Scudo Sports

6 kişilik bisiklet

seko123

Daimi Üye
Tepki
70
hayatınızda hiç 6 kişilik bir bisiklet gördünüzmü?görmediniz dimi:)
ama biz gordük ve bindik cünkü bizim bi cemal ustamız war. BU BİSİKLET HER PARCASIYLA EL YAPIMI GERCEKTEN GORMEK İSTİYEN YESİLKOYE BUYURSUN ;) İŞTE SİZE 6 KİŞİLİK BİSİKLETİN RESMİ;)
http://img237.imageshack.us/img237/1139/30082006004mh1.jpg

Scudo
bende bunun sarı lacivert renklere sahıp bi benzerini gormustum cok tatlı bi alet binmesi cok zevklı

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
11. zırhlı tugay topçu er kim kullanıyor bunu :D

merasimle dönüşlü günler... :D:D:D

Cemal ustayı Tebrik&Takdir ettim iyi iş çıkarmış merak ettiklerim bunun kilosu kaçdır acaba :D bide kaça mal olmuşdur bu bisiklet :D

bu biskleti görmek isteyenler pazar günü olacak b.s.d. nin duzenlediği taksim turuna gelsin !!!!cunku biz tura bu bisikletle katılıcaz :D :D :D !!!

bu bisiklet her turlku liloyu kaldırrır tebriklerin işin teseekkuer ederim her sey el yapımı olduğu için maliyeti normal sewwiyede ama satıs fıyatını suan bılmyıroz 3 milyar a flan malıyetı wardır:)

acaba diyorum 6 sayısının 6 kasım da Şükrü Saracoğlunda yapılan maçla bir ilgisi varmı?

:D :D :D

Atam izindeyiz, bizde FENERBAHÇELİYİZ...

• Beğen
Tepkiler: Merih Demirkol
yok ama olabılırde cunku bısde gfb lıyız ama bısıkletı yapan cemal usta bısıkletın rengındende anlasıldığı gıbı turkıye için yoksa BİZDE GFB LİYİZ keske 6 tı kasımla bi ilgisi olsa ama denk getirmeye calıstık ole diyosan ole olsun pazzar gunku turdada warız :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
yagmurlu bir gunde en arkadaki kadar pislenen olmaz herhalde bu alti kisi icinde. onde camurluk var ama arkadaki camurluk gorevi anlasilan sonda oturana verilmis:D

@scorpion99

Sanırım bisiklet kullanırken oturulacak koltuklar rütbeye göre belirleniyor :) En arkada oturan misilleme amacıyla pedal basmak yerine keyif yapabilir

bravo o ustanıza vallaha nasıl yapmış bunu kullanmak biraz zor olmuyomu yanlız size bişi söyliyim bu çok uzun:D

@someone74

Acaba arkadakilere bu yuzden mi fren kolu koymamislar?Hadi pedal cevirmiyorsun bari zorluk cikarma der gibi:p

selam arkdaslar bende bu 6 kıslk bısklete benın sansılardan bırıym :Dalsıtktan sonra cok cevfklı bı kulanısı var:) vırajları acıktan alma gıbı:D

kaç kg. bu bisiklet? çok ilginç ama oldukçada konforsuzdur.....

@boreas

kilosunun bayaa fazla olduğuna eminim :D ama kullanırken çok konforlu . dengeyi bir kere sağlayınca çok kolay geliyor. zamanla alıştık bu bisiklete ve B.S.D. nin turunada bu bisikletle gittik :D :D

• Beğen
Tepkiler: boreas
ewt bende gördüm ama binmedim bu bisiklete daha nasip olmadı ama kullanmanın zevkli olduğundan eminim !!!

cok guzel ya super gozukuyor bınmek ıstıyorum :) cok iyi ya:)

Vay anasını sayın seyirciler :)

Çok şahane bisikletmiş.

Geri