500-600 civarı bisiklet

Tepki
0
İsim
Enes Karakaya
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir forumu takip etmekteyim ve en nihayetinde ben de bir bisiklet almaya karar verdim =) Kendimle beraber 3 arkadaşım daha bisiklet almayı düşünüyor. Fiyat aralığımız aşağı yukarı aynı. Kendim için sıfır veya ikinci el almakta biraz kararsızım. Elimde bazı seçenekler var. Ama sizden de yardım almak istiyorum. Bisiklet önerebilecek veya bisikletini satmak isteyen olursa mesaj atmaktan çekinmeyin =) Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Scudo

Erman G

Üye
Tepki
0
Kron aktive 56 kadro (yarış bisikleti) var elimde 2013 model arka km sayacı suluk kafesi suluk vs hepsi var arka dış lastik michelin lithion la degisti fiyat 800 tl

Mahsus Mahal

Daimi Üye
Tepki
94
İsim
Aydın Bez
Bisiklet
Specialized
Sn. @Enes Karakaya yol, şehir, arazi bisikleti mi aradığınız? Yardımcı olmak isterim.

İsmail ATALI

Aktif Üye
Tepki
192
Bisiklet
Cannondale
boyunuz 180 uzerı ıse canacar gıbı bır fıyat - performans bısıkletı satıyorum.zırhlı Sehır lastıklerı ıle beraber..maalıyetının yarısına..500 tl..

Tepki
0
İsim
Enes Karakaya
Arkadaşlar (link) bu bisikletten almış bulunmaktayım. (750 TL'ye) Yaklaşık 1 ay kadar oldu alalı. İlginize teşekkür ederim. Başka konularda görüşmek dileğiyle. keyifli forumlar dilerim

Tepki
7
İsim
Ali Haydar Özüak
Bisiklet
Bianchi
@Erman G
sattınız mı ?

(link)

var elimde yola geçmek istediğimden satıyorum ilgilenirseniz mesaj atın bol şanslar