Scudo Sports

800 Tl'lik Yol Bisikleti Aranıyor

Mehmet_Gürsoylu

Forum Bağımlısı
Tepki
376
Arkadaşlar başlık pek uymuyor sanırım ama,800 tl bütçem var ve yol bisikleti almak istiyorum 2.el yada 0 olabilir.Tabiki gönlümden geçen trek scott giantdır ama bu fiyatlarda yol bisikleti olacağını sanmıyorum bu markalarda.Sizin bildiğiniz bana yardımcı olabileceğiniz yerler varsa önerirseniz çok memnun olurum.(Bianchi Salcano deme bana buz gibi soğurum sana :D )

Scudo
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=84456
Bisikleti satan değilim ama araştırırsanıız çıkıyor. ancak bahsettiğiniz markalarda çok ekstra bir durum yoksa o fiyata bulmak çok zor. Sedona kron geotech drag whistle carraro gibi yol bisikletleri orta karar olabilir. Whistle ve carraro piyasaya yeni giriş yaptı onlar da o fiyata daha az bulunur belki. anladığım kadarıyla salcano ve bianchi size göre isimden kaybediyor ancak yukarda saydıklarımda yerli markalar çoğu unutmayın. üstelik salcano 2011 modelleri bence fiyat açısından gayet uygun ve şık.

@Cüneyt Kılıç

Tabiki türk malı olması biraz işi değiştiriyor.Mesela sedona kullanıyorum oda türk bildiğim kadarıyla ama salcano bianchi gibi markalar bence fazla güvenilir değil.Dediğiniz gibi orta seviyeli bisikletlerden bakmam gerekecek.Ayrıca göze güzel gelmesi gerekiyor.Yolladığınız linkteki ilanı görmüştüm pek çekici gelmiyor sanki :)

Dah önce yol bisikleti deneyiminiz var mı? Kondüsyonunuz nedir? Kullanacağınız alan yol bisikletine ne kadar uygun? gibi sorular var.Şehir-tur biskleti de alternatifiniz olabilir mi? zira 800 tl skalasında yol bisikleti olmaz.Markaların ikinci elleri bile onun üzerinde.Ya biraz daha sabır,ya da 28'' jantlı yol'a yakın şehir bisikleti.Whistle'nin bir modelinin 900-1000 aralığında olduğunu duymuştum Guipado 1160 ya da Modac sora olabilir.Whistle kullananlar seviyor.Salcano için beklemeli bir kaç yıl.Kendi web sayfalarındaki "Hakkımızda" linki bile 6 aydır yapım aşamasında(!)

Bianchi marka bir yol bisikletini hiç kullandınızmı veya ne kadar süre kullandınızda böyle bir görüş sahibi oldunuz acaba ? 'Bianchi güvenilir değil , bianchi demeyin buz gibi soğurum' vs. ?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
Salcano xrs800 sora kullanıyorum gayet memnunum.Salcano Bianchi kötü bisiklet yapmıyor bence.Kullanmadan konuşmanız doğru değil.Scott,Giant vb. markaları söyledinizmi zaten fiyat 1500-1800 tl'den başlıyor :unsure:

Arkadaşlar topa tumuşsunuz resmen.Yol deneyimim gayet iyi.Yıldızlar A da türkiye şampiyonasına gittim birkaç gün önce kondisyonum yerinde.Tecrübeli abilerimin sözlerini dikkate alarak bianchi ve salcanonun kötü olduğu kanısına vardım ki haklı olduğumu düşünüyorum.Takdir edersinizki beklentiler değişir bu yüzden başkasına süper gelen bianchi benim beklentime uymaz.Drag balde göze güzel görünüyor ama sağlammıdır neyin nesidir bilgim yok.Whistle güzel bisikletler üretiyor en azından göze hitap eden kısımda.Şehir tur bisikletleri benim ihtiyacımı pek karşılamaz.Ben araştırdım pek bu fiyatta yol bisikleti bulamadım dedim birde size danışayım sizde sağolasınız beni aydınlattınız.Konuyla ilgili görüşü olan arkadaşlar varsa buyursun lütfen :)

Beklentiler değişir doğru ama 800 liralık yol bisikleti bekleyip bianchi'yi beğenmemek'de biraz çelişkili oluyor. 800 liraya alınabilecek en iyi bisikletlerin başında bianchi slr 200 gelir , yarışlara katılınacak bir bisiklet değil ama hiç binilmeyecek kötülükte bir bisiklette değil , antrenman için rahatlıkla kullanılabilir.

Drag blade al pişman olmazsın sonra istersen ileride geçiş yaparsın daha güzel makinelere..

4000 km kadar kullandığım 58 kadro drag blade 2300 donanımlı bisikletim var düşünürseniz özelden bağlantı kurunuz.

Geri