Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

600 Liraya Kadar Mtb Bisiklet :)

Scudo
max. 600 verebilceksen eğer bence 500 liralık bisikletlere bak, çünkü kask, pompa, km saati(opsiyonel) vs. gibi ekipmanlar alman gerekebilir. Saygılar, sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Kubilay Yiğit
@SeLiM ESENER

bencede bisikletçiye gidip bakarsan daha iyi olur illa mtb diyorsan borla yada 2010 miwok 1054 v lere bakabilirsin stoklarında olan bisikletçiler var hala ama bence sen yinede şehir bisikletklerine de bak zaten aldıktan bir süre sonra büyük ihtimal daha ince lastilkler hafiflik vs uğraşıcaksın :D

Aktif ve sürekli olarak kullanacaksan biraz sabret, bütçeni biraz daha genişlet derim. Çünkü fiyatı uygun diye aldığın bir bisiklet ileride sana pişmanlık verebilir ya da bir süre sonra parça değişimi için uğraşma ihtiyacı hissedersin. Bisiklet seçimi ve karar vermek zor iş. İhtiyaç ve beklentileri iyi değerlendirmek gerekli ve bu ihtiyaç ve beklentiler zamanla değişebiliyor.

Yine de bu bütçeye göre bir bisiklet diyorsan, ( mtb istiyorsan ) Sedona borla çok önerilen ve tutulan bir bisiklet. Bir başka alternatif te, temiz ikinci el düzgün bir bisiklet bulabilirsiniz. Forumda ikinci el çok güzel bisikletler oluyor.

Hayırlısı olsun, selmalar

• Beğen
@ibrahim artun

Miwok 1054 v benim de çok hoşuma gitmiyor değil ancak alcağım vakte kadar kalır mı emin değilim saolun kazasız sürüşler

@akifberkant

Haklısınız ama zaten verebileceğim paranın en yüksek hali bu malesef dahada genişletmem mümkün değil.
forumdaki 2. el bisikletlere baktım doğal olarak kaliteye ve özelliğe göre fiyat koymuşlar oda beni biraz aşıyor :) sedona borlayı inceleyeceğim tekrar teşekkürler kazasız sürüşler.

Bence bedava. İşte forumun faydası. Umarım, alır ve memnun kalırsın. Yasin de çok güzel ve dürüst bir arkadaştır. Şüphen olmasın.Nede olsa toprağım sayılır.. :)

Selamlar.

• Beğen
Güzel bir pazarlıkla Salcano igman + üzerindeki sites sistemini sat! x5 veya x7 set al 2. el yada 0 sana 10 numara bisiklet ! ilerleyen zamanda maşanı yenilersinnn

arkadaşlar merhaba,

sayılan bisikletler arasında alınabilecek tek marka whistle

800tl ye hidrolik disk frenlisini veriyorlardı...

Benim bir adet 500 Km'de , temiz bir 2010 GIANT Boulder'im var. Hep sehir icinde kullandim. Boyu 18'' olmasi lazim. Kendi boyum 1.83. 1 ay once City Bike aldigim icin satiyorum, daha foruma ilan koymadim. 550 TL ye verecegim.

geçen hafta arkadaşıma bisiklet ararken istanbuldan bir arkadaş 2010 model carraro419 satıyordu.bana özelden mesaj gönderdi.360 tl istiyordu.resimleri aşağıda.istersen isminide verebilirim.bence fiyat olarak çok uygun.

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Salcano astro 212 HD var bende istersen göstere bilirim bisikleti :) izmir içi

Geri