muratcan_x
Üye
- Kayıt
- 22 Ağustos 2006
- Mesaj
- 21
- Tepki
- 14
- Şehir
- Ankara / Çankaya
9-10 EYLÜL KAMPLI TUZ GÖLÜ BİSİKLET TURU VE OFFROAD ORGANİZASYON PLANI
9-10 Eylül tarihlerinde tuz gölüne bisiklet turu yapılacaktır. Tur mesafe olarak ortalama 1.gün 20km. ve 2. gün 30km. olmak üzere toplam ortalama 50 km. "+-5km" uzunluğunda bir tur olacaktır.Turun etap güzergahlarının tamamı tuz üzerinde gerçekleşecektir. Etap kısımları dışındaki bazı noktalarda değişik zeminler kullanılabilir.
1.KEŞİF 22-AĞUSTOS-2006 GÜNÜ TARAFIMDAN YAPILMIŞTIR.
2.KEŞİF GEREKMESİ DURUMUNDA TURDAN 1 ÖNCEKİ HAFTA YAPILACAKTIR.
http://img223.imageshack.us/img223/5646/h1kt3.jpg
TURUN 1. ETABININ AYRINTILI BİLGİSİ
Bisikletçiler 9 eylül cumartesi günü öğleden sonra bisikletleri bir araca yükleyerek Ankara’dan Tuz gölüne hareket edecektir. Ortalama 2 saat sonra Şerefli Koçhisar ilçesine varıldığında bir daha önceden belirlenen bir istasyonda mola vereceklerdir. Mola sırasında aynı istasyona OFFROAD ekibi de araçlarıyla gelecek ve burada organizasyon öncesi görüşmeler yapılacaktır. Görüşmeler ve mola bitimi sonrasında OFFROAD ekibi dağlar üzerinden (1) ile işaretlenmiş olan noktaya gelecektir,bisiklet ekibi ise yine araç vasıtasıyla (X) ile işaretlenmiş olan noktaya varacaklardır. (X) noktasından (1) noktasına normal araçlar gidemediği için o aradaki ortalama 6km. olan mesafeyi bisikletler ile giderek başlangıç noktası olan (1) noktaya varılacaktır. (1) Başlangıç noktasında tekrardan OFFROAD ve Bisiklet ekibi buluşacak ve gün batımı fotoğrafları çekilecektir. Gün batımı fotoları çekimi başladıktan bir süre sonra bisiklet birimi aşağıdaki haritadaki güzergahı izleyerek sabit ve uygun bir tempo ile kamp yerine ulaşacaktır.OFFROAD ekibi de bize paralel olacak şekilde dağlardan kamp yerine ulaşacaklardır.Güzergah boyunca devam ederken belirli yerlerde zemin yumuşak olacağından ekibin zorluk çekmemesi adına kıyıdan açığa çıkarken ve açıktan kıyıya yaklaşırken ortalama 200 metrelik bir mesafeyi de yürüyerek devam etmek gerekecektir.Tur esnasında belirli aralıklarla mola verilecek ve fotoğraf çekimleri yapılacaktır. Kamp alanına varıldığında kamp kurulacak ve yemek yenilecektir.Kamp kurulduktan sonra OFFROAD ekibi tuz üzerinde bir akşam yürüyüşüne çıkacak Bu yürüyüşe katılmak isteyen bisikletçiler isteklerine bağlı olarak bisikletçiler bisikletleriyle sürüş keyfi yapabilir yada yürüyüş keyfine katılabileceklerdir. Yürüyüş keyfi,fotoğraf çekimleri,yemek keyfi ve hoş muhabbetler bittikten sonra yatılacaktır.
http://img375.imageshack.us/img375/4/h2rw1.jpg
1. ETAP HAKKINDA DİPNOTLAR:
Bu etabın bir kısmı akşam sürüşü ve bir kısmı da gece sürüşü olacağından hava sıcaklığı bisiklet ekibini fazla etkilemeyecektir. Bu sırada ay ışığının tuz kristalleri sayesinde çeşitli yansımalar yaparak bir takım görüntü olaylarını oluşturacağını görebilirsiniz.
