Scudo Sports

500-600 TL Civarı ????

Komando_Turk

Daimi Üye
Tepki
91
Arkadaşlar temmuz ayında okulumun tatile girmesiyle birlikte alacağım bisiklet için araştırma yapmaya başladım. 500-600 TL civarı tavsiye edebileceğiniz hem kaliteli hem de iyi görünüşlü bir bisiklet arıyorum. Önerilerinizi Bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Not: Arkadaşlar askeri okulda olmam sebebiyle haftasonları konuyu takip edebileceğim.

Scudo
Sedona Borla

Geotech Ascent

2 sinede bi bakınız. bunlar bu fiyata en iyileri.

• Beğen
Tepkiler: Komando_Turk
Sedona Borla öneririm
Kron XC 500 bakıyordum ben de Sedona'dan yana kullanacağım seçimimi.
Kron'u aldığınız takdirde maşayı değiştirmek gerekiyor .

• Beğen
ben konuda uzman değilim ancak ben de taze bisiklet aldım ve piyasa araştırması yapıp aldım dolayısıyla teknik nitelik olarak değil ama fiyat aralığına girmesi nedeniyle şu modelleri sayabilirim:

MTB -DAĞ-
Sedona - Borla
Carraro - 417 Turner
Whistle - Miwok 1164D

Bianchi - Esprit
Bianchi - Homeros
Bianchi - Discovery
Carraro - Met Key
Carraro - Azimut
Salcano - XRS 200

• Beğen
Whistle - Miwok 1164D hoşuma gitti ama fiyatı biraz yüksek geldi. Yaklaşık 700 lira civarı. Sedona Borla ya da bir türlü ısınamadım nedense.

Salcano Astro 271 de çok hoşuma gitti. Arkadaşlar Fiyat limitimi 800 TL ye çıkartıyorum. Almışken iyi birşey alalım değil mi :) Biraz beni zorlayacak ama olsun.

Benim gibi Off-Road yada MTB'ye ilgin cok fazlaysa sunu unutma kesinlikle Hidrolik Disk Fren al yoksa cok şeyler gelir başına :D ve cok sinir olursun

• Beğen
@KIVANC YILMAZTURK

Aynen.. Zaten çıtamı yükseltmedeki amacım da araştırmalarım sonucu hidrolik frenli bir model olmasını tercih etmem.

Geri