Kısa bir gezi ama bolca sohbet :)
Ö Önder Özdoğan Forum Bağımlısı Kayıt 25 Mayıs 2005 Mesaj 2.276 Tepki 1.166 8 Aralık 2005 #5 Yaww abıı mukemmel olmus...kadro tamam yınee.. hasan abıı sen gıant tı degıstır bence Selim abıde bu tarafta oturuyor aslında bızıde alsa keskee...(donus ıcın)saygılar.. behcet abı gecmıs olsunn yıne saygılar yınede bınıyorsun masallah masallah.. abı fotolar gercekten guzel cıkmıs elıne saglık... tebrık ederımm saygılarrr.
Yaww abıı mukemmel olmus...kadro tamam yınee.. hasan abıı sen gıant tı degıstır bence Selim abıde bu tarafta oturuyor aslında bızıde alsa keskee...(donus ıcın)saygılar.. behcet abı gecmıs olsunn yıne saygılar yınede bınıyorsun masallah masallah.. abı fotolar gercekten guzel cıkmıs elıne saglık... tebrık ederımm saygılarrr.
B Barbaros Forum Demirbaşı Kayıt 16 Eylül 2004 Mesaj 593 Tepki 193 Şehir İstanbul 8 Aralık 2005 #6 Hahah yok hasan abının bısıkletıne bır sey olmadı. Benım dısk yamuk duruyor lastık donmuyordu. Onu yaptı o sırada
Hahah yok hasan abının bısıkletıne bır sey olmadı. Benım dısk yamuk duruyor lastık donmuyordu. Onu yaptı o sırada
F Fatih - MFG(+) Forum Demirbaşı Kayıt 18 Eylül 2004 Mesaj 500 Tepki 368 Şehir Maltepe/İstanbul 8 Aralık 2005 #7 Vallahi çok güzel olmuş. Katılamadığıma çok üzüldüm. İş güç malum. Pazar yapalım bi şeyler hava iyi olursa bari... Sevgiler MFG(+)
Vallahi çok güzel olmuş. Katılamadığıma çok üzüldüm. İş güç malum. Pazar yapalım bi şeyler hava iyi olursa bari... Sevgiler MFG(+)
Ö Önder Özdoğan Forum Bağımlısı Kayıt 25 Mayıs 2005 Mesaj 2.276 Tepki 1.166 8 Aralık 2005 #8 PAZAR gunu ıyı olucak abıı hava.......fırtına ve tsunamı karısık gelıyor..
T Turhan Evci Forum Bağımlısı Kayıt 13 Eylül 2004 Mesaj 613 Tepki 313 Şehir Fenerbahce/Istanbul 8 Aralık 2005 #9 Evet evet, bu pazar ve her pazar bisiklet gezisi yapalım, bisiklete binelim, bisikletle gezelim, bisiklet, bisiklet, bisiiii...........
Evet evet, bu pazar ve her pazar bisiklet gezisi yapalım, bisiklete binelim, bisikletle gezelim, bisiklet, bisiklet, bisiiii...........
H hhtatar Daimi Üye Kayıt 28 Aralık 2004 Mesaj 255 Tepki 102 Şehir İçerenköy/ISTANBUL 8 Aralık 2005 #10 Seni esefle kınıyorum Önderciim. Pislete biraz dikkat etsen, Trek olduğunu görecektin. O, benim pislet değildi yani... Ne demiş -tekerleği icat eden- atalarımız? "Nerde Trek, orda Break!"
Seni esefle kınıyorum Önderciim. Pislete biraz dikkat etsen, Trek olduğunu görecektin. O, benim pislet değildi yani... Ne demiş -tekerleği icat eden- atalarımız? "Nerde Trek, orda Break!"
Ö Önder Özdoğan Forum Bağımlısı Kayıt 25 Mayıs 2005 Mesaj 2.276 Tepki 1.166 8 Aralık 2005 #11 Valla dogru soluyon hasan abii.. nerde trek orde brek.. nerde gıant orda hasan abıı.. saygılar abıı...
Valla dogru soluyon hasan abii.. nerde trek orde brek.. nerde gıant orda hasan abıı.. saygılar abıı...