TURUN 2. ETABININ AYRINTILI BİLGİSİ
10 eylül Pazar sabahı erkan saatlerde kamp kalkış alacaktır. Sabah herkes kalkınca kahvaltı yapılacaktır. Bisiklet ekibi kamp alanında tuz yüzeyine inerek aşağıdaki haritadaki güzergahı izleyerek tuz gölü üzerinde bulunan adaya ulaşmaya çalışacaktır.Bu etap da yine tuz yüzeyinin belirli bölümlerinde zemin yumuşak olacağından ekibinin fazla zorlanmaması adına açığa çıkış ve açıktan kıyıları giriş yerlerinde yürünecektir.Yine yol boyunca duraklamalar ve foto çekimleri yapılacaktır. Bu esnada OFFROAD ekibi de 2. etabı tuz üzerinden bize paralel giderek devam ettireceklerdir. Tabi ki OFFROAD araçlarının belirli kesimlerde batma olasılığı fazla olduğundan belirli mesafeleri onlarda karadan gideceklerdir. Adaya yakın bir yerde telsiz görüşmesiyle eğer uygun olursa OFFROAD ve Bisiklet ekibi tekrardan buluşacak ve son görüşmeleri yaptıktan sonra bisiklet grubu adaya çıkacaktır. OFFROAD ekibi de bir ihtimal bu zamana kadar hiç denenmemiş bir şeyi deneyerek çeşitli araştırmalar yaptık dan sonra zeminin OFFROAD araçlarını batırmayacak yerleri tespit edilerek araçlarla adaya çıkmaya deneyeceklerdir. Tabi ki zemin hiçbir zaman bisikletçiler için bir engel teşkil etmeyecektir, bazı ufak bölgelerde zeminin iyice yumuşaması durumunda bisikletçiler yürüyerek rahatlıkla istedikleri bölgeye gidebilir. 2. etap başarılı bir şekilde tamamlanması durumunda biraz o bölgelerde fotoğraf çekimleri,keşifler ve karnı acıkanlar bir şeyler atıştırabilirler. Çevrenin coğrafi ve iklim özelikleri bakımından farklı olması ayrı bir ortam oluşturacaktır. Bazı yerlerde su kuyularına da ulaşılacaktır ve isteyenler bu sular ile serilenle ye bilecektir. Ada çevresinde ve tuz gölünde genel olarak etaplar bittiğinde aşağıdaki haritada (araç) şeklinde işaretlenmiş bölgeye intikal ederek geri dönüş için araçlara binilerek Ankara’ya dönülecektir. Muhtemelen Ankara’ya dönüş Pazar günü akşam saatlerinde olacaktır.Ve gerçekten dünyanın çok istisna bölgelerinde yaşabilecek bir macera ve tecrübede burada son bulacaktır..
http://img168.imageshack.us/img168/7889/h3np6.jpg
2. ETAP HAKKINDA DİPNOTLAR:
Bu etap tamamen gündüz yapılacaktır. Bu yüzden gidilecek mesafe 1. etap ile benzer mesafe olsa da hava koşulları sıcaklık bakımından zorlayacaktır.Bunla beraber 2. etapta 1.etaba göre daha fazla kara parçası bulunduğundan zeminde ona göre yumuşama özelliği göstermesi daha fazla görülebilir.Dolayısıyla 2.etabın yoruculuğu biraz daha fazla olacaktır. Tur boyunca dünya da istisna bölgelerde bulunan doğa koşulları ile karşılaşılacaktır buda ayrı bir heyecan ve tecrübe olacaktır. Genel anlamda 1. ve 2. etap dada aşırı derecede zorlamayacak ölçüde hazırlanmaya özen gösterilmiştir.
Organizasyon bitiminde bisikletler en yakın akaryakıt istasyonunda yıkama altına alıncaktır. Bu yöndede geri dönüşte yine bisiklerinizle temiz bir şekilde eve gitme olanaığı sağlamaya çalışacağız.
