Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

6500 v-brake mi 4900 diskmi?

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
411
saygılar....
arkadaşım bisiklet alacak.almakta bi türlü karar veremiyoruz. sizce hangisi daha mantıklı.
zaten aralarında çok fazla fiyat farkı yok.
23 nisan trek kampanyasının son günüymüş kaçırmak istemiyoruz. yardım ederseniz seviniriz.

(aynı fiyata başka önerebileceğiniz marka varmı?)

Scudo
6500 ü, 4900 disk'e göre üstün kılan farklar;

• Gidon ve gidon boğazı bir üst model az da olsa daha hafif
  • Ön maşa daha sağlam, uzun ömürlü ve kilitlenebilir
  • Kadro geometrisi farklı ve ağırlığı daha hafif
  • Arka vitesi bir üst model
  • Sele borusu bir üst model

toplamda 4900'e göre daha hafif bir bisiklet. kişisel kararım tabiki 6500 olmasıdır.. Ama şuda varki renk seçimi önemli.. 4900'de üzerindeki mevcut donanımların ileride değiştirilmesi ile çok üstün bir kimlik kazanabilir..

Daha detaylı bilgi için;
(link)

(link)

6500 ile 4900 ün kadro ağırlığı aynı.....

Diğer konularda Özcana katılıyorum.

Ama bisikletciler arasında 6500 ün daha profesyonel bir bisiklet olduğu görüşü yaygındır.....

Ayrıca 4900 Disc modeline ileride isterseniz V fren takamazsınız.Bence bu da bir dezavantaj.....
Bende 6500 alırdım.(zaten aldım da:))

Tuğrul abi haklı; kadroların sadece geometrisi farklı. Ağırlıkları aynı. O fark ise; sürüş esnasında daha ileri doğru kollarının uzanmasını sağlıyor 6000 serisinde. 4900 kadro SL, 6500 kadro ise SLR yani; (Race) yarış muhabbeti için :)

Aceleyle yanlış yazmışız, naparsın; bir yandan iş güç.. Senden de hiç bişey kaçmıyor Tuğrul abi :)

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Arkadaslar merhaba !turkiyedeki trekler nereden geliyor biliyor musunuz ? 6500 D Cin de 900 $. 1000 $ mal etsem almami tavsiye eder misiniz?
Bir de bu foruma soru veya mesaj yazamiyorum. uyeyim ama nereden girecegimi bilemiyorum, yardim lutfen ...

Geri