Scudo Sports

500TL YE KADAR MTB ÖNERİSİ 183cm / 83kg ölçülerim

Enes Türk

Üye
Tepki
15
Merhabalar,

500tl'ye kadar bisiklet bakıyorum daha uygun bir ikinci el bisikleti de belki düşünebilirim benim peugeot explorer 010'um ve bianchi rcx 1.22(model ismi tam hatırımda değil kırmız renk tasarımı değişik bir kadroya sahip gri tekerlek ve elcikli) var.Daha çok toprakta ve mıcırlı yolda kullanıyorum bana ne önerirsiniz?

Teşekkürler

Scudo
Arkadaşlar çok heves ettim lütfen yardımcı olursanız:) bu arada delta bisikletin kampanyası varmış exper bakıyormuş bisikletlere oradanda kendi bsikletlerim sayesinde indirim alabilirim.
Birde haftasonu bisiklet kiralamak istiyorum kızıltoprak delta yapıyormuş sanırım,sahilden bastırmak istiyorum kartal pendik, delta saat kaç gibi açılıyordur ve başka kiralamak için dükkan var mıdır önereceğiniz?

semih yabaci arkadasin 500 lira butce icin bisiklet tavsiye basligi da daha yeni acilmisti. ona da geotech ascent tavsiye ettim, v frenlisini. 600 lira civari sanirim, dediginiz indirimle belki 500'e duser.

Peki bendeki bisikletler sizce ortalama ne kadar değere sahiptir.İkisi de sorunsuz gidiyor ve asla 10 yıllık görüntüleri yok.

Teşekkürler

başlangıç olarak sedona 711 önerebilirim.amatörlüğünüzü atmak için gerçekten güzel.kilitli maşasıda büyük avantaj

aynı bisikletten 2 defa aldık dechatlon(bayrampaşa) a git gözün kapalı rock rider 5.2 yi al gel.(550 TL)

Arkadaşlar 212 HD gördüm biraz hoşuma gitti ama önce elimde ki bisikleti satmak istiyorum ne yapabilirim Peugeot Explorer 010. Yarın getirecekler istanbula fotoğraflarını ekler koyarım.Yaklaşık ne kadar eder merak ediyorum

Arkadaşım 212 HD gördüysen ve begendiysen gönül rahatlığı ile al. Ben dün baktım bisikelte üstündeki kopanentlere göre fiyatı gayet iyi. maddi durumunu bilemiyorum ama alabiliyorsa al. Olmadı en kötü 240 SRV alırsın Salcano yine.

Unutmadan iç bacak boyunuzu ölçün ve şu linkten kaç inc. kadro alabileceğinizi de öğrenin :

(link)

Geri