TUR İÇİN ZORUNLU MALZEMELER
1) Bakımı yapılmış,uzun yol alabilecek ve değişik arazi koşullarında kullanılabilecek düzeyde bir bisiklet.
2) Bisikletler için çamurluk zorunludur.
3) Kask ve Bisiklet Eldiveni.
4) Çadır , Tulum, Mat.(Konaklama için muhakkak çadır şart. Lakin kendi ufak grubunuzu oluşturarak misal 3 kişi 1 çadır kullanımı mümkündür. Bunun yanında kendi keyfinize göre mat ve tulum getirmekte sizin kendi isteğinize bağlıdır. Ama zorluk çekmemeiz açısında öneririz)
5) Gözlük ( 2. Etapda gündüz sürüşü yapacağımızdan güneş ışığının beyaz tuz gölü üzerinden yansılamaları sizi rahatsız edebilir. Bu sorunu önlemek için bu malzemeyi öneririz)
TUR İÇİN MALZEMELER
1) Bir adet iç lastik ve yama takımı.
2) Pompa , küçük bir tamir takımı.
3) Yağmurluk
4) Gece konaklama için kalın alt,üst giysi. (tulum getirenler için kalın giysi şart değil)
5) Bisikletinizde aydınlatıcı.
6) Yiyecek , İçecek (Özellikle gidilecek bölgede içilecek su bulmak da zorluk yaşanacağından en az 3 x 1.5lt. = 4.5lt. içicek su bulundurmanız önerilir)
7)Adınızın,soyadınızın,cep telefonunuzun,kan grubunuzun yazılı olduğu bir not.
DipNOT: Turda sadece 1 gece kamp yapılacağı ve doğal şartlarda bir takım değişik şeylere rastlayacağımızdan dolayı üzerinize insiyatifinize bağlı olarak ne kadar hafif bir çanta oluşturursanız sizin için dahah iyi olur. Tavsiyemdir.
TURA KİMLER KATILABİLİR?
1) Öncelikle bisikletle uzun yol deneyimi olanlar tercihimizdir. ( yada çeşitli doğa şartlarında en az 50km. yol alabilecek kişiler. Önemli olan burada kendine güvenmektir. Kendine güvenen herkese kapımız açıktır.)
2) Bisiklete gönül veren gerçekten gönülden bisiklet turu yapmak isteyen kişiler. (Tam istek olmayan kişilerde sonradan pişmanlık duygusu oluşarak,bisiklet sporundan soğuyabiliyor)
3) Heyecanı seven, çeşitli doğa şartlarına kolay adaptasyon sağlayabilen kişiler.
4) Kamp tecrübesi olan kişiler. (kamp tecrübesi olmayan kişiler olabilir, onlarında kendine güvenmesi yeterlidir)
BURAYA KADAR HER ŞEY TAMAM,BAŞKA BİR ŞEY VARMIDIR?
Buraya kadar her şey tamamsa gelelim turun özelliklerine ve güzel yönlerine.
1)İlk olarak yapılacak olan bu tur doğal şartları nedeniyle dünyanın belirli bölgelerinde ve belirli dönemlerinde yapılabilen istisna turlardan olduğundan dolayı güzel,önemli bir tecrübe olacaktır.
2)Tur tarihinin 9-10 eylül olarak belirlenmesi ise ay'ın gece dolunay şeklini alacağı zamana denk getirmekdir. Böylece değişik görüntüleri fotoğraflamak mümkün olacaktı,aynı şey tuz gölü üzerindeki yansımalar içinde geçerlidir.
3)Kamplı olması nedeniyle kamp tecrübesi bakımından güzel bir etkinlik olacaktır.
4)Çeşitli doğal gözlemlerin görüntülenmesi ile güzel fotoğraf çekimleri yapma imkanı imkanı doğabilecektir.
5)Kamp gecesi yapılacak olan gece yürüyüş keyfi ile farklı bir zeminde farklı doğal koşullarda ürüme zevkine varacaksınız.
