

+ bu tura katılmayı cok ıstıyorum bır aksılık olmassa ( iş ile ilgili ) 3 kişi gelmeyi düşünüyoruz...

Arkadaşlar katılmak isteyen 100 kişi var net kayıt yaptıran 10 kişi var :) Anlamadım gitti. Kesin kayıtları biran önce yaptırmanız gerekiyor.

Kaydımı yaptırmişem. Geliyorum. Benim için bir ilk olacak yeni başlayan biri olarak. Umarım zevkli geçecektir.

Acil Duyuru...

Edirne turu, 9 mayıs pazar fırtına ve o sağnak yağış uyarısı nedeni ile iptal edilmiştir.

Bir sonraki pazar Abant Turu hava şartları da dikkate alınarak yapılacaktır.

Bilginize...

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Hoca naaptın sen! ayarlardık şemsiye filan...
şaka biyana

Şuan edirnede hava kapalı, yarın kuvvetle muhtemel yağmur yağacaktır.

üzülmeyin Önümüzdeki pazar 16 mayıs Abant turu var. Hem Ankara'dan hem de İstanbul'dan 1 otobüs gidilecek.. Ona katılabilirsiniz

Ulaş Başkan merhaba, bu Abant turu için gerekli bilgileri kimden alabiliriz acaba? katılmak için şartlari ve tur bilgilerini (saat süre başlangıç yeri vb.) yazmanız mümkün müdür acaba? buralarda taze olduğum için hiç bir şeyden haberim yok cahilliğimi mağruz görün belki başka bir sayfada yazılmıştır ama ben göremedim! birde bu tip turlarda tempo nasıl oluyor acaba arkada toz koklatmasınlar bize neticede acemi adamız tempoya ayak uydurabilirmiyiz ne dersiniz? :in:

Geri