Scudo Sports

781 Beyaz'ıt

@Hakan YazmanBakalım diyorum, benim Ska vfrenleri ile Ürgüp'te gidince yanyana koyar bakarız, aynı parkurda deneriz. Kesinlik kazandı diyemem ama disk aldığım doğru.

Scudo
Ouff bembeyaz süper bir bisiklet..

Güle güle kullanman dileklerim ile ;)

çok güzel omuş iyi günlerde kullanın

Çok güzel bi bisiklet seçimi gayet iyi kompenentler hayırlı uğurlu kazasız belasız sürüşler

http://www.30speed.com/images/2008/04/beyazit/Can-Gurol_gun_batimi%20163.jpg
Artistik bir resim daha.

• Beğen
Tepkiler: pykalisto
Bisikleti dün yakından inceleme şansım oldu, çok harika olmuş beraber cappadokya parkurlarında pedallarız gürol abi, hayırlı olsun.

Gürol abi Gabalıdada beyazları var sendeki çemberlerin... Elinde DT seçebilecek imkan olmasına rağmen Alexi tercih etmeminin sebebi fiyat, performans, dayanıklılığın oranının yüksek olmasımı yoksa fiyat performans oranının gerçekten yüksek olmasımı...

Şahsen bende İzzet için alacağım beyazından mavi tel başları ile çok güzel olacağı için bide senden yorum almak istedim... eminim merak eden vardır...

• Beğen
Tepkiler: matrixod
@H.Çağrı

Evet yaaa bende bunu hep merak ediyorum.Hadi Gabalı beyaz olduğu için tercih etti diyelim sen neden DT değil de Alex tercih ettin Gürol Abi.

Güle güle kullan Gürol abi.Çok güzel bir bisiklet oluşturmuşsun.Hayırlı olsun.

@matrixodAlex, Tayvandaki görüşmemizde bu çemberler için çok iddialıydı. Ben de denemek istiyorum kısacası. Bakalım gerçekten iddialarında haklılar mı... Çember geçme değil kaynaklı. Oldukça sağlam olmalıdır. Belki de tek eksik yanı oto sibop olması, standart tubeless kitler hep ince siboplu.

Ayrıca, siyah-gümüş bir set elde etmek istedim, olay bu. DT'lerde kırmızı çıkartma kulanılmış ve benim bisiklette neredeyse hiç kırmızı yok.

Benim tek merak ettiğim sağlamlık yanı... Ondada senn onayın varsa denemeğe değer dediğine göre alabiliriz o zaman...

@H.ÇağrıHehe dur yahu, daha onay vermedik, 200km de ne anlaşılır ki?

Alex gerçekten güzel görünümlü, fiyat peformans oranı yüksek ürünlere imza atıyor. Ayrıca bir dönem Shimano jant çemberlerini fason olarak ürettiğini de ekleyelim.

İşte diyorum ya hem mavi beyazı çok tatlı gösteriri zire İzzetin üstündede kırmızı yok :)

Abi süper bi makine olmuş, Umarım bir gün benimde olur, hayrını gör.

@H.Çağrı
maşa ne renkti senin?

Geri