6)Ve son olarak aynı doğal yaşantıya gönül vermiş bir çok dostluklar kurma imkanı yakalayacaksınız..
ORGANIZASYON ULAŞIM,İLETİŞİM VE KATILIM GENEL BİLGİLERİ
1)Tur Ankara tabanlı yapılacağından bisiklet topluluğu Ankara'da buluşarak tur bölgesine hareket edecektir. Organizasyon da yine Ankara da sona erecektir.
2)Turda ulaşım katılım sayısına göre ayarlanacak araç ile sağlanacaktır. Ulaşım ücreti ise tur için ayrılan “aracın toplam maliyeti/bisikletli katılımcı sayısı” olarak sabit bir ücretin hesaplanması ile belirlenecektir.
3)Tura Türkiye'nin her bölgesinden bisikletli katılımcılar olabilir. İsteyenler Ankara ya gelerek bizimle tur bölgesine gider,isteyenlerde benimle iletişime geçerek tur bölgesine direk kendi imkanları ile intikal eder ve döner.
4)Tur bölgesine ister kendi imkanları ile gitmiş olsun, isterse bizimle gitmiş olsun katılımcı herkes isimlerini organizasyon listesine yazdırmalıdır.
5)Tur esnasında bisiklet ekibi ile offroad ekibi arasında telsiz ile iletişim sağlanacaktır. Herhangi bir ciddi olumsuz durum karşısında çeşitli yerlerden destek imkanımız olacaktır.
ORGANIZASYONUN BISIKLET EKIBI SORUMLUSU:
MURAT ÖZTÜRK
Telefon Numarası: +9 05352837092
E-mail Adresi : derinport@yahoo.com
--------------------------------------------------------------------------
TUZ GÖLÜNDE DAHA ÖNCEDEN ÇEŞİTLİ FOTOĞRAFÇI ARKADAŞLAR TARAFINDAN BELİRLİ TARİHLERDE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLAR.
...............
Resimlerin bazı bölümleri reklam içeriği kabul edilebilir diye kaldırıyorum. Yöneticiler tarafından bir mahsur görülmez ve talep edilirse resimleri aktarırım.
Murat ÖZTÜRK.
..............
9-10 Eylül tarihlerinde tuz gölüne bisiklet turu yapılacaktır. Tur mesafe olarak ortalama 1.gün 20km. ve 2. gün 30km. olmak üzere toplam ortalama 50 km. "+-5km" uzunluğunda bir tur olacaktır.Turun etap güzergahlarının tamamı tuz üzerinde gerçekleşecektir. Etap kısımları dışındaki bazı noktalarda değişik zeminler kullanılabilir.
1.KEŞİF 22-AĞUSTOS-2006 GÜNÜ TARAFIMDAN YAPILMIŞTIR.
2.KEŞİF GEREKMESİ DURUMUNDA TURDAN 1 ÖNCEKİ HAFTA YAPILACAKTIR.
