Scudo Sports

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

aynen ya cumartesi günü istanbuldan yalovaya gitcem :S

Scudo
@Noldor
Nerenin kapalı olacağı belli . Mantıken parkurun hepsi yarış bitene kadar kapalı olacak. Parkur da internet sitesinde var.

@:DDD

iyi de, böyle bir yarışın varlığından bile haberi yok bir çok insanın...
doğal olarak ne parkuru biliyorlar ne tarihleri...
bu bilgiyi "bilenler" için sormuyoruz, yarışı düzenleyenlerin veya karayollarının bu bilgiyi bir şekilde paylaşması lazım ki, o güzergahta yaşayanların haberi olsun...
ayrıca tüm yollar tüm yarış boyunca kapalı olmuyor, etap etap kapanıyor...
saat bazlı bir paylaşım olması gerek biryerlerde...

yarışın resmi sitesinde hangi güzergahta yaklaşık geçiş saatleri ile ilgili bir bilgi var ama kapatma saatleri ile ilgili ben birşey göremedim...

@makaram

pendik veya yenikapıdan feribot en garantisi gibi görünüyor...
gerçi yarış diğer yönde olduğu için, körfezi dolaşsanız bile o istikamet kapatılır mı bilemedim... bir bilgi göremedim...

• Beğen
Tepkiler: makaram
Ama siz E5 de gidiyorsunuz düşünün. O yolu açtılar. Ve siz dümdüz devam ediyorsunuz. Önde bisikletliler var
Onu nasıl ayarlıyacaklar??? Bilmiyorum ama bence mantıksız etap etap kapanması. Belirli güzergahlar için olabilir. Altı üstü zaten 3,4 saat sürecek. İş saatine de denk gelmiyor.

@:DDD

mesela, yarışçılar tuzladan geçti, takım araçları da geçti ve kartala geldi... tuzla kartal arası açılabilir...
kartala kadar bisikletçiler gelmişken tuzlayı, hatta daha gerideki gebzeyi hala trafiğe kapatmak hiç mantıklı değil...
ya da daha da gerilere gidip derince neden kapalı olsun???
bunun planlanmış olması gerek... yarış kendi içinde bölümlere ayrılıp, güvenlik sağlandığında geçilen yerler kısmi olarak açılabilir...

Umarım ben Silivri'den geldiğdim yönden geri dönerken arabalar üstüme gelmez :D

İyi haber.:harika:Mark Cavendish Türkiye Turu'nda yer alacak deniyor. Son yıllarda kazaların akabinde hastalıkla boğuşuyordu. Eski gücüne dönüp dönemediğini test etmek için önce küçük ölçekli yarışlarda kendini deneyecekmiş. Eski Cav geri döndü mü dönmedi mi bilinmez ama bisikletin efsanelerinden birini yeniden Türkiye'de görmek güzel olacak.
195464

@Afyon35

Eurosport'tan izleriz Berkem ve Sarper müthiş ikili :)

Sonunda Bennet tan iyi 2 sprinter olacak. Caleb Ewan benim favorim. Mark Cavendish, Sam Bennet, Jose Alvaro Hodeg ve belki süpriz yapabilecek Cavendish in takım arkadaşı Gıbbons. Sprint klasmanı bunların dışına çımaz diye düşünüyorum. İlginç olan ise genel klasman için neredeyse hiç kaliteli ismin gelmemiş olması. Sadece 2 ismi ön planda görüyorum tırmanmada bu iki bisikletçi sonuca ulaşır yine kendi kanaatimce. Ben O Conner ve Merhavi Kudus.

Sitede bulunan geri sayım 09:00 da bitti, yarış şimdi başladı mı?
Turu başından sonuna izlemenin bir yolu var mı? Eurosport üyeliği alacaktım ama o da yaklaşık aynı saatlerde yayın yapıyor galiba.

Son düzenleme:
@Francis
Genelde Tiz cycling sitesi yarıştan sonra full video yüklüyor. Ama Türkiye turu için bunu yaparmı kesin birşey diyemem

• Beğen
Tepkiler: Francis
keşke istanbulda olabilseydim :) çok imreniyorum İstanbullular :D

Arkadaşlar, bisiklet yarışı izlemeyi sevenlere bir sorum olacak:

Türkiye Bisiklet Turunun şu an devam eden ilk etabındaki kaçış grubunun ara sprintleri paylaşmış olabileceği televizyonda söylendi. Hatta Milli Takımımızdaki Feritcan ŞAMLI'nın az önce kazandığı sprintte bu durum çok barizdi. Diğer etaplı turlarda da bu şekilde mi yürüyor işler? Eğer öyleyse çok itici geldi bana.

helal olsun şu bora takımına nasıl taşıdılar Bennett'ı finişe kadar ya

@seko35.50
Yok ya adam Quickstep'in peşinden girdi. Bora'dan kimse kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Dagenkolb
Sam Bennett’in 8. Etap galibiyeti oldu Turkiye turundaki. Bizim oglan oldu artik. :D Ne zaman yarisini izlesem Sam’in kazanmasini istiyorum.

sam bennett adamım yaa :D

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Bence de Feritcan kapıyı bileğinin hakkıyla önde geçti. Kendisini ve gedikli şampiyonumuz Sam'i tebrik ediyorum :)

@Adem Yeşilyurt
Normal sprint ve tırmanma puanları paylaşılmaz değerli dostum. Takımlar ellerinden geleni yapar. Sadece Türkiye güzellikleri mayosuna asılmıyorlar bize jest olsun diye. Genelde böyledir

@vetohan
Bu sene Caleb Ewan onu geçer diye düşünüyorum. Malesef Sam den daha iyi sprinter olduğu gerçeği var.

@isosel
Nasılsın İsosel. Geçen yarışlardan bu yana pek girmemiştim foruma. bu sene senin düşüncen nedir? genel klasman ve sprint için neler düşünüyorsun?

Geri