5 Kasım 2006 Pazar Günü Abant’a Gidiyoruz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
5 Kasım 2006 Pazar Günü Abant’a Gidiyoruz…

http://img155.imageshack.us/img155/3593/abant1ln3.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

Sonbaharın sonlarına doğru yaklaşırken Bolu-Abant’a gitmeye karar verdik. Güzelim Abant’ın rengarenk doğasında bir gün geçireceğiz. Delta Bisiklet , Bisiklet Forum ve BikeTR Ekibi’nin organize ettiği günü birlik bu geziyi sakın kaçırmayın.

Bisikletli ve bisikletsiz herkesin katılacağı bu geziye otobüs ile gideceğiz. Bisikletlerimizin ön tekerini çıkartarak otobüsün alt bagajına yerleştireceğiz. Bir otobüsün alt bagajı yaklaşık 35-40 bisiklet alıyor. Bu yüzden belli bir sayıdan sonra bisikletli kontenjanımız dolacaktır.

http://img155.imageshack.us/img155/2497/abant2tb6.jpg

Maliyet ne olacak: Bu organizasyon ücretsiz ve biz bisiklet severlerin tamamen uğraşları ile yapılmaktadır. Herkes kendi otobüs ücretini ödeyecek. Tahmini gidiş dönüş ücreti 40-50 YTL arasında olacaktır. Bunun dışında İMC usulü olarak mangal yapmayı düşünüyoruz. Aramızda topladığımız para ile güzel bir ziyafet çekeceğiz.

Kimler Katılabilir: Doğa dostu herkes katılabilir. İsterseniz bisikletlerinizle isterseniz de bisikletsiz olarak katılabilirsiniz. Bisikletle katılanlarla birlikte bir parkur yapmayı düşünüyoruz. Yapacağımız bisikletli turumuz herkesin katılabileceği sadece gezinti şeklinde olacaktır. Bisikletsiz gelenler ise yine Abant Ormanında dolaşabilecektir. Bu yüzden iki gurup oluşturacağız. Bisiklet Gurubu ve Yürüyüş Gurubu.

http://img301.imageshack.us/img301/8302/abant3yt9.jpg

Hava Şartları: Uzun vadeli hava raporlarına baktığımız zaman bir sorun yok. Olur da hava şartlarında bir bozulma olursa yine gitmeyi düşünüyoruz. Çünkü amacımız doğayı paylaşmak. Doğanın kötü şartlarında bile eğlenebileceğimizi düşünüyoruz.

Bu tarihi seçmemizin nedeni: Abant’ın doğasının rengarenk olduğu ve güneşin yavaş yavaş yerini soğuk havalara bıraktığı bir zamandır. Yani gidebileceğimiz en güzel sonbahar haftası.

Kayıt ve Organizasyon: Arkadaşlar, daha önce de dediğimiz gibi sınırlı sayıda kişi katılabilecektir. Katılmak isteyenler Delta Bisiklet’ten Ulaş Baydar’a , Bisiklet Forum’dan Tuğrul Mutlu’ya ismini yazdırsın.

Yanınızda Getirmeniz Gerekenler:

Yağmurluk,
Soğuk Hava İçin Month,
Aperatif yiyecekler,
Yedek giyim,

Bisikletçiler İçin Ekstra:

2 adet yedek iç lastik
Pompa
Yama takımı
Alyan anahtarı

Hareket Yeri: Delta Bisiklet İstanbul Şubesi önü (Karşıdan gelenler veya kendi araçlarıyla gelenler, araçlarını Delta Bisiklet’in park yerine koyabilirler 15 araçlık)

Hareket Saati: 08:00
Tahmini Abant’a varış: 11:00
Tahmini Dönüş: 19:00
Tahmini İstanbul’a Varış: 22:00

Telefon: 0 216 450 66 30
 
Scudo

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
Tebrikler çok güzel bir yer seçmişsiniz... Abantı gezmenin tek kötü yanı, orayı gezdikten sonra insan kolay kolay başka yer beğenmiyor artık..
Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyor, sağlıklı ve mutlu geziler diliyoruz.
 

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
Ayrıca Ankara'dan da bir otobus bisikletlinin gelmesi ayrı bir hava tabiki.... Nereden baksan 100 kisi olacagiz :D
 

Aydın

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Nisan 2006
Mesaj
643
Tepki
940
Şehir
istanbul
Cok guzel bir gezi olacagindan eminim.
Degerli arkadaslarimizin da katilimlarini bekliyorum.
Ya ben ! tabii ki zevkle gidiyorum.

Saygilarimla,

Crosswolf
 

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
Sen gelmezsen otobüs dolmazdı zaten :D:D:D

saka bir yana gelmene sevindim :D
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Bu cevabimi yanlis anlamamaniz dilegimle,Lütfen kızmaca yok sadece fikrimi soyluyorum.Saygıdeger arkadaslarim yapacaginiz gezi eminim mukemmel olacak umarim sorunsuz gider ve donersiniz Ancak anladigim kadari ile bu bir bisiklet gezisi degil bir otobüs gezisi .Saygıdeger arkadaslarim bu forumda yeni oldugum asina ve forum kurallarini tamami ile bilmemle birlikte okudugum kisminda kabaca yaziyorum "BisikletForum icerisinde reklam yapilmasi yasaktir."diye bir ibare oldugunu hatirliyorum ve yine affiniza sıgınarak şunu solemek istiyorum bu konu tamami ile reklam degil mi?Sonuc olarak bu konu tamamen kurallara aykırı degil mi?Tesekkür eder ve tekar tekrar soyluyorum sürç-ü lisan ettiysek affola.
 