http://img223.imageshack.us/img223/5646/h1kt3.jpg
TURUN 1. ETABININ AYRINTILI BİLGİSİ
Bisikletçiler 9 eylül cumartesi günü öğleden sonra bisikletleri bir araca yükleyerek Ankara’dan Tuz gölüne hareket edecektir. Ortalama 2 saat sonra Şerefli Koçhisar ilçesine varıldığında bir daha önceden belirlenen bir istasyonda mola vereceklerdir. Mola sırasında aynı istasyona OFFROAD ekibi de araçlarıyla gelecek ve burada organizasyon öncesi görüşmeler yapılacaktır. Görüşmeler ve mola bitimi sonrasında OFFROAD ekibi dağlar üzerinden (1) ile işaretlenmiş olan noktaya gelecektir,bisiklet ekibi ise yine araç vasıtasıyla (X) ile işaretlenmiş olan noktaya varacaklardır. (X) noktasından (1) noktasına normal araçlar gidemediği için o aradaki ortalama 6km. olan mesafeyi bisikletler ile giderek başlangıç noktası olan (1) noktaya varılacaktır. (1) Başlangıç noktasında tekrardan OFFROAD ve Bisiklet ekibi buluşacak ve gün batımı fotoğrafları çekilecektir. Gün batımı fotoları çekimi başladıktan bir süre sonra bisiklet birimi aşağıdaki haritadaki güzergahı izleyerek sabit ve uygun bir tempo ile kamp yerine ulaşacaktır.OFFROAD ekibi de bize paralel olacak şekilde dağlardan kamp yerine ulaşacaklardır.Güzergah boyunca devam ederken belirli yerlerde zemin yumuşak olacağından ekibin zorluk çekmemesi adına kıyıdan açığa çıkarken ve açıktan kıyıya yaklaşırken ortalama 200 metrelik bir mesafeyi de yürüyerek devam etmek gerekecektir.Tur esnasında belirli aralıklarla mola verilecek ve fotoğraf çekimleri yapılacaktır. Kamp alanına varıldığında kamp kurulacak ve yemek yenilecektir.Kamp kurulduktan sonra OFFROAD ekibi tuz üzerinde bir akşam yürüyüşüne çıkacak Bu yürüyüşe katılmak isteyen bisikletçiler isteklerine bağlı olarak bisikletçiler bisikletleriyle sürüş keyfi yapabilir yada yürüyüş keyfine katılabileceklerdir. Yürüyüş keyfi,fotoğraf çekimleri,yemek keyfi ve hoş muhabbetler bittikten sonra yatılacaktır.
http://img375.imageshack.us/img375/4/h2rw1.jpg
1. ETAP HAKKINDA DİPNOTLAR:
Bu etabın bir kısmı akşam sürüşü ve bir kısmı da gece sürüşü olacağından hava sıcaklığı bisiklet ekibini fazla etkilemeyecektir. Bu sırada ay ışığının tuz kristalleri sayesinde çeşitli yansımalar yaparak bir takım görüntü olaylarını oluşturacağını görebilirsiniz.
TURUN 2. ETABININ AYRINTILI BİLGİSİ
10 eylül Pazar sabahı erkan saatlerde kamp kalkış alacaktır. Sabah herkes kalkınca kahvaltı yapılacaktır. Bisiklet ekibi kamp alanında tuz yüzeyine inerek aşağıdaki haritadaki güzergahı izleyerek tuz gölü üzerinde bulunan adaya ulaşmaya çalışacaktır.Bu etap da yine tuz yüzeyinin belirli bölümlerinde zemin yumuşak olacağından ekibinin fazla zorlanmaması adına açığa çıkış ve açıktan kıyıları giriş yerlerinde yürünecektir.Yine yol boyunca duraklamalar ve foto çekimleri yapılacaktır. Bu esnada OFFROAD ekibi de 2. etabı tuz üzerinden bize paralel giderek devam ettireceklerdir. Tabi ki OFFROAD araçlarının belirli kesimlerde batma olasılığı fazla olduğundan belirli mesafeleri onlarda karadan gideceklerdir. Adaya yakın bir yerde telsiz görüşmesiyle eğer uygun olursa OFFROAD ve Bisiklet ekibi tekrardan buluşacak ve son görüşmeleri yaptıktan sonra bisiklet grubu adaya çıkacaktır. OFFROAD ekibi de bir ihtimal bu zamana kadar hiç denenmemiş bir şeyi deneyerek çeşitli araştırmalar yaptık dan sonra zeminin OFFROAD araçlarını batırmayacak yerleri tespit edilerek araçlarla adaya çıkmaya deneyeceklerdir. Tabi ki zemin hiçbir zaman bisikletçiler için bir engel teşkil etmeyecektir, bazı ufak bölgelerde zeminin iyice yumuşaması durumunda bisikletçiler yürüyerek rahatlıkla istedikleri bölgeye gidebilir. 2. etap başarılı bir şekilde tamamlanması durumunda biraz o bölgelerde fotoğraf çekimleri,keşifler ve karnı acıkanlar bir şeyler atıştırabilirler. Çevrenin coğrafi ve iklim özelikleri bakımından farklı olması ayrı bir ortam oluşturacaktır. Bazı yerlerde su kuyularına da ulaşılacaktır ve isteyenler bu sular ile serilenle ye bilecektir. Ada çevresinde ve tuz gölünde genel olarak etaplar bittiğinde aşağıdaki haritada (araç) şeklinde işaretlenmiş bölgeye intikal ederek geri dönüş için araçlara binilerek Ankara’ya dönülecektir. Muhtemelen Ankara’ya dönüş Pazar günü akşam saatlerinde olacaktır.Ve gerçekten dünyanın çok istisna bölgelerinde yaşabilecek bir macera ve tecrübede burada son bulacaktır..
