Scudo Sports

8 çizen teker?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar..

Bela başımdan eksik olmuyor, bisiklet de sürekli sorun çıkıyor, kafayı yiyeceğim vallahi:D

Arka teker 8 çiziyor, sürerken de papuçlara yapışıyor lastikler.. Sanki fren yapıyor muşum gibi...

Ben şimdi sürekli 8 çizen tekerle bisikleti sürsem, bir zarar görür müyüm, ya da kendi çabalarımla nasıl düzeltebilirim... Tamirciye git demeyin, İstanbul/Fatih çevresin de bir tane bisikletçi bulamadım..

Ooff

Scudo
@Halil Uygun

Çok zekice bir cevap, ama bu zekice cevabın bana hiç bir faydası dokunmadı. Teşekkürler.:D

aynı sorun bendede var ben jant ayarı yaptırdım yınede var kırılana kadar yolu var

ya tekeri sökerken tam oturtamadınız yada akort ayarı ise onu yapmanız çok zor onun sıkma aleti var aklıma gelmedi şu an o da çok zahmet istediği için bisikletçiye gitmenizi öneririm 5 lira masraf çıkar

jantını çift katlı jant yaptınmı bu sorundan çok uzun zaman boyunuca kurtulursun bisikletçi yok diyosun alibeyköye gelmeni öneririm

Cevaplarınız için teşekkürler arkadşlar. Doğubank, sirkeci tarafın da var diyorlar tamirci. Oraya bir gideceğim, akort yaptıracağım.. İnşallah bu sorunum çözülür.

@EmreAcun

Konunun 5 yıl önce açıldığının farkında mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Adam yeni bisiklet almıştır bu zamana kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@EmreAcun

Konuyu niye hortlatıyosun olm

Forumda ki ilk mesajının bu konuda olması da ayrı bir mesele. :D

İster 5 yıl, ister 10 yıl olsun. Şuanda benim ihtiyacım olan bir bilgi. Bilgi neredeyse faydalanırım bundan çekinmem. Adabınızı bilip konuşun (olm felan) size yakışmıyor.

Sekiz çizen jantı kullanmaya devam etsem jant daha çok zarar görür mü, yani ilerde kullanılamaz hale gelir mi jant?

@Yunus Emre küçük
evet zarar görür. bir an önce akordunu yaptırmanız gerek

@oktayrekt
daha sonra bisikletçi de kurtaramaz jantı heralde dimi

@Yunus Emre küçük
aynen öyle dostum , ki kurtarsa bile jant zaten hasar aldığından bir kaç darbeden sonra yine yalpalamaya başlar

@oktayrekt

Akordu yaptırmaktansa kendinizde yapabilirsiniz. Daha bu sabah kendi bisikletimin jant akorunu yaptım fakat jant akoru bozuk olarak uzun bir süre gittiğim için lastik hasar gördü. Bu arada bende jant akor anahtarı yok evdeki kıytırık bir pense yardımıyla yaptım. Şunu da şuraya bırakayım:

1 saat önce aniden kedi hopladı önüme, kediye geleceğine janta gelsin nabalım

@TheBilgin
Sekiz çizer vaziyette 3 km yol gittim bi zararı olur mu lastiğe, şu an şişik durumda

Geri