Scudo Sports

6 Eylül 09- Arazide kaybolmalı, bol lastik patlatmalı Karagöl (İzmir) gezisi

@Sencer KAN hafta sonu sızlere katılmayı planlıyorduk ama arkadaslar evka 5 ten karagöl planlamış. umarım daha sonrakı turda süreriz. görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Scudo
Selamlar..
Arkadaşlar ormanda bisiklet yolları bile açmışsınız ya.. Pes yani..
Turunuza, kayboluşunuza, aranızdaki arkadaşlığa bayıldım..
Amaaa siyah beyaz fotolar bu turun en anlamlı belgeleri olmuş..Çok ama çok güzel olmuş bu kareler..Çok teşekkürler arkadaşlar. Sizlere bol pedallı günler diliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Aydın
@aly GUNES

Abi selamlar, ben ekledim seni ama senden ricam fotoğrafları zipleyip aisik@120399.com adresine atar mısın? Uzun vadede elimizde ziyadesiyle bir arşiv oluşsun. Aklımda bir güzellik var da :)

@dagci_gezgin

Sn. abim selamlar.

Siyah / beyaz ben de biraz hastalık gibi. Üniversite yıllarında bölümümle ilgisi alakası olmamasına rağmen fotoğrafçılık bölümünün gezilerine gidiyordum. Sonrasında elime abim sayesinde full manuel bir Nikon geçti. Ondan sonra da sağda solda siyah beyaz film (özellikle Ilford Xp2 400) aradığımı hatırlıyorum. O gündür bugündür de siyah beyazın o havasına hayran şekilde dijital olarak ta olsa kareler yakalamaya çalışıyorum. Becerebiliyorsak ne mutlu.

Bu arada ben ıhlamaktan tıslamaktan ve de bisikleti indiremediğimden sırtımdan, çantadan fotoğraf makinesini çıkaramamıştım pek o orman içinde. Ali abimizin pozlar tam olarak anlatmak istediğimiz durumu (rezilliği :) ifade edebilmiş. Sağolasın, varolasın.

@Aybars Öge Sürücü

Aybars motora lastik bulamamızdan mütevellit, bu hafta kaçabildim :) Ama havalar biraz daha bozsun, kesin geleceğim. (Gerçi bizim hanımla turlar pek hava bozukluğuna bakmıyor, kar da yağsa çıkılıyor yola :) Tur planı için de sağolasın ayrıca.

@ozantuna

Bu hafta varsa planın paylaş ta kesinleştirelim hafta sonu turunu

@aydin

Aydın dostum
Kesinlikle çok güzel olmuş fotolar. Siyah,beyazın yeri çok ayrı.Yıllar öncesinin tur fotoğrafları gibi. Umarım bu tür kareleri bundan sonraki turlarda da paylaşırsın bizlerle.Çok çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Aydın
Yüreğinize sağlık harika bir gezi olmuş resimler için ayrıca teşekkürler

Geri