Havanın güzelliği benim bisiklet sürme isteğimle birleşince böyle oldu.
Cem Tunç @bike33travel Kayıt 5 Nisan 2010 Mesaj 370 Tepki 381 Şehir Mersin İsim Cem Tunç Başlangıç 2010—11 Bisiklet Scott Bisiklet türü Triathlon 9 Mart 2015 #1 Havanın güzelliği benim bisiklet sürme isteğimle birleşince böyle oldu. Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU, Ali Pülhan, Sebahattin Gerceker ve 6 kişi daha
lealtad Forum Bağımlısı Kayıt 23 Aralık 2014 Mesaj 1.609 Tepki 1.602 Şehir İstanbul İsim Hüseyin Bisiklet Diğer 9 Mart 2015 #2 Güzel bir tur olmuş. Biz aynı saatlerde soğukla boğuşurken birikerinin sıcak havayla olan iş birliği iyiymiş Tepkiler: Cem Tunç
Güzel bir tur olmuş. Biz aynı saatlerde soğukla boğuşurken birikerinin sıcak havayla olan iş birliği iyiymiş
yaboga Daimi Üye Kayıt 25 Şubat 2015 Mesaj 371 Tepki 354 Yaş 41 Şehir SAKARYA İsim Ergün Altmış Bisiklet Carraro 9 Mart 2015 #3 çok güzel tur olmuş valla ben aldım alalı sürekli soğuk söyle bi havaya denk gelemedik güzel tur, güzel bisiklet güzel fotolar. Tepkiler: Cem Tunç
çok güzel tur olmuş valla ben aldım alalı sürekli soğuk söyle bi havaya denk gelemedik güzel tur, güzel bisiklet güzel fotolar.
Cem Tunç @bike33travel Kayıt 5 Nisan 2010 Mesaj 370 Tepki 381 Şehir Mersin İsim Cem Tunç Başlangıç 2010—11 Bisiklet Scott Bisiklet türü Triathlon 9 Mart 2015 #4 Teşekkürler arkadaşlar, yaklaşık dört ay önce açık kalp ameliyatı oldum, hem bisiklet sürmeyi çok özledim hem de havalar çok güzel, idman yapmam lazım, yollar beni bekler, gerçi çok sürmüyorum, 22 km sürdüm sadece. Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU, Sebahattin Gerceker, lealtad ve 1 kişi daha
Teşekkürler arkadaşlar, yaklaşık dört ay önce açık kalp ameliyatı oldum, hem bisiklet sürmeyi çok özledim hem de havalar çok güzel, idman yapmam lazım, yollar beni bekler, gerçi çok sürmüyorum, 22 km sürdüm sadece.
yaboga Daimi Üye Kayıt 25 Şubat 2015 Mesaj 371 Tepki 354 Yaş 41 Şehir SAKARYA İsim Ergün Altmış Bisiklet Carraro 9 Mart 2015 #5 Allah sağlık sıhhat versin gerisi bi şekilde oluyo bol sağlıklı ve güzellik dolu geziler. Tepkiler: Cem Tunç