Scudo Sports

6-7 Temmuz 2013 Kapıdağ Yarımadası Turu

@ERKAN ÇAVUŞ

Merhaba,

Yunanistan'dan selamlar. Atina'ya 2 gunluk yolumuz kaldi. :)
Kapidag turunda (aslinda hicbir turumuzda ;) ) cadirda kalmadik. Ormanli koyunda bir gecelik bir ev kiraladik.

Cok tesekkurler ve selamlar

five

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
Scudo
Çok güzel bir tur ellerinize sağlık. Benim de yazlığım dalyan da keşke oraya da uğrasaydınız :) 2 yıl kadar önce bende aynı güzergahta bi solo tur yapmıştım günü birlik çok güzel çok keyif aldığınıza eminim :)

• Beğen
Tepkiler: five
@msklpsnt

Sayın @msklpsnt çok teşekkür ederim.

Çok zorlu ve bir o kadar da keyifliydi.

İnşallah bir gün tekrarlayabiliriz.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Rota harika havalar düzelir düzelmez yapacağım turlar listesine ekledim. Ben tur yapacağı bölgeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyenlerden değilim. Bazı temel bilgileri aldıktan sonra kısmet der yola çıkarım. Bu temel bilgiler içinde de daha çok görülmesi gereken yerler, vs. gibi bilgiler olur. Ancak herkes ısrarla bu turun eğimlerinden bahsetmiş. Yukarıdaki değerler içinde de %19 gibi bir değer gördüm. Bu %19 luk eğim acaba toplam kaç metreden/kilo metreden oluşuyor? Bunun bilgisini paylaşabilecek kimse var mı acaba?

• Beğen
tebrikler, güzel bir tur olmuş

• Beğen
@Bozkırlı Bu rotayı ekim başında geçtim. en uzun rampa olan ballıpınar rampası yaklaşık 3 km. onun haricinde rampalar genelde 300-500 metre uzunluğunda. fakat yollar virajlı ve bozuk olduğu için hızlı bir iniş yapılmıyor. Ayrıca yaklaşık 12 km lik kısma mıcır dökmüşler ve bu rampalarda tekerlerin boşa dönmesine sebep oldu. Bazı rampaları elde çıkmak zorunda kaldım. yürürken bile zorlandığım oldu sanki dağda çarşak çıkıyordum :) Ama herşeye rağmen değecek bol manzaralı bir rota. Hemen hemen her sene tamamını olmasa da bir bölümünü yapıyorum. Bu arada yaz sezonu dışında gidecekseniz bölgede bakkallar vb kapandığı için yemek sıkıntısı olabilir, bu sebeple yanınızda en az bir öğün yemek bulundurun.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı ve five
@Kaan.Özçelik hocam yazınızı inceledim. Emeğinize sağlık. Benim için sizin yazınız ve
@kürşat koçboğa
cevabı yeterli olmuştur. Muhtemelen yaza kadar beklemeyeceğim iklim şartları el verdiği anda gideceğim. Gıda tedariki konusundaki tavsiyenizi dikkate alacağım. Eğer içinizde soğuğa çok aldırış etmeyecek ve her şartta çadırda/uyku tulumunda kalacak olanınız varsa beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Geri