Scudo Sports

4850 ilkokul 5 öğrencisine bisiklet

oğuz çetinkaya

Daimi Üye
Tepki
221
Bisiklet
Dahon
(link) linkindeki habere göre izmit Belediyesi 4850 bisiklet dağıtmış. İşin güzel tarafı haberde de belirtildiği üzere kask ile birlikte. Geçen ay izmit plajyolundan başlayıp Köseköy'e kadar varan 15 km lik bisiklet yolundan ve bisikletlere göre yapılmış üst geçitten(Mimar Sinan üstgeçiti) gitgel 30 km lik bir tur yaptım. Gerçekten izmit bisiklet şehri oluyor. 4850 bisiklet demek 4850 bisiklet sever demek. Saygılarımla...

Scudo
Böyle güzel bir haberi paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: oğuz çetinkaya
Biz küçükken yoktu böyle şeyler, kalem dağıtırlardı, defter dağıtırlardı, süt dağıtırlardı :)

Ne kadar çok bisiklet o kadar çok bisikletsever , o kadar çok bisiklet yolu demek. 2 yıldır izmitte bisiklet adına gerçekten güzel şeyler oluyor. Söylemlere göre fazlası da olacak. İnşallah tüm diğer illere ve ilçelere örnek olur. Bisiklet yollarını kaldırmak yerine kilometrelerce bisiklet yolu inşa olur.

@Ahmet Tarık

Küçükken eska marka (Çekoslovakya) kontapedal bir bisikletim vardı. İkiz kardeşim ile bisikleti paylaşırdık. 88 liraya 11*8 takside zorla almıştık. Yani bisiklet çok kolay ulaşılabilir değildi. Bu yüzden bize dağıtılan sütler yumurtalar bize ciddi bir lütuf gibi gelirdi. Bisiklet dağıtılabileceği o dönemlerde aklımın ucundan bile geçmezdi.

@oğuz çetinkaya

Öyle tabi, bizim nesil yine daha iyiydi :) Zamane çocukları bilgisayardan kalkmaz oldu zaten, bir iki heveslerini aldıktan sonra bırakmasalar keşke.

@Ersin Erbeden

Haberdeki fotoğraflardaki çocukların yüz ifadelerinden kolay kolay buna izin vermeyeceklerini düşünüyorum.

Mükemmel bir haber.

izmıt beledıye baskanını kutluyorum. katkılarından dolayı..

Kardeşime de bulaştırdım hastalığı, 6 yaşında. Bilgisayar oyunu bağımlısıydı (ciddi ciddi) şimdi hadi bisiklet bisiklet diyor. Ah bir de fren sıksa. :)

@toprakakalin1

Hocam sen bir hastalık bulaştırmamışsın bir hastalığı tedavi etmişsin. Faydalı bir işe yönlendirmişsin.

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Geri