Scudo Sports

500-750 TL Arası Dağ Bisikleti Aranıyor

Adil Arlı

Üye
Tepki
14
Merabalar bende antalyadan bir bisiklet severim fakat 4 yıldır bisikletim yok ve şimdi bir dağ bisikleti sahibi olup sizlere katılmak istiyorum.
Maximum ayırabileceğim bütce 500-750TL arası bu fiyat aralığında sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler...

Scudo
550 türk lirasına Salcano Astro

(link)

Sınırı 750 verdim ama bi 50 daha koyarım derseniz :) Salcano Ng 303 sv

(link)

Birazdan akın akın kron, sedona sahipleri gelecekler tavsiye için .. Ben yinede yerli malı dedim :)

Peşin alımda ng 303 sv 752 lira kardeş yerinde olsam alırdım :).Salcano bu sene gayet iyi modeller hazırlamış bilenlerin sölediği bu, gözünde kötü bir imajı varsa sil :D.Sedona kron gibi markalar euro ve dolar üzerinden satılıyor yani bu sıralar baya pahalı :(.Salcano türkiyenin en büyük üretim kapasitesine sahip bisiklet firmasıdır diyebiliriz , ayrıca servis ağı çok yaygın.Ama genede en az
2 3 hafta araştırmadan karar verme

Arka akraya aynı yorumu yaptım puan topalama derdim yok :) Salcanolara bak güzel bisikletler yaptılar bu sene...

Arkadaşım bianchinin 2009 özel seri bisikletlerinden peak ı incelemeni öneririm!765 tl

arkadaşım bianchı'ye o kadar para harcanmaz
niye diye sorarsan parasına göre ağır bisiklet bnce salcano ng303 sv

Merhaba ben de foruma yeni katıldım. Benim de bi sorum olacak neden genellikle salcanonun 303sv modeli önerilmiş. 303 srd ya da 303 sd modellerinde hidrolik disk frenler var bu frenler kötümü.. Yoksa biraz da olsa daha pahalılar diye mi.. Teşekkürler..

Geri