Scudo Sports

%50 Yol %50 arazi için tubeless lastik

Bülent Gökmen

Forum Demirbaşı
Tepki
146
Bisiklet
Cannondale
Başlıkta da belirtildiği üzere hem yol hemde hafi arazide kullanabileceğim bir tubless lastik arıyorum. Sadece arazide kullandığım Hutchinson Pyton ve diğer serilerinden memnundum ama hem pahalı hemde yolda örü bitiyor. Sadece yolda kullandığım Schwalbe maraton plus ise iç lastikli olduğundan yeni jantımda kullanamayacğım için ve ağırlığ sebebiyle yeni arayışa girdim diyebilirim.

Her iki koşulda kullanabileceğim lastik hangisidir ve siz neyi önerirsiniz?

Scudo
Hocam güzel lastik ancak ebya den freeshipping gelmiyor. Bunu hesaplı alabileceğim yabancı bir site var mı?

@Güvenç Terzierol
Bu lastikten kullandiniz mi ? Güzele benziyor şehir içinde uygun sanki

Bence Furious Fred olmaz, kolay patlar arazide sürekli sorun çıkarır, sadece asfalt kullanımına uygun bir lastik. Sizin için uygun olan Racing Ralph serisidir.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Gökmen
Alinabilecek en uygun yer neresidir? Malum burayla fiyat farki tam 2 kat.

@Bülent Gökmen
Site konusunda bir bilgim yok malesef.
Birde Schwalbe CX comp 26x2.00lar var. erdoğanlar bisiklettte de vardı sanırım ona da bakabilirsiniz.

(link)
(link)

Bu sitelerden faydalanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Gökmen
Bike24 kisayol listemde varmis ancak henuz oradan alim yapmamistim. Furious fred cifti 186 tl ye geliyor. Eskiden chainreactions dan alirdim ama fiyatlari cok artti. Burada elinde fazla bulunduran arkadaslardan temin edemezsem ay sonuna siparis verecegim.
Yardimci olup bilgi veren arkadaslara cok tesekkur ederim.

@sercankaptan
Malesef kullanmadım. Ancak yurtdışı forumlarda oldukça önerilen tavsiye edilen bir lastik. Bütçemi ayarlayabilirsem bende bu lastiği alacağım.

Geri