Scudo Sports

700 tl ye kadar sorunsuz bisiklet???

steqpage

Üye
Tepki
31
Bisiklet
Ghost
Arkadaşlar 700 tl ye kadar önerilerinizi bekliyorum.

Tabiki buraya yazmadan önce biraz araştırma yaptım dikkatimi çeken modellerden biri hatta benim gönlümde yer kazanan model whistle 1162d oldu hem özellikleri bakımından hem fiyatı bakımından bana en yakın bisiklet gibi gözüküyor.Acaba sizlerin görüşü nasıl merak ediyorum.

whistle 1162d yi 800 tlye netten buldum forumdada bir arkadaş 740 tl ye aldığını söyledi.Acaba daha da aşağı düşer mi fiyatı yoksa fazla araştırmaya gerek yok mu?

Scudo
Merhaba steqpage. Anladığım kadarıyla dağ bisikleti almak istiyorsunuz. Her şeyden önce bu tercihinizden emin misiniz? Ben de Karşıyaka'dayım; dağ bisikletleri çok güzeller ancak burda öyle dağ bayır sürecek pek yer yok bildiğim kadarıyla. Kaldı kı sahil boyunca bisiklet yolu var. Eğer siz de daha çok asfaltta sürecekseniz dağ bisikleti uygun olmayabilir. Yok ille de dağ bisikleti alacaksanız Whistle modelleri uygun. Ancak bu verdiğiniz modelin iki mahsuru var, biri ağır ikincisi mekanik disk frenli. Yine de güzel ve özellikle albenisi olan bir model. O bütçe için Sedona ve Carraro'lara da bakabilirsiniz.

kampanyalı geotech ascent modelini de düşünün,hem hafif,hem daha ucuz.

kardesim ben geotech ascent kullanıyorum 590 lira indirim bitmediyse bisiklettende gayet menmunum

• Beğen
Tepkiler: Fatih Şengöz
@Randie >>>VAkit ayırıp yazdığınız için teşekkürler öncelikle.Profilimde İzmir yazıor ama ben şu anda Nevşehir de yaşıyorum okulum dolayısıyla.Normalde İzmirde yaşıyorum.Yol mu mtb mi olayına gelecek olursak şu anda bulunduğum yerde vadi dere tepe çok dolayısıyla mtb konusunda kararlıyım.Aslında İzmir de de dağ dere tepe çok ama izmirde okuyor olsaydım yol bisikleti de aklımın ucunda olurdu kesinlikle.

Üzerindeki frenlerim hidrolik olduğunu sanıyordum.Eğer hidrolik değil ise seçenekler arasında yer alamaz demektir.

@ a.rezak inal>>>Geotech ascent önerini boş bir vaktimde inceleyeceğim eşekkür ederim.

@Alkan Koç>>> Sizede teşekkür ederim aynı şekilde önerinizi değerlendireceğim.

Yapılan yorumlar için teşekkür ederim.Yorum ve önerilere hala ihtiyacım var.

ikince el ılanlardan bkın derım coook guzel seyler denk getırme sansınız var

@MURAT TÜRKMEN>>>Önerinizi değerlendirmeye alacağım henüz vakit bulup araştırma yapabilmiş değilim.:(

Teşekürler.

Geri