Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

9 eylül alternatif organizasyon.(anadolu yakası gezi ''kavaklar''kanlıca''beykoz''.)

ramazankurucay

Forum Demirbaşı
Tepki
785
arkadaşlar merhaba 9 eylül perşembe günü anadolu yakasında geçen hafta rumeli kavağı turuna katılan arkadaşlarımızdan bir kaçı ile birlikte,bu sefer anadolu kavağına doğru bir gezi planlamayı düşündük..geçen haftaki rumeli kavağı gezimizi baz alarak bu turada katılırsaız çok seviniriz.
gezi başlangıcı olarak beşiktaş iskelesi önünü düşündük(üsküdara geçiş iskelesi) saatimiz ise 9:00
üsküdarda toplanıp gelmek isteyen arkadaşlarımız için ise 9:30 uygun bir saat.. 9:30 da üsküdardan hareket ediyoruz..
katılacak arkadaşlar bildirirlerse çok memnun olacağız..
görüşlerinizi bekliyorum..

Scudo
Bu gezi şu şekildede yapılabilir,Üsküdar'dan Anadolu Kavağı'na gidilir oradan vapurla (vapur olmayınca bir eksiklik hissediyorum:)) karşı tarafa Rumeli Kavağı'na geçilir ve sahilden tekrar Beşiktaş istikametine basılır.Böylece bir uçtan bir uca hem Asya hemde Avrupa yakası sahil şeridi gezilmiş olur.Ancak şöyle bir şey var;geçen haftaki gezide bu turdan bahsedilmiş fakat Anadolu yakası yolları pek keyifli olmadığı yönündede bir açıklama olmuş ve vazgeçilmişti.Bu açıklama tabi sizde vazgeçin manası taşımıyor ;)

evet vazgeçin manası taşımıyor tabiki.. bu rota da güzel aslında mantıklı bir fikir.. artık cumartesi katılabilecek arkadaşlarla düşünürüz tekrar..ama ana düşüncemiz anadolu kavağına gitmek..yolların cumartesi sabah saatlerinde yoğun olmayacağını düşünüyorum.. ve bizede keyifle pedallamak kalıyor..önerin için çok teşekkürler..

o zaman cumartesi sabah 09:00 da beşiktaşta buluşmak üzere...

bir soru: a.kavağından vapura bindiğimizde sarıyerde mi ineceğiz yoksa beşiktaşa kadar devam mı edeceğiz.

:ci: :ci: :D

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
7 eylül'de anadolu kavağına gittim, yol hakkında bazı bilgiler vereyim; yolun bir kısmında (2. köprüden sonra ya da önce) kazı çalışmaları var, 4 metrekare açılmış delikler mıcırla kapatılmış, o kısımda dikkat etmenizi öneririm, ancak çok uzun değil. Anadolu Kavağı'na çıkarken 4-5 köpeklik bir sürü vardı, ama insandan korkuyorlar sorun çıkarmaz. Rüzgar poyrazdan kuvvetli eserse çok zor oluyor kuzeye gitmek, onu da göze almanızı öneririm. Onun dışında yol müsait, normal yoğunlukta bile olsa, ışıklar ve diğer yerleşimler nedeniyle çoğu zaman araba geçmiyor sizin şeridinizden, geçerse de bir anda hepsi geçiyor. Bir de kavağa inerken çok hız yapmamanızı öneririm, özellikle son virajda yol çok daralıyor. İyi pedallamalar...

@kuark

Benim düşündüğüm şekli ile Sarıyer'de inip oradan yine bisikletle devam ediliyor.Diğer türlü biraz mantıksız olur kanımca.Kafamda uzun bir dikdörtgen çizmek gibi düşünmüştüm çünkü.

• Beğen
evet sarıyerde vapurdan inip karşıya geçmek daha mantıklı tüm boğaz şeridini bisikletlerimizle geçmiş olacağız o zaman..
evet katılmak isteyen arkadaşlar da görüşlerini belirtirse daha güzel bir rota haline gelecektir umarım ..buyrun...

ben cumartesi mavibisiklet projesi icin taksimde acılısa katılmak var ve sonra asagı inip dolmabahceden devam etmek vardı ama sanırım size yetisemem pazar gunu suadıye otelın onunden tuzlaya gidip orda kofte partisine katılacagım :)donuste tuzladan vapur var sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@hdeveci

ewet benimde cumartesi taxim pazar suadiye planım var olmasaydı size katılırdım :D :D hadi size ii pedallamalar

@hdeveci

Bu grubu Sariyer'de karşılayabilirsin belki;)ordanda geri Beşiktaş'a dönülür yine.Bende tam daha karar vermedim Taksim'mi yoksa bu turmu diye.
Taksim için nerede kaçta buluşuluyor peki?
Bu alternatif tur için saat 9 da Beşiktaş motor iskelesimi buluşma noktası?

Ahmet taksim mc donald's onunde bulusuruz saat 9 gibi ,sonra kahvaltı yaparız (tost kasınmayacagımız bir yerden) acılısa katılırız sonra dolma bahceye ineriz ?

Tamam karar verirsem saat 9 da orada olurum,ama yinede öteki turada katılabilirim.Uzun mesafeli tur hakkımı kullanmak için.Çünkü pazar günü Suadiye'ye geleceğim ama Tuzla'ya devam edemeyebilirim.Akşam Beşiktaş - Trabzon maçına gideceğim.Yine geçen hafta düğüne olduğu gibi ucu ucuna yetişmek istemiyorum çok yorucu oluyor devamında.
Lütfü sen ne yapıyorsun ?

• Beğen
tamam ahmet haberlesırız ben sabah taksimde olcam soz verdım arakdasalara orda gorunup sonra kaybola bilriim :)

Taksimdeki organizasyon saat 13,00 - 14,00 arasında yapılacak değilmi...?
Benim şöyle bir tavsiyem var...
Yarın sabah dediğiniz saatte (09,00) Beşiktaşta buluşup tura başlıyalım ve zamanı öyle bi ayarlıyalım ki saat 13,00'da taksimde olalım ve yardım organizasyonunada katılalım ne dersiniz...?

• Beğen
@trinitrotoluen
mesut cugum saat 11:00 de acılıs var ve saat 13:00 14 arasında halk parkuru kosulacak,aslında halk parkurunu takıbende cok ıyı yapılabılır diger tur :)

@hdeveci

Tabiki olur ama bi anlaşmaya varsak :)

Şimdi aslında isteğim uzun bi tur yapmak çünkü taksimdeki organizasyon belli bi kaç saat beklenecek sonra max. 30 dk'lık bi gezi yapılacak ve bitecek...

@trinitrotoluen
haklısın mesut bence bulusma noktanız taksım olsun tur oncesı en azından sızlerıde gormus olurum :)

@hdeveci

Aslında olabilir ama haliyle organizasyonu ben yapmadım...
Ben sadece katılımcı olmayı düşünüyorum... :)

evet bende yapmadım ama yapanlar arkadaslarım :)

Geri