Scudo Sports

" 7 Kasım " Belgrat.....Mangal Keyf-i Ekşııın (:

@Orhan Kılıç

inşallah abi, bende sabırsızlıkla bekliyorum birkaç haftaya yapabiliriz sanırım ayda bir olunca sorun değil ama her hafta sonu olunca sıkıntı oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Scudo
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Weather Underground
Pazar
Açık. Yüksek: 17 °C . Rüzgar BGB 14 KM/S .

AccuWeather
(link)
Sunday 11/7/2010
Nice with sunshine
High Temperature: 19°C
RealFeel: 21°C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@Orhan Kılıç

Abi 7.3 ile daha iyi idi acayip kayıyo çamurda hatta pedal boşa dönüyodu ektra efor sarfediyosun güzeldi

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@metin1973

Sen halinden memnunsan benim için sorun yok. Yalnız bir daha düştüğünde elime bir şey olursa para kazanamam diye sızlanma.

Bu gün güzel havada çok güzel bir gezi oldu. Buluşma noktasına gelirken İnönü Stadı ile Beşiktaş arasında Ömer Faruk'a rastladım. O turunu tamamlamış evine dönüyordu. Selamlaştık. Beşiktaşta tura katılacaklar ile buluştuk. Uzun zamandır görüşemediğim Mehmet ve Ayşe hanımla yeniden görüştüm ve çok memnun oldum. Uğur hafta arası benimle buluşmaya gelirken düşmüş ve omuzu hala ağırmasına rağmen bize katıldı. İlk edefa karşılaştığım arkadaşlarda vardı. Emirgandan geçerken sahilden birisi seslendi baktım Enver balık tutuyordu. İstinyede benzincide mola verdiğimizde Zekeriya ile karşılaştık.
Çayırbaşında alışveriş yaptıktan sonra kemere doğru sürdük bisikletlerimizi. Kemere geldiğimde Zekeriya arkadaşı ile birlikte bizi bekliyordu. Dejavu gibi.
Ormana girip ilerlerken arkadan gelen bir arabadan seslendiler. Baktım bir dostum. Bu gün hep tanıdıklara rastladım. Allahtan gizli kapaklı bir iş çevirmiyordum yoksa neredeyse bütün İstanbula yakalanacakmışım. :)
Ormanda mangal yanmamak için dirensede ekip mangalı yakmayı başardı. Bu arada Zekeriya ile ayak üstü tur planları yaptık.
İlhami nefis mezeler hazırlamış gelecek yaz elimden kurtulamaz, sık sık kamplı turlar yapmaya çalışacağım İlhami ile. Birde bundan sonra bir tura giderken İlhami ile karşılaşırsam peşine takılıp bırakmayacağım. Sayesinde bu gün çok iyi doydum. Teşekkür ederim İlhami, ellerine sağlık.

Hava çok güzel, yemekler ve mezeler çok güzel, orman çok güzel böyle olunca da turda çok güzel ve keyifli oldu.
Orhan bey in söylediği gibi uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarla görüşmek bizleri de memnun etti.
Başta tur organizasyonunu yapan Mert kaptan a, güzel mezeleri hazırlayan İlhami bey e ve tabiki katılımcı bütün arkadaşlara teşekkürler.
Slm.svg,
Ayşe

Selam Grup,

Sabah erken kalkıp,1 gün önce sis nedeni ile sevgili Metin'e bıraktığım bisikletimi aldım ve oradan birlikte buluşma noktamıza pedal bastııık .ok Gerekli açıklamaları yaptım ve yola koyularak,Çayırbaşı'ndan alışverişimizi yaparak Belgrat'a ulaştık:) Orada mangalımızı yakarak,almış olduğumuz (köfteee,sucuk,meşrubat ve tatlılarımızı ) lüüüpletereeek:D 17:00 civarında Beşiktaş'da Gezimizi noktaladık:winkenlux Gezimize katılan,katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@galipulusoy

vay aradan bi pedal sesi gelmiş ....
gene geçtiler köprüden ben gidemedim çünki cumartesinden bir günde şileyi devirdim....

http://img405.imageshack.us/img405/2619/atayadevziyaret036.jpg

bu da benden...

pedal sesi ve bd dosttur........................

@Kudret Kurtcebe

Bu resim geçen senenin 7 Kasım pazar günü bende köprüden geçtim.Sadece Bisikletliler derneğinin arkadaşlara verdiği yeşil yelekler vardı.Turuncu yelekli arkadaşlar yoktu.Banada verdiler Bu yeşil yeleklerden Ücret alacaklarını tahmin etmiştim ama sağolsunlar yeleklerden ücret almadılar.Pazar günü köprü geşiçimize katılan dostlara ve Ankara'ya Atamızın yolunda pedal çevirecek olan tüm arkadaşlarıma ve ayrıca BD ye teşekkür ediyorum.Böyle bir organizasyona imza attıkları için :in:

Kaptan Garipçe turu ne zaman ? Palamutları hamsileri özledim birden canım çekti en kısa sürede gidelim Garipçe'ye.Pazar günü sucuklar harikaydı tadı hala damağımda ... :)

@Zafer Ünlü

2009 kasım 7 cumartesi gününe geliyor. ben bu geziden sonra, yani 08 kasım 2009 pazar tarihinde de Atilla Cycling Team ile köprüyü geçmiştim:)))))

oradan hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Geri