http://img168.imageshack.us/img168/7889/h3np6.jpg
2. ETAP HAKKINDA DİPNOTLAR:
Bu etap tamamen gündüz yapılacaktır. Bu yüzden gidilecek mesafe 1. etap ile benzer mesafe olsa da hava koşulları sıcaklık bakımından zorlayacaktır.Bunla beraber 2. etapta 1.etaba göre daha fazla kara parçası bulunduğundan zeminde ona göre yumuşama özelliği göstermesi daha fazla görülebilir.Dolayısıyla 2.etabın yoruculuğu biraz daha fazla olacaktır. Tur boyunca dünya da istisna bölgelerde bulunan doğa koşulları ile karşılaşılacaktır buda ayrı bir heyecan ve tecrübe olacaktır. Genel anlamda 1. ve 2. etap dada aşırı derecede zorlamayacak ölçüde hazırlanmaya özen gösterilmiştir.
Organizasyon bitiminde bisikletler en yakın akaryakıt istasyonunda yıkama altına alıncaktır. Bu yöndede geri dönüşte yine bisiklerinizle temiz bir şekilde eve gitme olanaığı sağlamaya çalışacağız.
TUR İÇİN ZORUNLU MALZEMELER
1) Bakımı yapılmış,uzun yol alabilecek ve değişik arazi koşullarında kullanılabilecek düzeyde bir bisiklet.
2) Bisikletler için çamurluk zorunludur.
3) Kask ve Bisiklet Eldiveni.
4) Çadır , Tulum, Mat.(Konaklama için muhakkak çadır şart. Lakin kendi ufak grubunuzu oluşturarak misal 3 kişi 1 çadır kullanımı mümkündür. Bunun yanında kendi keyfinize göre mat ve tulum getirmekte sizin kendi isteğinize bağlıdır. Ama zorluk çekmemeiz açısında öneririz)
5) Gözlük ( 2. Etapda gündüz sürüşü yapacağımızdan güneş ışığının beyaz tuz gölü üzerinden yansılamaları sizi rahatsız edebilir. Bu sorunu önlemek için bu malzemeyi öneririz)
TUR İÇİN MALZEMELER
1) Bir adet iç lastik ve yama takımı.
2) Pompa , küçük bir tamir takımı.
3) Yağmurluk
4) Gece konaklama için kalın alt,üst giysi. (tulum getirenler için kalın giysi şart değil)
5) Bisikletinizde aydınlatıcı.
6) Yiyecek , İçecek (Özellikle gidilecek bölgede içilecek su bulmak da zorluk yaşanacağından en az 3 x 1.5lt. = 4.5lt. içicek su bulundurmanız önerilir)
7)Adınızın,soyadınızın,cep telefonunuzun,kan grubunuzun yazılı olduğu bir not.
DipNOT: Turda sadece 1 gece kamp yapılacağı ve doğal şartlarda bir takım değişik şeylere rastlayacağımızdan dolayı üzerinize insiyatifinize bağlı olarak ne kadar hafif bir çanta oluşturursanız sizin için dahah iyi olur. Tavsiyemdir.
TURA KİMLER KATILABİLİR?
1) Öncelikle bisikletle uzun yol deneyimi olanlar tercihimizdir. ( yada çeşitli doğa şartlarında en az 50km. yol alabilecek kişiler. Önemli olan burada kendine güvenmektir. Kendine güvenen herkese kapımız açıktır.)
