Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Scudo
bin kisi uzerinde bir katilim oldu kisacasi :D
@lealtad yagizla beraber senin kaplamayi konusuyorduk :D turdan sonra

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@erkan_harman zaten konuşan çok:) Ama beğenenlerle beğenmeyenler aynı seviyede nerdeyse :D Millet sırf o sayede tanıyor:D

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
Bence daha fazladır rakam yahu köprüyü ilk gecen kisimdaydim 15 20 dakika arka tarafın bitirmesini bekledik..

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@Melih Muratoğlu
Aslında az bile. Haziran ayında olacak turda çok daha fazla katılım olacaktır. :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@Melih Muratoğlu
Onları hızlarından dolayı bekledik ya sayısal sıkıntıdan değildi, yada ben öyle düşünüyordum:confused:

çoook katılmak istedim fakat bisikletimi alamamıştım henüz karar verebilseydim ilk turumu orda yapabilirdim :( birdaha böyle güzel ve büyük bir etkinlik nerde olur acabaa ?

@kamyoncu
Engin abi 22 Martta bir tur düşündüklerini söylemişti. Küçükçekmece tarafları falan diyordu ama henüz kesinleşmemiş

@kamyoncu
Haziran'da tekrardan olacak köprü geçişi her sene oluyor.

artık alınca bisikleti takıp edıcez sureklı :D bidedecathlon un bir turunu izledım belgrad ormanında mtb düşünüyorum bende umarım oyle bırsey olur bıraz toprak gezısıı :D

Bisikletliler derneğinden çok daha organize olunmuştu bence,yol güvenliği yeterince sağlanmıştı hele gecen sene bisikletçilerin arasına dolan o hödük aklıma gelince daha da sinirleniyorum.

@Melih Muratoğlu
Evet koordine güzeldi. Sadece görevlilere farklı renk bir yelek ile kontrol bir tık yukarıda olabilirdi ve bisiklet klübüne dahil olan bayanların bisikletten bi haber olması kötü bir durumdu bence onların biraz daha iyi senkron olup sürekli önde olmaları sağlanabilirdi ve sanki daha az siyaset koksa daha iyi olurdu;) Onun dışında hoş bir organizasyondu:harika:

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@lealtad Beşiktaş belediyesinin biraz şova kaçtığı doğruydu fakat ben pek siyaset kokusu alamadım zaten kadikoyde gördüklerimiz çok bile geldi.

@sercankaptan
Aynen. Yarında bi sahil turu atarım bakalım bu sefer de birileri çıkacakmı karşıma:D

Artık bende senin kaplamadan yapsam mi diye düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@sercankaptan
Tam tersi gidip anlaşacam bir ofsetle senin tonda siyah bastırıcam alt kısmada kırmızı gri salcano attırırım :D

• Beğen
Tepkiler: sercankaptan
Geri