Scudo Sports

''7 kasım bisikletliler derneği ''

Scudo
@Sedat GÖKÇEK
Bilgiyi doğruladığınız için ben de teşekkür ederim... :)

Evet abi, sorma seninle en son susurluk dönüşü otobüs seyahatinde görüşmüştük. :)

Pazar günü yeni turlar hakkında konuşalım.

@Rüveyda Kerçin

hay allah bende tongaya düştüm iyimi...

:D :D :D :D

beyler aşağıdaki mesajlar bisikletliler derneğinin face de ki sitesinden alınmıştır...

Buluşma 09:30 Çıkış 10:00

buluşma ...atatürkün evi önü şişli...

İstanbul çıkışımız 13:30 civarı olacaktır.
Caddebostan Migros önünde DOĞA KOLEJİNDEN bir grup bekleyecek 11:30- 11:45 civarında oradan geçerken bize refakat edecekler

‎9:30 da buluşuyoruz, 10:00' da CNNTÜRK canlı yayını ile çıkıyoruz.

beyler beş saat sonra şile yollarında olacağım bu nedenle pazar günü korteji caddebostanda
bekleyeceğim....

arkadaşlar
bu günkü şile turunda ,tempo çok yüksek yapıldığından yarına ben yataş...
köprü geçişinde herkese başarılar, iyi eğlenceler, köprünün tadını çıkarın derim...
esen kalın....

Ben bişey anlamadım bu organizyonda tamamen saçmaladılar. Gitmeye niyetim vardı ama vazgeçtim. 10.30 toplanılacak denileceğine bu dernek 13.30 da hareket deseler daha iyi olmazmı kudret abi valla kafam karıştı. 10.30 giden 13.30 a kadar 3 saat ordamı bekleyecek...

Tamamen saçmalamışlar...

@ker-bul

o 13.30 karıştırma kerbul istanbul çıkışı o sen saat 09.00 da olabilirsen ol derim şişlide hareket saati 10.00 deniyor yukarda ....

Saat 09:30 da buluşulup saat 10:00 da CNN Türk canlı yayın ekibi ile hareket ediliyor.

İstanbul çıkışları saat 13:30 olacakmış.

Caddebostan Migros önünde DOĞA KOLEJİNDEN bir grup bekleyecek 11:30-11:45 civarında oradan geçerken gruba refakat edecekler.

köprüden geçmek isteyen yarın saat 09.30 şişli atatürk evinden olsun

Yarın sisten dolayı vapurlar çalışmazsa Anadolu yakasından nasıl geçeceğiz Beşiktaş a ???......

çalışır hafta içi daha beter siste çalıştı olumlu düşün :)

@derşan sezer

İnşallah bi umutla gideceğiz. Vapurlarda çalışır umarım...

@ker-bul

Madem köprüden geçilecek niye vapura biniyoruz.Bu gece ve yarın sabah aşırı sis sebebiyle vapurlar çalışmayacak.Bizim için bulunmaz fırsat köprüyü bisikletle geçeriz Sisler arasında :in:

@Zafer Ünlü

Zaten sorunda sabah vapurların çalışmayacak olması. Ben Ümraniye den karşıya vapur haricinde başka geçememki.

06 Kasım 2010 Cumartesi 10:56
İstanbul'da sis nedeniyle şehir hatları vapur seferleri iptal edildi.

İstanbul'da etkili olan sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oluyor. İstanbul Boğazı saat 23:00 sıralarında sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı. Sis, vapur seferlerinde de iptallere sebep oldu. İstanbul'da tüm şehir hatları vapurlarının seferleri iptal edildi. İskelelere gelen vatandaşlar görevlilerinin uyarısıyla karşılaştı.

buda anadolu yakasının şansı işte ümraniyeden gelen dostumuz haklı boşu boşuna onca yolu niye gelsin şimdi....

gene dayanamadım nede olsa dernekle azmı pedalladık yahu....
sivil kıyafetler ile saat 10.30 da evden çıkarım caddebostan bana yakın yürüye yürüye giderim orada bekleyenler olacak gelen kafilede çok dost var onları karşılamalı...

Kudret bey bende Caddebostan da olacağım aktivitede. Görüşmek üzere.

Geri