Scudo Sports

9 Mayıs Avrupa Günü Münasebetiyle Yapılacak Olan Bisiklet Turu - Ankara

Tepki
29
İsim
muratbah
Bisiklet
Cube
http://www.abgs.gov.tr/files/BasınMusavirlik/9_mayis/9_mayis_k.JPG

Organizasyon Hakkında Henüz Ayrıntılı Bilgi Alamadım.
Ama Duyduğum Kadarıyla Meclis Parkından Gençlik Parkına Kadar Gidilecekmiş.
Forumda Konuyu Bulamadım. Ben Ekleyeyim Dedim.
İnşallah Yanlış Bişey Yapmıyorumdur. (Sitede Yeniyim de....)

Hazır Avrupa Günü Münasebetini Yakalamışken yapılacak organizasyonlarda Ankara'da ve diğer kentlerde bisiklet yolunun gerekliliğini ve bisikletleşmeye önem verilmesine vurgu yapılabilir....

Scudo
bisiklet turu saat 12:30 ' da başlıyor.
program için,(link)

Ankara'ya bisiklet yolu isteyen tüm Ankaralı bisikletçiler, bisiklet yolu taleplerimizi dile getirmek için bulunmaz fırsat. katılımcılara bir göz atın lütfen:
1-Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış,
2-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,
3-Milletvekilleri,
4-AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierrini,
5-AB Dönem Başkanlığı adına İspanya Büyükelçisi
6-AB üye ülke büyükelçilerinin eşleri
en azından sesimizi duyurabiliriz.
trafikte kelle koltukta pedallamak istemeyen tüm Ankaralı bisikletçiler 9 Mayıs pazar günü saat 12:00'de Meclis Parkında Buluşalım ve

BİŞEY YAPALIM.!!!

Ben de duymuştum ama gidip gitmemekte kararsızdım şöyle bir 10-15 kişi toplayalım da gidelim siteden:)

Merhaba,

Ben sivil toplum kuruluşunun standında görevli olarak bulunacağım fakat alana giderken meclisten bisikletle gideceğim ve ilk fırsatta Ankara'da bisikletlilerin çektiği sıkıntıları yüksek makamdaki topluma hizmet etmek ile görevli kişilere ileteceğim fakat bunu grup olarak yapmamız bize büyük avantaj sağlar bence 350 bisikletliler harekindeki gibi kalabalık olsak çok güzel olur.

Serkan.

• Beğen
Tepkiler: Murat Bahçeci
Merhabalar... Üyesi bulunduğum Gazi Üniversitesi GÜDAK Bisiklet Kulübü Bu Etkinliğe Katılıyor.... Diğer Kulüpleri de Bekliyoruz. Pazar Günü Şehir Dışına Çıkmam İcap Etmezse Mutlaka Gelecem...

Geri