Scudo Sports

5. kütahya dutalonu

Caner Sağcan

Aktif Üye
Tepki
45
pazar günü yapılan kütahya duatlonunda ambulansın yanı basına kitleyip bıraktıgım hussar bisikletimin üstünden biri nabız saatimi araklamış

çok pahalı bişi degil sigma pc3 ama ayıptır
g.tünüzden başınızdan çıksın inşallah

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
Scudo
Geçmiş olsun:(
Şükret bence daha da kötüsü olabilirdi,bu nasıl bir hırsızlıktır anlayamadım gitti,böyle durumlarda portatif bütün aletleri yanımıza almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Cebrail ŞEKER
sigma nabız saatlerini bilirsiz direk koluna takar gibi kayışını takıyorsun ama aceleden unutmuşum üstünde neyse giden gitti

Böyle insanları elektrıkli bisikletin üstüne oturtacaksın.Geçmiş olsun kardeş iyiki bisiklete birşey olmamış.

@Tacir Tahsilat

ah bi görsek :boese157: :boese157: geçmiş olsun.

caner abi geçmiş olsun küçük ve ucuz birşey olsada soyledigin gibi çalınması ayıp

nasıl bi yerdeyiz ya bisiklet gitmemiş şükret diyoruz resmen. böyle bi duruma düşülürmü ya şu hırsızların yaptıklarına bak. hiç olmadı adamı bulunca kutluyucaz teşekkürler iyiki bisikleti çalmamışsın diye. yazık......
(yorum yazan kimseyi eleştirmiyorum. sadece hırsızlara olan öfkemden yazdım. yanlış anlaşılmasın.)

• Beğen
Tepkiler: Caner Sağcan
geçen yılda otel önünde duruken onlarca kişinin sulukları çalındı.hemde geldikten 10 dk içinde, sanki birileri bizi bekliyordu.

Geri