Scudo Sports

''7 kasım bisikletliler derneği ''

@Yelkenci

yelken dostum nasılsın evet görüştük bi mukavele eyvallah...
ben sivil gittim köprü geçişi olmuş gidemeyenler kaçırdı bi dahaki köprü geçişi haziranın ilk pazarı olur 6 haziran dünya bisikletliler gününde....
gene 650 bisikletli oluruz orda kapatırız bütün yolları bisiklete evet o gün mahşer gibiydi bisiklet çıkartma yaptı taksime bütün araçlar durdu yollar bizimdi herkes bizi alkışladı tekrar olacak 6 haziranda bd önderliğinde ....
evet dostları gördüm epey insan vardı gene ................

Scudo
bu güzel organizasyon için bisikletliler derneğine teşekkür ediyorum. gerçekten çok zevkli geçti. bu türden etkinliklerin ülkemizde bisiklet farkındalığını artırması açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

Ancak dönebildim, çok keyifliydi ama giderek azaldık ya tuzlaya doğru çok az kişi kaldık:)

Düzenleyen, emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

Ankara yolunda devam edenlere kazasız sürüşler dilerim.

Köprü geçişi gerçekten çok zevkliydi, bu esnada çektiğim videoyu en kısa zamanda yükleyeceğim.
Çekilen foto ve videoları da merakla bekliyorum.
Yeni bir etkinlikte birlikte olmak üzere hoşçakalın...

İyi bir organizasyon oldu. Seneye İnşallah Ankara'ya kadar gitmek istiyorum....

Dönüşde çok iyi idi... biraz uçarak geldik. :D:D:D

Birazda F1'i izleyeyim bari :):):) Sezonnun son 2 yarışı

en güzeli miniklerin aileleri ile eşlik etmeleri idi....
caddebostandan katılan minikler velileri ile bindiler çok renkli bir tablo gerçi başkan bana hayıflandı .....
ama gerçekten cumartesi yüksek tempo şile turu beni yordu.....
kafileye başarılar dilerim ,katılan dostlara teşekkürler ederim....

@Ahmet Ersöz
Bendeki bir kaç fotoğrafı yüklemeyi denedim ama beceremedim, buraya nasıl yükleyebilirim tarif ederseniz tekrar denerim olmazsa mail adresine de atabilrim...

@Rüveyda Kerçin

image shack programını indirin bilgisayara...........
ama önce paintte -bilgisayarınızda var bu program- onu açın bilgisayara yüklediğiniz resimleri ufaltın aksi takdirde burda çıkmaz ....

@Kudret Kurtcebe
Teşekkürler, şimdi programı yükleyip tekrar deneyeceğim... Umarım becerebilirim... :D

@Kudret Kurtcebe
Çok teşekkürler, link çok iyi oldu ama burda internet hızımdan kaynaklanıyor sanırım imageshack sitesinde yüklenmiyor fotoğraflar... :(

@Kudret Kurtcebe
Evet küçülttüm ama yine de yüklenmiyor, yurtta kalıyorum internet hızı çok düşük, ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum facebook a bile güçlükle yükledim... Ayrıca yeni üye olduğum için özel mesajlara henüz cevap veremiyorum...

@Rüveyda Kerçin

face booktan alır buraya yüklerim isterseniz tabi......

@Kudret Kurtcebe
İsterseniz yükleyin tabi, benim için sorun yok...

@Rüveyda Kerçin

yalnız şu an hemen face e girin ve size istek göndereceğim kabul ederseniz size ulaşabilirim aksi takdirde sizin resimlere ulaşamam resimleri şehir içi bölümüne açacağım buraya link vereceğim ....

@Kudret Kurtcebe
Kabul ettim arkadaşlık isteğini. şu anda da facebook sayfam açık... orda online durumdayım...

@Kudret Kurtcebe bunlar kendi çektiğim resimler, bisikletin tadını çıkartmak için ftoğraf çekmekle ilgilenmedim pek:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
(link)
(link)

(link)

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

6 haziranda köprü geçişinde görüşmek üzere....

Geri