2) Bisiklete gönül veren gerçekten gönülden bisiklet turu yapmak isteyen kişiler. (Tam istek olmayan kişilerde sonradan pişmanlık duygusu oluşarak,bisiklet sporundan soğuyabiliyor)
3) Heyecanı seven, çeşitli doğa şartlarına kolay adaptasyon sağlayabilen kişiler.
4) Kamp tecrübesi olan kişiler. (kamp tecrübesi olmayan kişiler olabilir, onlarında kendine güvenmesi yeterlidir)
BURAYA KADAR HER ŞEY TAMAM,BAŞKA BİR ŞEY VARMIDIR?
Buraya kadar her şey tamamsa gelelim turun özelliklerine ve güzel yönlerine.
1)İlk olarak yapılacak olan bu tur doğal şartları nedeniyle dünyanın belirli bölgelerinde ve belirli dönemlerinde yapılabilen istisna turlardan olduğundan dolayı güzel,önemli bir tecrübe olacaktır.
2)Tur tarihinin 9-10 eylül olarak belirlenmesi ise ay'ın gece dolunay şeklini alacağı zamana denk getirmekdir. Böylece değişik görüntüleri fotoğraflamak mümkün olacaktı,aynı şey tuz gölü üzerindeki yansımalar içinde geçerlidir.
3)Kamplı olması nedeniyle kamp tecrübesi bakımından güzel bir etkinlik olacaktır.
4)Çeşitli doğal gözlemlerin görüntülenmesi ile güzel fotoğraf çekimleri yapma imkanı imkanı doğabilecektir.
5)Kamp gecesi yapılacak olan gece yürüyüş keyfi ile farklı bir zeminde farklı doğal koşullarda ürüme zevkine varacaksınız.
6)Ve son olarak aynı doğal yaşantıya gönül vermiş bir çok dostluklar kurma imkanı yakalayacaksınız..
ORGANIZASYON ULAŞIM,İLETİŞİM VE KATILIM GENEL BİLGİLERİ
1)Tur Ankara tabanlı yapılacağından bisiklet topluluğu Ankara'da buluşarak tur bölgesine hareket edecektir. Organizasyon da yine Ankara da sona erecektir.
2)Turda ulaşım katılım sayısına göre ayarlanacak araç ile sağlanacaktır. Ulaşım ücreti ise tur için ayrılan “aracın toplam maliyeti/bisikletli katılımcı sayısı” olarak sabit bir ücretin hesaplanması ile belirlenecektir.
3)Tura Türkiye'nin her bölgesinden bisikletli katılımcılar olabilir. İsteyenler Ankara ya gelerek bizimle tur bölgesine gider,isteyenlerde benimle iletişime geçerek tur bölgesine direk kendi imkanları ile intikal eder ve döner.
4)Tur bölgesine ister kendi imkanları ile gitmiş olsun, isterse bizimle gitmiş olsun katılımcı herkes isimlerini organizasyon listesine yazdırmalıdır.
5)Tur esnasında bisiklet ekibi ile offroad ekibi arasında telsiz ile iletişim sağlanacaktır. Herhangi bir ciddi olumsuz durum karşısında çeşitli yerlerden destek imkanımız olacaktır.
ORGANIZASYONUN BISIKLET EKIBI SORUMLUSU:
MURAT ÖZTÜRK
Telefon Numarası: +9 05352837092
E-mail Adresi : derinport@yahoo.com
--------------------------------------------------------------------------
TUZ GÖLÜNDE DAHA ÖNCEDEN ÇEŞİTLİ FOTOĞRAFÇI ARKADAŞLAR TARAFINDAN BELİRLİ TARİHLERDE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLAR.
...............
Resimlerin bazı bölümleri reklam içeriği kabul edilebilir diye kaldırıyorum. Yöneticiler tarafından bir mahsur görülmez ve talep edilirse resimleri aktarırım.
Murat ÖZTÜRK.
..............