7/1/2007 pazar günü Tuzla turu

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
313
Biz 5 ihtiyar delikanlı 07/ocak/2007 pazar günü sabah 10,30 da Fenerbahçe sahilde buluşup 18 km. ortalama ile Tuzla'ya gidip geleceğiz, ilgilenenlere duyurulur. Tabiiki köfte molası da vereceğiz.

Scudo

BF Okuru

Üye
Tepki
11
haberi yanlis bolume yazmisin burasi fotograf bolumu duyurulara yazman gerekiyordu !!!

alicins

Aktif Üye
Tepki
151
İstanbul/Gündüz Yıldız Teknik Üniversitesi Gece Üs
ee tur nasıldı yaw???

Bibendum

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Resimler nerede ? Köfteler size kalsın...

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
313
Heh heh heeee
Bu sefer bir değişiklik yapıp 1 adet resim çektik. O resimde Latif abinin kamerasında kaldı. :D
Hava çok güzeldi. Aheste aheste gittik geldik.

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
313
@behcetatinc

Hayallah, bende konu başlığım nereye uçtu diyordum kendi kendime. :D

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Tepki
368
Vallahi tur çok güzeldi yaw. Hasta yatağımdan kalkıp havanın güzelliğine dayanamayarak katılmak zorunda olduğum bi tur oldu. İyiki de katılmışım bu sayede Latif ve Cevat Abilerle tanıştım. İhtiyar delikanlılar arasında 37 yaşıma rağmen kendimi çok genç hissettim yaw. :D Aslında katılanlarda yaşlar ileri gibi gözüküyodu ama kendilerini benden de genç hissediyorlardı desem yeridir.:)

Bugün yine bu saatlerde keyfim yok başım ağrıyo ama olsun değdi vallahi be.:D Vazgeçilmiyor şu bisiklet keyfinden. Hastalık bile engel olamıyor içinizdeki o isteğe. Katılan herkese çok teşekkürler. Haber veren Turhan Abi'ye de ayrıca teşekkürler bu arada.

Sevgiler

MFG(+)

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Tepki
313
Sevgili Turhan Abi sizi tanımıyorum ama içimden bir ses sizle pedal basmanın çok keyifli olacağını söylüyor bana.Duyuruları Cuma gününden yapabilirseniz Pazar günleri mutlaka katılmak ve tanışmak isterim.Resimleri de merakla bekliyoruz..Sevgiler...

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
313
@hsuda

Selam,

Sanırım kör gözümle başlığı yalnışlıkla fotolar bölümünde açmışım, sağ olsun Behçet arkadaşımda buraya taşıyıp iyi etmiş. :)

Hastalığının devam ediyor olmasına üzüldüm Fatih, bisiklet keyfini bizlerle paylaştığın o güzel pazar günü sonunda iyileşmişsindir diye düşünüyordum, tekrar geçmiş olsun sana.

Hsuda;
Selim ve Mehmet abiler standart olarak her cumartesi ve pazar sabahı yaz kış - güneş kar demeden 8,30 da buluşup F.Bahçe Pendik yada hava durumuna göre Tuzla turunu yapmaktalar. Müsait olduğum pazar günleri de saati 9,00 a çekerek katılıyorum onlara.
Bu anlamda bize katılmak istediğiniz pazar gününü, bir gün öncesinden bana bildirirseniz, organizasyonu yapıp hep beraber aheste aheste gider, mama atıştırdıktan sonra geri döneriz.
Bu durumda telefon numaranızı turhanevci@hotmail.com adresime bildirirseniz
irtibata geçebiliriz.
Bu tura yeni katılan Latif ve Cevat abilerle de konuşup belki saati 9,30 a çekerek herkese uygun hale getirebilirim.
Birlikte pedallamak dileğiyle.

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Tepki
313
@Turhan Evci
Telefonumu mail adresinize yolladım.Görüşmek umuduyla..