Scudo Sports

50x34 aynakol- 11x34 ruble

ufuq81

Daimi Üye
Tepki
327
İsim
ufuk
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar..105 r7000 11 li vites sistemi icin;
1-50x34 aynakol dişlisi,
2-11x34 ruble arıyorum.

Scudo
Dişliler;

(link)

(link)

Rubleyi yurt içinde bulamazsınız. Aliexpress haricinde yurt dışında bile zor. Zaten çoğu site Türkiye'ye Shimano göndermiyor. Ya oradan alacaksınız ya da Ultegra bakacaksınız.
Diğer konudan takip ettiğim kadarıyla sizde benim gibi Peugeot R13 var. Arka aktarıcı da değişmeden bunları takamazsınız. Çünkü R13'teki aktarıcı kısa bacak yani SS... R7000-GS aktarıcı da aynı şekilde piyasada yok. Seçenekleriniz, bir önceki seri olan (link) almak veya yurt dışı sitelerden RD-R7000-GS bulmak veya Ultegra GS almak.
Bu kadar masrafa değer mi bilmiyorum. Bisiklet değiştirmek ya da aynakol dişlileri değişilip 11-30 rubleye geçmek daha mantıklı sanki. 4 diş fark oluyor ki birazcık kondisyonla kurtarır bence.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
@Aybek Cihan bende ilan açtım ama şuan en mantıklısı kondisyon geliştirmek. Aslında suanda iyi gidiyor sadece %8 den üstü eğimde mesafe fazla olunca zorlaniyorum 🙂 ayrica dediğiniz gibi ruble kisa bacak onu ve ön yaprakları degistirmek yerine bisikleti degistirmek te olabilir gibi. Almanya bazli sitelerde var oradan alıp getirebilirim ama maliyet artıyor direk.

Elimde rs510 var dusunurseniz 50-34. 1000 tl istiyorum. Sorunsuz ve tertemiz

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Geri