Scudo Sports

500 - 750 Tl MTB arıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

Cem Özyurt

Forum Bağımlısı
Tepki
292
Bisiklet
Mosso
500 - 750 Tl maksimum verebilecegim rakam sanıyorum.
önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler..

Scudo
Ideal Freeder Disc 2011 gayet uygun olur,SDS bisiklette nakitte %25 indirim var cok uygun bir fiyata alabilirsin,özellik olarakta gayet tatmin edici bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
750 TL 2. el Trek 3700 2010 donanım frenler haricinde aynı
fren sistemi trek 3700 de dandik olduğundan Shimano nexave süspansiyonlu v fren var. Kadro 18-20 olmalı.

2. el bisiklet satan bir yerde gördüm ben 2. el almayacağımdan kaldı öyle ama temiz makine düşünürsen aracı olurum.

• Beğen
teşekkürler melih bey güzel öneri. görselliği ön planda tutuyorum çok profesyönel binmeyeceğim için daha fazla görsel bekliyorum..

rıdvan bey 2. el olmasını pek istemiyorum o modelin tasarımını da çok beğendim aslında, görsel yükleyebilir misiniz? teşekkürler..

Carraro Grunge 420d aldım memnunum şimdilik , görsellik olarak ise kesinlikle çok şık.Bende kırmızı beyaz siyah olanı var ve gören herkes bir süre bakıyor :)

• Beğen
carraro tasarımlarını beğendiğim bi marka renk seçimleri de hoşuma gidiyo gerçekten. kaça aldınız acaba ve sıfır değil mi?

Sıfır aldım 590tl nakite aldım.Aslında h473 race düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim aradaki farkla ilerde yol bisikleti alabilirim diye düşündüm.

• Beğen
@seneryildiz

çok iyi almışsınız ya, teşekkürler

Zaten piyasası bu fiyatlarda , ben sedona borla,kron xc250-500 , whistle 1163d ve carraro arasında seçim yapacaktım sedona borla diğerlerine göre daha kötüydü carraro hemen hemen aynı ayarda ve 100tl daha ucuzdu , görünüm olarak daha şık olması da cabası Carraro'yu seçtim şuan memnunum tavsiye ederim.

• Beğen
o paraya sağlam ve görselliği yerinde bir makina zor alırsın usta tavsiyem 2.el bir şase al trek olabilir ne bilim canondale olur sağlam alüminyum bir şase üzerine kendi görselini yarat derim istediin parçaları tak zevkine kalmış ama yok uraşmam diosan kızıltoprakta profesyonel bisikletçiler var delta başta olmak üzre bi ziyaret et derim.

@Adem Gül

çok seviyorum kendisini zaten :) ama değişiklik vakti

@SERHAT61

Ya ben kesinlikle toplamadan yanayım istediğin parçayı al istediğin rengini tak falan çok istiyorum ama öğrenci harçlığıyla zor ya :/

Pardon ama arkadaş bisikletle dağ bayır ova diye gezmiyecek. Birazda bunu düşünerek yorum yapalım. Ve Öğrenci kendisi. 600 TL lik bir bisiklet senin işini çok ama çok iyi görür. İlla değişiklik istiyorum diyosan. Geotech Neon al. Bizzat Ulaş bey tavsiye etmişti konu açıp.

• Beğen
Aslında şuan da bulabilirseniz Sedona ve Salcanonun bir çok bisikletini indirimli olarak alabilirsiniz.

• Beğen
Geri