Scudo Sports

5 hazıran pazar gunku bostancı tuzla gezımız

Gerçekçi olmak lazım arkadaşlar,
O yola park eden kişilerin kültür seviyesi nedir ki sen onun aracının camına çıkartma yapıştıracaksın.Ondan sonra herkesle kavga edeceksin,ne o zevk için bisiklete biniyorum.Beni buradan ayıplayanlar olacağına da eminim ama benim düşüncem,devletin polisi bu konuda birşeyler yapmıyorsa sen o adama hangi sıfatla ne söyleyeceksin.
İllaki bir şeymi yapmak istiyoruz,o yolun sorumluluğu hangi emniyete bağlıysa her hafta bıkmadan bir dilekçe yazıp hepimiz imzalayıp veririz.Gerekenin yapılmasının takipcisi olmaya çalışırız.
Aklıma diğer gelen bir fikirde,fahri müfettiş tanıdığı olan bir arkadaşımız varsa pazar günleri o kişinin oraya gelmesini sağlayıp ceza yazdırmak olabilir.
Bu tür çözümler bulup önermek daha doğru diye düşünüyorum.Bisiklet yoluna araba park ettirmeyeceğiz diye de kimsenin başını derde sokmaya hakkımız yok.

Scudo
Sadece arabalar mı?

Adamın biri de almış Harley motosikletini, ne kask, ne kıyafet, ne ayakkabı...
Çorabını bile giymeden atmış kendini sahile.
Yol yetmemiş, bisiklet yoluna girmiş; 'yalnızca alçak dağları mı, yüksek dağları da ben yarattım' edasıyla geziniyordu.

Burada kültür seviyesinden bahsedilebilir mi?
Bu adamın tahsil seviyesi nedir? :D :D :D

Valla ben Behçet kardeşime hak veriyorum. Bu hafta vakit bulursam Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şöyle okkalı bir dilekçe hazırlayayım bir bakim avukat nidasıyla. :) Yaw bu arada yukarıdaki resmim Emniyetin eline geçmez değil mi hehehehehehehehe :D

Sevgiler

MFG(+)

cidden fatih, sen bu konuya daha yakın olan birisin..
bu dilekçe vs. gibi şeyler konusnuda harekette bulunmak lazım. kronik sorun arkadaşlar, öküz tipli insanlar kamyonlarıyla felam giriyorlar..hani medeniyet? :(

Ohe bırde cıplak ayakla bınmıs harley davıdsona. waşşş :D

arkadaşlar bisiklet yoluna parkeden araçlar için 154 ü arıyosunuz... hemen trafik vakfının çekicisi geliyo şu asansörlü hani lastikleri takıp arabayı kaldırıyolar... ücret ödemiyosunuz... en guzel çözüm bu... 1 kişi cep telefonundan arar arabayı ve yeri tarif eder hepsi bu... bakın bakalım bi daha oraya parkediyomu eleman... :)

ben bu işlemin öle dediğin kadar yerinde işlerdiğini zannetmiyorum malesef...
öyle 1 şey olsa bisikletli polisler onları çektirirler...

Geri