Scudo Sports

8 Haziran Pazar Boğaz Köprüsünden Bisikletle Geçiyoruz.

Scudo
@masculine

Masculline,
Ben de İzmit'te yaşıyorum ve zaman zaman Sapanca taraflarına doğru pedal çevirdiğim oluyor. Şu Sapanca olayı nedir biraz açarsan dikkat edilecek bir mesele varsa bilmek isterim. Teşekkürler.

Sapanca'da antremana giden kürek takımının yaklaşık 30 kişilik yöre halkından yedikleri dayaktan bahsediliyor sanırım.2-3 gunluk taze bi olay.Detaylarını internette bulabilirsin.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcgrey ve reddry
@mzkaraaslan

Buluşma vakti kesinleşsin, Kadıköy veya Üsküdar'da buluşur öyle geçeriz. Sen merak etme, ben seni bırakır mıyım hiç

• Beğen
Tepkiler: mzkaraaslan
@reddry

biz ona "mahalle baskısı" hatta şiddet kavramı girdiği için hayvan baskısı diyebiliriz:)....bu başlık altında bulunan bir msjda bir arkadaşımız da tayt yerine capri ya da sort giyilebilir demiş.zaten amaç da bu.....bugun taytdan rahatsız olan yarın size şortu da giydirmez hocam.saygılar

@masculine

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz, ne hale dönüyoruz anlamakta zorluk çekiyorum valla. İnsan nasıl bu kadar tahammülsüz olur da tayt yüzünden karşısındakine şiddet kullanabilir. Yarın şorttan, öbür gün de bisiklete binilmesinden rahatsız olabilirler... Daha insancıl ve farklılıklara töleranslı bir toplum haline gelmek ümidiyle. Saygılar...

Taksimde toplanma noktası neresi? hala belli değil mi? Saat 10:00 da Meydan mı? Durum nedir?

Benim amacım birazda bu tip şeyleri insanlara kabul ettirmekti. 4000-5000 kişi tam donanımlı gelirsek kendimizi göstermiş oluruz. Trafikte bizi bazen tek bazen 2-3 kişi görüyorlar gezi haricinde. Ama toplu olarak bu kadar kişide aynı takım etkili olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ümit_levent
Burnum güzel organizasyon kokusu alıyor. :D
Tekirdağ'dan ne yapıp edip bisikleti getireceğim.
Yalnız bu organizasyonu ben sadece forumda duydum.
Ben mi hayattan soyutlanmışım yoksa duyurulmadı mı?
Önceki mesajlarda afişlerden bahsediliyor ama bu afişler ne zaman nerelere asılacak?
Ve 5000 kişi'nin nasıl haberi olacak?

galiba bu bisikletçilerin yürüyüşü umarım yakın zamanda meyvesini verir. avrupada bike-line (bisiklet yolu) neredeyse karayoluna yaklaşıyor. ve ayrıca trafiktede bir taşıt olduğumuzun fark ettirilmesi gerek. küresel ısınmanın eşiğinde hala carbon-monoksit salınımı yapan taşıtlar,umursamaz insanlar geleceği tehdit ediyor.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama hafta sonu yağışlı bir hava bekleniyormuş. Umarım bu planımıza gölge düşürmez...

• Beğen
Tepkiler: trekdesigner
@ilse

Olsun yağmurlu havada bisiklet sürmenin tadı da bir başka oluyor, çok fazla rüzgar olmasın yeter. Demekki çantaya yağmurluk koymak lazım.
Ben İzmit'ten geleceğim, öyle yağmur falan durduramaz beni.

Ama bu organizasyonun duyurusunu forum dışında hiçbir yerde duymamak da üzücü doğrusu.... Nasıl toplanacak tüm bisiklet severler?

Hizmeti ayağınıza kadar getirdik. :D
Büyük ihtimal rota bu şekilde olacaktır.
Google Haritalar'da yörüngeyi çizdim.
Mavi çizgiyi takip etmeniz yeterli.
(link)

Geri