  • Beğen
Tepkiler: sweetdevil

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Kayıt
23 Kasım 2004
Mesaj
937
Tepki
822
Şehir
Ankara
@LITLLE_PRINCE
Bu yazıya bir yönetici cevap verse daha iyi olabilirdi, ben nacizane yanıtımı vereyim;

Kibar üslûbunuz için teşekkür ederim. Gezi ücretsiz yapılan bir gezidir. Katılanlardan sadece otobüs ücreti alınmaktadır ki bu da gayet doğaldır.

Bu yazdıklarınız, organize eden kişileri üzecek niteliktedir; çünkü organize edenler kâr amacı gütmeden, spor ve doğa sevgisi adına bu organizasyonu yapmaktalar.

Onca uğraş sonrasında siz; reklam yapıyorsunuz, kâr amacı güdüyorsunuz gibi bir üslupla bu konuyu eleştiriseniz haksızlık yapmış olursunuz.

Ayrıca bu tarz bir gezi kâr amaçlı yapılmış olsa bile, forum kurallarına aykırı değildir. Çünkü reklam değil, gezi duyurusudur.

Forum yöneticilerinin yerine cevap yazdığım için üzgünüm, umarım doğru yazmışımdır.

Herkese saygılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aydın

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul
@LITLLE_PRINCE

Merhaba,
İstanbul'da yaşıyor olmanın avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda mevcut. Yanlış söylüyor isem arkadaşlarım düzeltsinler, istanbul'un bir ucundan diğer ucuna gidebilmek için aşağı yukarı 200 Km kadar yol kat etmek gerekiyor. Dolayısıyla, daha küçük illerdeki arkadaşlarımız gibi araç kullanmadan böyle doğa gezilerine çıkabilme imkanımız pek bulunmamakta.
Reklam konusuna gelince, Erkuty arkadaşımızın dediği gibi toplanan ücrette kesinlikle kar amacı bulunmamaktadır. Ulaş arkadaşımızın dükkan sahibi olması bu tür gezileri organize etmesine engel olmamalı diye düşünüyorum. Keşke uğraşacak vaktimiz olsada bizlerde bu tür organizasyonlar gerçekleştirebilsek.
 

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
Aaaaaa bunlar ne yaa :eek: :eek: :eek: :eek:

gerci arkadas sonradan duzeltmis bu ince davranisindan dolayi tesekkur ederiz..

Hatta sizi de turumuza bekleriz :D

Hem yaptigimiz organizasyonun guzelligini daha iyi gormus olursunuz....
 

patates

Üye
Kayıt
8 Ekim 2006
Mesaj
2
Tepki
0
Herkese merhaba;
Foruma yeni üye oldum..Arkadaşımla birlikte bisiklet kiralayıp bu geziye katılmak istiyoruz.Fakat nerden nasıl kiralanır herhangi bir bilgimiz yok.Geziye de yaya olarak katılmak istenmiyoruzz.Yardımcı olabilirseniz seviniriz...
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@zzyzx

Bu kibarlık ve nezaket dolu davetiniz için çok teşekkür ederim ancak imkanı yok ben malatyadayım tekrar TESEKKURLER.Saygilarimla.
 
  • Beğen
Tepkiler: sweetdevil

Tugfox

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Mart 2006
Mesaj
1.094
Tepki
1.218
Şehir
Goztepe/Istanbul
Organizyon harika:) Gidilen yer daha da harika;)

Bu arada reklam tartismalarini gulerek izledim yani zzyzx bizlere dukkaninin otoparkini bile acmisken nasil bunun altinda bir reklam aranir bilmiyorum.. neyse ki problem cozulmus.. sevindim:)

Bir aksilik cikmazsa bende geliyorum eh sedona'yi biraz camura bulamak lazim oyle sehir yagmuruna camuruna benzemez oralari ogrensin bakalim doga neymis:D :D :D
 

sutozu

Aktif Üye
Kayıt
9 Haziran 2006
Mesaj
151
Tepki
93
Şehir
OldCity
selam arkadaşlar karar verdik çorbada bizimde tuzumuz bulunsun istedik eskişehirden Murat, Ben, Bülent, Murat Abi ile faaliyete katılıyoruz kendi imkanlarımızın elverdiğince abantta görüşmek üzere
 

hdeveci

Forum Bağımlısı
Kayıt
7 Temmuz 2006
Mesaj
976
Tepki
811
Şehir
YAKACIK/ISTANBUL
ulas 5 kasım konusunda bende varım
 

İLKER TAŞ

SPECİALİZED. S-WORKS M5 HARDTRAİLL ALL......
Kayıt
10 Aralık 2005
Mesaj
1.873
Tepki
794
Yaş
44
Şehir
istanbul
İsim
İLKER
Bisiklet
Scott
2 saat önce deltadaydımkayıdımı yaptırdım bende geliyorum herkesle tanışma fırsatı bulduk bundan güzel bir organizazyon olamaz orada görüşmek üzere iple cekiyorum
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.